Home Greek News ΦΟΒΟΣ & ΤΡΟΜΟΣ – ΣΗΜΕΡΑ, Παρασκευή και 13, καλεί η Χαμάς ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ για παγκόσμια μουσουλμανική εξέγερση κατά του Ισραήλ!!!

ΦΟΒΟΣ & ΤΡΟΜΟΣ – ΣΗΜΕΡΑ, Παρασκευή και 13, καλεί η Χαμάς ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ για παγκόσμια μουσουλμανική εξέγερση κατά του Ισραήλ!!!

by _
0 comment 165 views

ΦΟΒΟΣ & ΤΡΟΜΟΣ – ΣΗΜΕΡΑ, Παρασκευή και 13, καλεί η Χαμάς ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ για παγκόσμια μουσουλμανική εξέγερση κατά του Ισραήλ!!!


ΕΚΤΑΚΤΟ!!! – Τεράστιος αριθμός Αιγυπτίων οδηγούν αυτά τα αυτοκίνητα προς τα ισραηλινά σύνορα για να συμμετάσχουν στη μάχη κατά του Ισραήλ και να προστατεύσουν το Al Aqsa!!!


Ο πρώην ηγέτης της Χαμάς, Khaled Meshaa, κάλεσε για μια ημέρα τζιχάντ την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Καλώντας τους Μουσουλμάνους να κινητοποιηθούν για μια παγκόσμια εξέγερση εναντίον του Ισραήλ και της Δύσης, ο Μεσάαλ κήρυξε την Παρασκευή ως «Παρασκευή του κατακλυσμού του Αλ Άκσα» και προέτρεψε δυσοίωνα τους μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο να θυσιαστούν σε ένα «μήνυμα οργής» εναντίον του Ισραήλ και των συμμάχων του .

«Φυλές της Ιορδανίας, γιοι της Ιορδανίας, αδέρφια και αδελφές της Ιορδανίας… Αυτή είναι μια στιγμή αλήθειας και τα σύνορα είναι κοντά σας, όλοι γνωρίζετε τις ευθύνες σας», είπε ο Meshaal.

Αναφέει το Infowars: Σύμφωνα με μια μετάφραση της δήλωσης του Mashal από τον συγγραφέα Brother Rachid στο X, ο Mashal «ζήτησε από όλους τους μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο να κουβαλήσουν την Τζιχάντ με την ψυχή τους, να πολεμήσουν και να γίνουν μάρτυρες για το Αλ Άκσα».

«Θέλει οι μουσουλμάνοι να πολεμήσουν εναντίον των Εβραίων, ξεκινώντας από τους μουσουλμάνους που ζουν στις χώρες που περιβάλλουν το Ισραήλ: Ιορδανία, Συρία, Λίβανο και Αίγυπτο (αλλά και άλλες χώρες), να πάνε στα σύνορα και να προσπαθήσουν να εισέλθουν, ο καθένας με τα δικά του μέσα», εξήγησε ο Ράτσιντ. «Είπε: Αυτή είναι η στιγμή που η Τζιχάντ πρέπει να εφαρμοστεί στο έδαφος και όχι μόνο στη θεωρία. Ζήτησε από τους Μουτζαχεντίν να πάνε με μακρά καραβάνια για να χύσουν το αίμα τους στη γη της Παλαιστίνης».

«Τα κεφάλαια είναι σημαντικά, αλλά σήμερα ζητάμε το αίμα και τις ψυχές σας [να θυσιαστούν για την Παλαιστίνη]», κατέληξε ο Mashal, σύμφωνα με τον Rachid.

Η ίδια η Χαμάς απηχούσε το κάλεσμα του Μασάλ σε μια τρομακτική δήλωση που εκδόθηκε την Τρίτη, προτρέποντας τους Παλαιστίνιους να αντιμετωπίσουν τον ισραηλινό στρατό την Παρασκευή της 13ης.

«Πρώτον: Δηλώνουμε την επόμενη Παρασκευή, «Η Παρασκευή του Κατακλυσμού του Αλ Άκσα», ως ημέρα γενικής κινητοποίησης στον αραβικό και ισλαμικό κόσμο μας και μεταξύ των ελεύθερων ανθρώπων του κόσμου. Είναι μια ημέρα συγκέντρωσης υποστήριξης, προσφοράς βοήθειας και ενεργού συμμετοχής. Είναι ημέρα αποκάλυψης των εγκλημάτων της κατοχής, απομόνωσής της και ματαίωσης όλων των επιθετικών της σχεδίων. Είναι μια ημέρα για να δείξουμε την αγάπη μας για την Παλαιστίνη, την Ιερουσαλήμ και το Αλ Άκσα. Είναι ημέρα θυσίας, ηρωισμού και αφοσίωσης και για να κερδίσεις την τιμή της υπεράσπισης της πρώτης Qibla των Μουσουλμάνων, του τρίτου ιερότερου τζαμιού και της ανάληψης του έμπιστου Αγγελιοφόρου.

«Δεύτερον: Καλούμε την εξεγερμένη νεολαία μας σε όλη τη Δυτική Όχθη, στις πόλεις, στα χωριά και στα στρατόπεδα εξέγερσης, στους δρόμους και τις γειτονιές της Ιερουσαλήμ και στις πλατείες του ευλογημένου τζαμιού Αλ Άκσα, να ξεσηκωθούν, να συμμετάσχουν σε μαζικές διαδηλώσεις και να ταρακουνήσουν το έδαφος κάτω από τα πόδια των Σιωνιστών εισβολέων και των συμμοριών εποίκων τους. Συμμετέχετε με τους στρατιώτες και τον δειλό στρατό τους σε κάθε μέρος, επιβεβαιώνοντας την ενότητα του πεπρωμένου και την πορεία προς την Ιερουσαλήμ και το Αλ Άκσα, απελευθερώνοντάς τα από τη βεβήλωση της σιωνιστικής κατοχής.

Τρίτον: Ο λαός μας στα κατεχόμενα του 1948, άνθρωποι τιμής και θάρρους, που έχουν υποφέρει πολλά για να διατηρήσουν την παλαιστινιο-αραβική ταυτότητά τους. Αυτή η μέρα είναι η μέρα σας για να κινητοποιηθείτε, να συγκεντρωθείτε και να σταθείτε ενωμένοι στη φύλαξη του ευλογημένου Τζαμί Αλ Άκσα. Διατηρήστε το, την ισλαμική του κληρονομιά, το θεϊκό του μήνυμα και αποτρέψτε τις συμμορίες εποίκων να το βεβηλώσουν. Ματαιώστε τα σχέδια της φασιστικής κατοχής να τη διχάσει, να την ιουδαϊοποιήσει και να χτίσει τον υποτιθέμενο ναό της. Ενωθείτε με τον λαό σας στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη.

«Τέταρτον: Καλούμε τις μάζες του αραβικού και ισλαμικού έθνους μας και του παλαιστινιακού λαού μας σε όλα τα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των προσφυγικών καταυλισμών και της διασποράς, να βαδίσουν προς τα σύνορα της αγαπημένης μας Παλαιστίνης σε μαζικές συγκεντρώσεις. Την ημέρα αυτή, δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στην Παλαιστίνη, την Ιερουσαλήμ και το Αλ Άκσα. Για όσους είναι γεωγραφικά απομακρυσμένοι, ας συγκεντρωθούν στο πλησιέστερο σημείο που οδηγεί στην Ιερουσαλήμ.

«Πέμπτον: Καλούμε τους ελεύθερους ανθρώπους του κόσμου να κινητοποιηθούν σε αλληλεγγύη με τον παλαιστινιακό λαό μας και για την υποστήριξη της δίκαιης υπόθεσης και των νόμιμων δικαιωμάτων του στην ελευθερία, την ανεξαρτησία, την επιστροφή και την αυτοδιάθεση.

Εν τω μεταξύ, το FBI, το οποίο πρόσφατα χαρακτήρισε όλους τους υποστηρικτές του Τραμπ ως «εξτρεμιστές» καθώς πλησιάζουν οι εκλογές του 2024, υποβάθμισε την απτή απειλή της ισλαμικής τρομοκρατίας σε δήλωσή της τη Δευτέρα, εν μέσω φόβου ότι τα κατεστραμμένα νότια σύνορα αφήνουν την πατρίδα της Αμερικής ευάλωτη σε επιθέσεις.

«Ενώ το FBI δεν διαθέτει συγκεκριμένες και αξιόπιστες πληροφορίες που να υποδεικνύουν απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω των επιθέσεων της Χαμάς στο Ισραήλ, παρακολουθούμε στενά τα εξελισσόμενα γεγονότα και θα μοιραστούμε σχετικές πληροφορίες με τις πολιτειακές, τοπικές, ομοσπονδιακές και διεθνείς αρχές επιβολής του νόμου. οι εταίροι πληροφοριών και εσωτερικής ασφάλειας για να διασφαλίσουν ότι είναι προετοιμασμένοι για τυχόν επιπτώσεις στη δημόσια ασφάλεια», ανέφερε το γραφείο.

Niamh Harris

__________

#Israel, #WarInIsrael #Jews #Palestine #Palestinians #Hamas #Lebanon #Iran #Syria #War #Hezbollah
#Ισραήλ, #ΠόλεμοςΣτοΙσραήλ #Εβραίοι #Παλαιστίνη #Παλαιστίνιοι #Χαμάς #Λίβανος #Ιράν #Συρία #Πόλεμος #Χεζμπολάχ

Israel, War, Wr in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, rockets fired, Sukkot, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers , Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr