Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΒΟΜΒΑ – Πόλεμος στο Ισραήλ: Ισραηλινοί αξιωματούχοι συναντήθηκαν τη νύχτα ΠΡΙΝ την επίθεση ‘Χαμάς’!!! ΑΥΤΟΙ το σχεδίασαν & το υλοποίησαν με τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!

ΒΟΜΒΑ – Πόλεμος στο Ισραήλ: Ισραηλινοί αξιωματούχοι συναντήθηκαν τη νύχτα ΠΡΙΝ την επίθεση ‘Χαμάς’!!! ΑΥΤΟΙ το σχεδίασαν & το υλοποίησαν με τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!

by _
0 comment 176 views

Palestinians stand near a tank taken over on October 7.Credit: Said Khatib / AFP

ΒΟΜΒΑ – Πόλεμος στο Ισραήλ: Ισραηλινοί αξιωματούχοι συναντήθηκαν τη νύχτα ΠΡΙΝ την επίθεση ‘Χαμάς’!!! ΑΥΤΟΙ το σχεδίασαν & το υλοποίησαν με τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!


-του Γιάννη Κουντούρη | 29 Δεκεμβρίου 2023 | Βρείτε με στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πώς μπορεί κανείς να πιστέψει την «επίσημη» εκδοχή για τον πόλεμο στο Ισραήλ, όταν η ΙΔΙΑ Η Χαμάς είναι δημιούργημα του Ισραήλ και οι ηγέτες της δεν ήταν τίποτα άλλο πάρα… ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της ΜΟΣΑΝΤ;! Διαβάστε επίσης τα εξής άρθρα μας που αποδεικνύουν όλα αυτά…

ΒΟΜΒΑ: Ο τρομοκράτης Αμπού Νιντάλ (που χτύπησε Ελλάδα & Κύπρο) & ο ιδρυτής της Χαμάς, Μόζες Χασάν Γιουσέφ, ήταν & οι δύο…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της ισραηλινής Μοσάντ!!!

ΒΟΜΒΑ: Ο τρομοκράτης Αμπού Νιντάλ (που χτύπησε Ελλάδα & Κύπρο) & ο ιδρυτής της Χαμάς, Μόζες Χασάν Γιουσέφ, ήταν & οι δύο…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της ισραηλινής Μοσάντ!!!

ΙΔΟΥ η στρατηγική του Ισραήλ «Αμπού Νιντάλ» – Πώς οι Ισραηλινοί χρησιμοποίησαν την τρομοκρατία για να «πείσουν» την Ελλάδα και την Κύπρο να τους στηρίξουν!

ΙΔΟΥ η στρατηγική του Ισραήλ «Αμπού Νιντάλ» – Πώς οι Ισραηλινοί χρησιμοποίησαν την τρομοκρατία για να «πείσουν» την Ελλάδα και την Κύπρο να τους στηρίξουν!

ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΚ – Ο Νετανιάχου σχεδίασε την επίθεση της 7ης Οκτ. με τον Γκβίρ που έχει δική του «πολιτοφυλακή»! Αυτή ήταν η «Χαμάς» που εισέβαλε στο Ισραήλ;;; – Το «Πολεμικό Υπουργικό Συμβούλιο» του Ισραήλ θέλει τώρα να εκδιώξει τον Νετανιάχου!

ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΚ – Ο Νετανιάχου σχεδίασε την επίθεση της 7ης Οκτ. με τον Γκβίρ που έχει δική του «πολιτοφυλακή»! Αυτή ήταν η «Χαμάς» που εισέβαλε στο Ισραήλ;;; – Το «Πολεμικό Υπουργικό Συμβούλιο» του Ισραήλ θέλει τώρα να εκδιώξει τον Νετανιάχου!

 

Το Ισραήλ δημιούργησε την ψεύτικη επίθεση της ῾Χαμάς῾ επειδή ήθελε να έχει μια δικαιολογία για να εκδιώξει τους Παλαιστίνιους από τη Γάζα και τη Δυτική Όχθη…!!! Είναι τόσο ΑΠΛΟ.

Υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που το αποδεικνύουν. Εμείς στο GreekNewsOnDemand.com έχουμε ήδη αποδείξει ότι αυτό είναι σίγουρα έτσι. Απλώς, πληκτρολογήστε τους όρους “Πόλεμος στο Ισραήλ” στη μηχανή αναζήτησής μας εδώ στο GreekNewsOnDemand.com (κάντε κλικ ΕΔΩ) και θα βρείτε πολλά ή άρθρα σχετικά με αυτό.

Ακόμη και ο ισραηλινός Τύπος ανέφερε το γεγονός ότι η ισραηλινή κυβέρνηση γνώριζε για την «επίθεση της Χαμάς» ένα χρόνο πριν από την πραγματοποίησή της. Είναι επειδή οι…ΙΔΙΟΙ είχαν σχεδιάσει την «επίθεση της Χαμάς»…ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ!!!

Ήδη στις 12 Οκτωβρίου 2023, μάθαμε για ένα μυστικό υπόμνημα της ισραηλινής κυβέρνησης που μιλούσε για την απέλαση των Παλαιστινίων από τη Γάζα και την εκδίωξή τους στην Αίγυπτο.

Επίσης, στις 13 Οκτωβρίου 2023, μάθαμε επίσης για ένα μυστικό σχέδιο της ισραηλινής κυβέρνησης για τη πλήρη…ΕΡΗΜΩΣΗ της Λωρίδας της Γάζας.

Στις 12 Νοεμβρίου, μέλος του ισραηλινού υπουργικού συμβουλίου Avi Dichter είπε ωμά ότι η ατζέντα για τη Γάζα είναι μια δεύτερη… σφαγή τύπου Nakba (Νακμπά), ακριβώς όπως αυτή που έκαναν οι Εβραίοι εναντίον Παλαιστινίων το 1948 για να τους κλέψουν τη γη…!!!

Όλα αυτά που έχουν κάνει μέχρι τώρα οι Ισραηλινοί εναντίον των Παλαιστινίων δεν ήταν αντίδραση στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, αλλά ένα καλά συντονισμένο σχέδιο που έπρεπε να πραγματοποιηθεί υπο ψευδή προσχήματα προκειμένου οι Ισραηλινοί να καταλάβουν και τη Λωρίδα της Γάζας στη Δυτική Όχθη…!!!

Μέχρι την επίθεση στις 7 Οκτωβρίου, το Ισραήλ βρισκόταν ήδη στα πρόθυρα ενός εμφυλίου πολέμου λόγω της σκανδαλώδους κυβέρνησης του Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Έτσι, η ισραηλινή κυβέρνηση χρειαζόταν μια -ΔΗΘΕΝ!– «εξωτερική απειλή», μια υποτιθέμενη εξωτερική απειλή.

Το μόνο που ήθελε να κάνει η Χαμάς ήταν να συλλάβει μερικούς ομήρους για να ανταλλάξει αιχμαλώτους, αλλά το Ισραήλ άλλαξε τις συνθήκες έτσι ώστε μια επιδρομή με ομήρους μετατράπηκε σε ένα συμβάν με μαζικές απώλειες προκειμένου να δικαιολογηθεί μια μαζική στρατιωτική απάντηση από την πλευρά του Ισραήλ. Όλα αυτά έγιναν με την έγκριση της κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν.

Το σχέδιο του Ισραήλ δεν είναι να νικήσει απλώς τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας. Αυτό ισχυρίστηκαν οι Ισραηλινοί και αυτό μας το είπαν και τα ΜΜΕ. Το πραγματικό σχέδιο του Ισραήλ είναι να καθαρίσει εθνοτικά όλη τη Γάζα και στη συνέχεια να μετατρέψει τη Γάζα σε ισραηλινό έδαφος με ισραηλινά συμφέροντα.

Από την αρχή, από την αρχή του πολέμου στο Ισραήλ, οι Ισραηλινοί ισχυρίζονταν ήδη ότι η επίθεση της Χαμάς ήταν η εκδοχή του Ισραήλ για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Αλλά αυτό που είναι ειρωνικό είναι ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έγιναν από τους ίδιους τους… Ισραηλινούς σε συνεργασία με την κυβέρνηση του Τζορτζ Μπους! Διαβάστε επίσης τα εξής άρθρα για περισσότερα…

Σαν σήμερα: Οι Επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 22 Χρόνια Μετά – Όλη η Αλήθεια – Μια Δουλειά εκ των ΕΣΩ από τον Μπούς και το…ΙΣΡΑΗΛ!!!

Σαν σήμερα: Οι Επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 22 Χρόνια Μετά – Όλη η Αλήθεια – Μια Δουλειά εκ των ΕΣΩ από τον Μπούς και το…ΙΣΡΑΗΛ!!!

Το Ισραήλ χρειάστηκε επτά ώρες για να απαντήσει στην επίθεση της Χαμάς. ΕΠΤΑ (7) ΩΡΕΣ!!! Ωστόσο, κάποιος μπορεί να πετάξει από τη μια πλευρά του Ισραήλ στην άλλη σε περίπου μισή ώρα με…ελικόπτερο!!!

Σύμφωνα με άρθρο της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz, που δημοσιεύτηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2023, το βράδυ πριν από την επίθεση στις 6 Οκτωβρίου 2023, έγιναν πολλές συναντήσεις μεταξύ της Shin Bet και άλλων ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας, όπως η Ταξιαρχία της Βόρειας Γάζας, σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ…την επόμενην στις 7 του μηνός!

Αυτό που είναι επίσης πολύ σημαντικό να σημειωθεί εδώ είναι ότι: (Α’) Οι υπεύθυνοι του μουσικού φεστιβάλ δεν ενημερώθηκαν για αυτήν την πιθανή απειλή. (Β’) το φεστιβάλ μεταφέρθηκε σε αυτήν την τοποθεσία μόλις δύο ημέρες πριν από την επίθεση της Χαμάς και ο επικεφαλής της Διοίκησης της Βόρειας Γάζας, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια αυτού του φεστιβάλ, ήταν αυτός που υπέγραψε τα έγγραφα που ενέκριναν τη μεταφορά του φεστιβάλ στη συγκεκριμένη τοποθεσία μόλις δύο ημέρες πριν από την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου. Ο αρχηγός της Διοίκησης της Βόρειας Γάζας συμμετείχε επίσης στις συναντήσεις που έγιναν στις 6 Οκτωβρίου, το βράδυ πριν την επίθεση, ωστόσο δεν ενημέρωσε τους υπεύθυνους του φεστιβάλ για το ενδεχόμενο να υπάρξει επίθεση από τη Χαμάς!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Επίσης, οι δυνάμεις του IDF στα σύνορα Γάζας-Ισραήλ δεν ενημερώθηκαν καθόλου για το φεστιβάλ στην ΙΔΙΑ περιοχή αυτή.

Έτσι, οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ δεν γνώριζαν ότι επρόκειτο να γίνει επίθεση από τη Χαμάς και οι δυνάμεις των IDF, που βρίσκονταν στην περιοχή, δεν ειδοποιήθηκαν ότι γινόταν φεστιβάλ εκεί.

Επιπλέον, το φεστιβάλ παρατάθηκε μια επιπλέον ημέρα στις…7 Οκτωβρίου. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να τελειώσει στις 6 Οκτωβρίου…!!!

Επίσης, μάθαμε στις 4 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, ότι υπήρξε μαζική ανοικτή πώληση στο χρηματιστήριο ισραηλινών τίτλων την ίδια μέρα.. Το ίδιο ακριβώς έγινε λίγες μέρες ΠΡΙΝ από τις Επιθέσεις…της 11ης Σεπτ. του 2001…!!! Διαβάστε επίσης το εξής για περισσότερα…

MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Οι επενδυτές ενδέχεται να είχαν προηγούμενη γνώση για την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, δείχνουν τα δεδομένα

MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Οι επενδυτές ενδέχεται να είχαν προηγούμενη γνώση για την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, δείχνουν τα δεδομένα

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ???…

ΠΗΓΗ >> 


War in Israel BOMBSHELL: Israeli Officials Met The Night BEFORE Hamas Attack – THEY Planned It, THEY Carried It Out With THEIR Operatives!


-by John Kountouris | 28 Dec. 2023 | Find me on Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


How can ANYONE believe the “official” story on the War in Israel when Hamas ITSELS is a creation of Israel and who’s leaders were nothing more than…MOSSAD AGENTS?! Read also out article BOMBSHELL: Terrorist Abu Nidal & Hamas founder Moses Hasan Yousef were BOTH Israeli Mossad assets!!! for more.

BOMBSHELL: Terrorist Abu Nidal & Hamas founder Moses Hasan Yousef were BOTH Israeli Mossad assets!!!

Israel created the fake Hamas attack because they wanted to have an excuse to expel the Palestinians out of Gaza and the the West Bank.

There’s tons of evidence to prove this. We at GreekNewsOnDemand.com have already proven and demonstrated that this is definitely the case. Just type in the terms “War in Israel” in our search engine here at GreekNewsOnDemand.com (click HERE) and you’ll find a lot or articles on this.

Even the Israeli press has reported on the fact that the Israeli government knew about the “Hamas attack” one year prior to it being carried out. Well, that’s because THEY THEMSELVES were planning the “Hamas attack”…ONE YEAR PRIOR TO IT BEING CARRIED OUT!

Already on October 12, 2023, we learned of a secret Israeli government memo talking about expelling the Palestinians from Gaza and sending them in to Egypt.

Also, October 13, 2023, we also learned of a secret Israeli government plan to completely depopulate the Gaza Strip.

On November 12, Israeli cabinet member Avi Dichter bluntly said that the agenda for Gaza it a second…Nakba massacre, just like the one the Jews did against a Palestinians in 1948 preparative to them stealing their land!

All of what the Israelis have done so far against the Palestinians was not a reaction to the October 7 attack;  it was nothing more than a well coordinated plan to be carried out under false pretexts in order for the Israelis to take over both the Gaza Strip on the West Bank!

Right up until the attack on 7 October, Israel was already on the verge of a Civil War due to the scandalous government of Benjamin Netanyahu. So the Israeli government needed an “external threat,” a supposed external threat. All Hamas wanted to do is capture a few hostages to exchange for prisoners, but Israel altered circumstances so that a hostage raid turned into a an event with mass casualties in order to justify a massive military response on the part of Israel. All of this was done with the approval of Joe Biden’s government.

Israel’s plan is not to just defeat Hamas in the Gaza Strip. That is what they have claimed and that what is what the media has told us. The real plan of Israel is to ethnically cleanse all of Gaza and then turn Gaza into Israeli territory with Israeli interests.

From the get-go, from the outset of the war in Israel, the Israelis were already claiming that the Hamas attack was Israel’s own version of the September 11 Attacks. But what is ironic is that the September 11 Attacks against the United States of America were done by the…Israelis themselves in cooperation with George W Bush‘s government!

It took Israel seven hours to respond to the Hamas attack, yet one can fly from one side of Israel to the other in about a half hour in a helicopter!

According to an article by the Israeli newspaper Haaretz, published on the 5th of December 2023, the night before the attack on 6 October 2023, there were multiple meetings conducted between the Shin Bet and other Israeli security forces, like the Northern Gaza Brigade, about the possibility of there being a pending attack by Hamas against Israel…the very next day on the 7th!

What’s also very key to note here is that: (1) The music festival officials were not notified about this potential threat; (2) the festival was moved to that location just two days before the Hamas attack and the head of the Northern Gaza Command, who is in charge of the security for this festival, was the one who signed the documents approving the moving of the festival to that particular location just two (2) days prior to the attack on the 7th of October. The head of the Northern Gaza Command was also a participant in the meetings that took place on October 6th, the night before the attack, yet he did not inform the officials of the festival about the possibility of there being an attack by Hamas!

Also, the forces of the IDF in the Gaza-Israel boarder were not informed at all about the festival taking place in that area.

So the officials of the festival did not know there was going to be an attack by Hamas and the IDF forces that were in the area were not notified that there was a festival going on there.

Furthermore, the festival was extend an extra day into 7 October. It had originally been planned to end on 6 October.

We also found out on December 4th this year, that there was a massive short selling on the stock market of Israeli securities on the same day.. The same exact thing also happened a few days before the September 11 attacks.

Last and fore more proof that ISRAEL did all this, read our article entitled Netanyahu planned the Oct. 7th attack with Gvir! – Israel “War Cabinet” Wants Netanyahu OUSTED – Revealed: Minister Has Own “Militia”! Was this the “Hamas” That Invaded Israel? which is the nail in the coffin.

Netanyahu planned the Oct. 7th attack with Gvir! – Israel “War Cabinet” Wants Netanyahu OUSTED – Revealed: Minister Has Own “Militia”! Was this the “Hamas” That Invaded Israel?

See now the related video….



Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Turkey, Erdogan, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, Ελλάδα, Κρήτη, Τζο Μπάιντεν

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr