Home Greek News Πήγε ο Μητσοτάκης Ισραήλ και προσκύνησε τον ΧΑΣΑΠΗ Νετανγιάχου που μόλις βομβάρδισε ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΟΝΗ σκοτώνοντας πολλούς!!!

Πήγε ο Μητσοτάκης Ισραήλ και προσκύνησε τον ΧΑΣΑΠΗ Νετανγιάχου που μόλις βομβάρδισε ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΟΝΗ σκοτώνοντας πολλούς!!!

by _
0 comment 154 views
Πήγε ο Μητσοτάκης Ισραήλ και προσκύνησε τον ΧΑΣΑΠΗ Νετανγιάχου που μόλις βομβάρδισε ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΟΝΗ σκοτώνοντας πολλούς!!!
Πήγε ο Μητσοτάκης Ισραήλ και προσκύνησε τον ΧΑΣΑΠΗ Νετανγιάχου που μόλις βομβάρδισε ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΟΝΗ σκοτώνοντας πολλούς!!!

Πήγε ο Μητσοτάκης Ισραήλ και προσκύνησε τον ΧΑΣΑΠΗ Νετανγιάχου που μόλις βομβάρδισε ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΟΝΗ σκοτώνοντας πολλούς!!!

ΣΧΟΛIΑΖΕI ΤΟ GREEKNEWSONDEMAND.COM: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ…ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ, ΔΙΚΑΣΟΥΝ (ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ…ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!! ΦΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!


ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…κατέβηκε τα σκαλιά της Κολάσεως. Πήγε και πρόσφερε στήριξη στο ΧΑΣΑΠΗ της Μ. Ανατολής που μακελάρισε 3.000 παιδιά, την επομένη ανθελληνικού βομβαρδισμού της ελληνορθόδοξης Μονής Αγίου Πορφυρίου στην Γάζα με 33 μάρτυρες ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ ……..


ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ….ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ..κατέβηκε τα σκαλιά της Κολάσεως.. Πήγε και πρόσφερε στήριξη στο ΧΑΣΑΠΗ της Μ Ανατολής που μακελάρισε 3000 παιδιά, την επομένη του ανθελληνικού κι αντιορθόδοξου βομβαρδισμού της ελληνορθόδοξης Μονής Αγίου Πορφυρίου στην Γάζα με 33 μάρτυρες ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ …….

Τουλάχιστον 5.087 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε 2 εβδομάδες σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα, συμπεριλαμβανομένων 2.055 παιδιών. (Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας). 800 παιδιά επίσης παραμένουν πάντα αγνοούμενα κάτω από τα συντρίμμια.. 3000 παιδιά σε 2 εβδομάδες…Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας κατά συρροή.



Αύριο πάει και ο Μακρόν στο Ισραήλ.. Γάλλοι λαός χωρίς πατρίδα όπως οι Έλληνες ..

Ακολουθεί ο διάλογος του πρωθυπουργού με τον κ. Νετανιάχου κατά την έναρξη της συνάντησής τους:

Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Κύριε πρωθυπουργέ, καλέ μου φίλε Κυριάκο, χαίρομαι πολύ που σε βλέπω εδώ. Πάντα λέω ότι το καλύτερο πράγμα εκτός από το να στέκεσαι στο πλευρό του Ισραήλ, είναι να βρίσκεσαι στο Ισραήλ. Στο Ισραήλ, όπως κάνεις εσύ. Εκτιμώ την αλληλεγγύη σας, της κυβέρνησής σας και του ελληνικού λαού, αυτή τη σκοτεινή ώρα. Είναι μια μάχη του πολιτισμού ενάντια στη βαρβαρότητα. Είμαστε στη μεριά του πολιτισμού και πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί απέναντι στη Χαμάς, που είναι το Ισλαμικό Κράτος (ISIS)».

Σημειωτέον – Και το περίεργο εδώ είναι ότι ο ISIS είναι δημιούργημα…ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ και σημαίνει…ISRAELI SECRET  INTELLIGEMCE SERVICES (οι υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών του Ισραήλ = ΜΟΣΑΝΤ)!!! Διαβάστε το άρθρο με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Ο ηγέτης του ISIS είναι ΕΒΡΑΙΟΣ & ΠΡΑΚΤΩΡ της ισραηλινής Μοσάντ!!! – Iδού η αληθινή έννοια του ακρωνύμιου ISIS…!!! για περισσότερα.

ΒΟΜΒΑ: Ο ηγέτης του ISIS είναι ΕΒΡΑΙΟΣ & ΠΡΑΚΤΩΡ της ισραηλινής Μοσάντ!!! – Iδού η αληθινή έννοια του ακρωνύμιου ISIS…!!!

 



Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σας ευχαριστώ πολύ, κ. πρωθυπουργέ, αγαπητέ Bibi. Έρχομαι εδώ όχι μόνο ως σύμμαχος, αλλά ως αληθινός φίλος. Αυτό που συνέβη ήταν πραγματικά φρικτό. Η Ελλάδα από την πρώτη στιγμή υπερασπίστηκε και υποστήριξε το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Κάναμε μια πολύ σαφή διάκριση μεταξύ της Χαμάς και του παλαιστινιακού λαού. Θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε και να ελπίζουμε πως ό,τι και αν συμβεί πρέπει να συμβεί χωρίς μεγάλο ανθρωπιστικό κόστος. Μπορείτε να υπολογίζετε στην υποστήριξή μας, τη βοήθειά μας».

Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Σε ευχαριστώ, φίλε μου. Σε ευχαριστώ»

όλο το άλμπουμ γιατί είναι συλλεκτικό …..



ΠΗΓΗ >> dimpenews.com

Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, Ελλάδα, Κυριάκος Μητσοτάκης, 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr