Home Greek News Έβρος: Ελεύθεροι οι 4 από τους 13 συλληφθέντες ΛΑΘΡΟμετανάστες

Έβρος: Ελεύθεροι οι 4 από τους 13 συλληφθέντες ΛΑΘΡΟμετανάστες

by _
0 comment 109 views
Έβρος: Ελεύθεροι οι 4 από τους 13 συλληφθέντες ΛΑΘΡΟμετανάστες
Έβρος: Ελεύθεροι οι 4 από τους 13 συλληφθέντες ΛΑΘΡΟμετανάστες

Έβρος: Ελεύθεροι οι 4 από τους 13 συλληφθέντες μετανάστες

Πλέον δεν αντιμετωπίζουν καμία κατηγορία παρά μόνο αυτή της παράνομης εισόδου στη χώρα και γι’ αυτό το λόγο κρατούνται και στη συνέχεια θα απελαθούν….

Έβρος: Ελεύθεροι οι 4 από τους 13 συλληφθέντες μετανάστες

Πλέον δεν αντιμετωπίζουν καμία κατηγορία παρά μόνο αυτή της παράνομης εισόδου στη χώρα και γι’ αυτό το λόγο κρατούνται και στη συνέχεια θα απελαθούν

fonirodopis.gr 25 Αυγούστου 2023

Ελεύθεροι αφέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (25/8) μετά το τέλος της απολογίας τους οι 4 από τους 13 μετανάστες που κατηγορούνταν για απόπειρα εμπρησμού, κατοχή και κατασκευή εκρηκτικών υλών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Πλέον δεν αντιμετωπίζουν καμία κατηγορία παρά μόνο αυτή της παράνομης εισόδου στη χώρα και γι’ αυτό το λόγο κρατούνται και στη συνέχεια θα απελαθούν.

Παράλληλα με εντολή της ανακρίτριας οι 9 μετανάστες που θα απολογηθούν τη Δευτέρα θα εξεταστούν από ιατροδικαστή μετά τις καταγγελίες που έκαναν ότι ο 45χρονος τους ξυλοκόπησε, τους ξεγύμνωσε ενώ είχε στην κατοχή του και όπλο.

Ο 45χρονος στην απολογία του αρνήθηκε τις καταγγελίες αναφέροντας μάλιστα ότι αυτές δεν έγιναν από την πρώτη στιγμή των καταθέσεων των μεταναστών και ήταν ένα επιχείρημά τους το οποίο εμφάνισαν αρκετές ώρες μετά.

Ταυτόχρονα, μετά το τέλος της απολογίας του υπήρξε διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέως με αποτέλεσμα να αποφασιστεί ο κατ’ οίκον περιορισμός του. Το δικαστικό συμβούλιο αναμένεται να αποφασίσει από εδώ και πέρα την ποινική του μεταχείριση.

Ο δικηγόρος του 45χρονου, Βασίλης Δεμίρης, ανέφερε σχετικά με τις καταγγελίες που έγιναν: «Δεν άσκησε ποτέ βία, δεν χρησιμοποίησε ποτέ οπλισμό, κάλεσε τις αρχές ως όφειλε να κάνει και οι αρχές έφθασαν στο σημείο».

Πηγή: zougla.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr