Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ «Ξεκίνησε ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος» – Σερέτης Γρηγόρης, Τραπεζικός

«Ξεκίνησε ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος» – Σερέτης Γρηγόρης, Τραπεζικός

by _
0 comment 177 views

«Ξεκίνησε ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος» – Σερέτης Γρηγόρης, Τραπεζικός


Την φερόμενη ανάμειξη του Ισραήλ και της Μοσάντ στη δημιουργία της Χαμάς, εξήγησε σήμερα στην εκπομπή του Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη ο Δημήτρης, γνωστός ως  “Τραπεζικός”.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη,  Ισραήλ και  Μοσάντ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της Χαμάς, άποψη  που αμφισβητεί τη συμβατική κατανόηση της Χαμάς ως ένα καθαρά αυτόνομο κίνημα. Αντ’ αυτού, υποστήριξε ότι δημιουργήθηκε και ενεργεί  ως εργαλείο για την εξυπηρέτηση των ισραηλινών συμφερόντων στην περιοχή. Η συζήτηση δεν έθεσε  μόνο  ερωτήματα σχετικά με την αυθεντικότητα της προέλευσης της Χαμάς, αλλά ενθαρρύνει επίσης τη βαθύτερη εξερεύνηση της περίπλοκης δυναμικής της πολιτικής χειραγώγησης και των μυστικών επιχειρήσεων.

«Πρόδρομος της Χαμάς είναι η «Ματζάμα» που δημιουργήθηκε με ισραηλινή χρηματοδότηση, εκπαίδευση και πολιτική υποστήριξη. Με τη βοήθεια της Μοσάντ η Ματζάμα το 1987 μετονομάστηκε Χαμάς. Γιατί οι Ισραηλινοί ήθελαν  να δημιουργήσουν μια οργάνωση αντίβαρο της Χαμάς του για Γιασέρ Αραφάτ, για να έχουν από μέσα μια πέμπτη φάλαγγα, να μπορούν να ελέγχουν τη  Λωρίδα της Γάζας. Αυτά υπάρχουν σε 2 βιβλία. Και εδώ έχουμε ένα πρόβλημα. Πως η Χαμάς, που την ελέγχει η Μοσάντ, επιτίθεται στο Ισραήλ» σημείωσε και πρόσθεσε ότι,  η Χαμάς με την αιφνιδιαστική της επίθεση, βοήθησε το Ισραήλ εξισορροπώντας όλα τα εγκλήματα που διέπραξε, εναντίον των Παλαιστινίων.

«Όταν δείχνουν σκηνές  σε βιντεάκια που δεν ξέρουμε αν είναι πραγματικές,  όπως για παράδειγμα αποκεφαλισμούς παιδιών, βιασμούς  γυναικών,  δημιουργείται αποτροπιασμός σε όλο τον κόσμο και ειδικά στο δυτικό κόσμο, που το χαϊδεμένο τους  παιδί τους είναι το Ισραήλ και ισοφαρίζει τα εγκλήματα που έχουν κάνει οι Ισραηλινοί. Μη ξεχνάς ότι μόνο από τις  αρχές του χρόνου, έχουνε δολοφονήσει 220 Παλαιστίνιους, μεταξύ των οποίων και 20 παιδιά. Και κανένα κανάλι δεν έχει πει τίποτα».

«Είναι πολύ πιθανό να ξεκίνησε ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος, ειδικά αν θα πάρει μέρος το Ιράν.  Προς το παρόν τη Χειζμπολάχ, που την ελέγχει το Ιράν, την έχει τραβήξει πίσω να μην επιτεθεί στο Ισραήλ» υπογράμμισε ο Τραπεζικός.

Ο Τραπεζικός τόνισε και την ανεπαρκή κατάσταση της ετοιμότητας της Ελλάδας, απέναντι σε πιθανές επιθέσεις.

«Θα πρέπει στα σύνορα να μην μπαίνουν όλοι,το έχουμε ξαναπεί, πρέπει να τους διώχνουν  αμέσως. Όταν όμως έχεις τον Καιρίδη που έχει πάρει εντολές να αφήνει το κάθε καρυδιάς καρύδι να μπαίνει στη χώρα, τι να περιμένει κανείς».

Ακούστε εδώ όλη τη συζήτηση:

#Israel, #WarInIsrael #Jews #Palestine #Palestinians #Hamas #Lebanon #Iran #Syria #War #Hezbollah
#Ισραήλ, #ΠόλεμοςΣτοΙσραήλ #Εβραίοι #Παλαιστίνη #Παλαιστίνιοι #Χαμάς #Λίβανος #Ιράν #Συρία #Πόλεμος #Χεζμπολάχ

Israel, War, Wr in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, rockets fired, Sukkot, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers , Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr