Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Γελάνε ακόμη κι οι πέτρες – Το ξέρατε; Καθηγητής του Xάρβαρvτ ο….Kώστας Mπακoγιάvvnς….

Γελάνε ακόμη κι οι πέτρες – Το ξέρατε; Καθηγητής του Xάρβαρvτ ο….Kώστας Mπακoγιάvvnς….

by _
0 comment 111 views
Γελάνε ακόμη κι οι πέτρες – Το ξέρατε; Καθηγητής του Xάρβαρvτ ο….Kώστας Mπακoγιάvvnς….
Γελάνε ακόμη κι οι πέτρες – Το ξέρατε; Καθηγητής του Xάρβαρvτ ο….Kώστας Mπακoγιάvvnς….

Γελάνε ακόμη κι οι πέτρες –

Το ξέρατε; Καθηγητής του Xάρβαρvτ (Harvard University) ο….Kώστας Mπακoγιάvvnς (Kostas Bakoyannis)….

Ειχαν απολυτο δικιο καποιοι που ελεγαν…

Το Χαρβαρντ ειναι σχολειο για τους πλουσιους αγραμματους…



Κι ετσι τωρα…

Το αµερικανικό πανεπιστήµιο πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους φοιτητές ότι ξεκινά η εβδοµαδιαία διδασκαλία του πρώην δημάρχου Αθηναίων.

Το πανεπιστημιακό ίδρυμα αναφέρει ότι, “το study group του Κώστα Μπακογιάννη θα µελετά πώς θέµατα εθνικού επιπέδου µπορεί να γίνουν προβλήµατα τοπικού επιπέδου και θα εξετάζει την έννοια της διαχείρισης κρίσεων από κάτω προς τα πάνω”.

Οι φοιτητές που θα επιλέξουν το μάθημα του πρώην Δημάρχου, θα πρέπει να δίνουν το παρών κάθε Τετάρτη απόγευµα, 4.30-5.30 ώρα Βοστώνης.

Η σχολή στο Πανεπιστήμιο όπου θα κάνει δια ζώσης τις παραδόσεις ο πρώην δήμαρχος θα είναι αυτή της Δημόσιας Διοίκησης. Το Χάρβαρντ είναι το παλαιότερο πανεπιστήµιο των ΗΠΑ…

Οι φοιτητές του έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν και από προσωπικότητες που είναι ηγέτες κρατών και επιχειρήσεων, υπουργοί, κορυφαίοι αξιωµατούχοι, νοµπελίστες, αλλά και πρωτοπόροι ερευνητές.



Το προηγούµενο εξάµηνο είχαν περάσει από το αµφιθέατρο του Χάρβαρντ, µεταξύ άλλων, ο Jeffrey Rosen, πρώην υπουργός ∆ικαιοσύνης, ο γερουσιαστής Roy Blunt, αλλά και η Susan Rice, σύµβουλος Εθνικής Ασφαλείας επί Μπαράκ Οµπάµα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αποφοίτησε από το Χάρβαρντ πριν από 20 χρόνια, και για την επιλογή του ως πανεπιστημιακού εταίρου έπαιξε ρόλο και το διδακτορικό του από το Πανεπιστήµιο της Οξφόρδης, καθώς και η πολύχρονη εµπειρία του στην πολιτική.

πηγη

Μέσω >> https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2024/02/blog-post_787.html 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr