Home Greek News Συγκλονίζουν οι εικόνες πάνω από τις καμένες εκτάσεις στον οικισμό Σώστη του Δήμου Ιάσμου, που επλήγη από την καταστροφική πυρκαγιά της Δευτέρας 21 Αυγούστου.

Συγκλονίζουν οι εικόνες πάνω από τις καμένες εκτάσεις στον οικισμό Σώστη του Δήμου Ιάσμου, που επλήγη από την καταστροφική πυρκαγιά της Δευτέρας 21 Αυγούστου.

by _
0 comment 143 views

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συγκλονίζουν οι εικόνες πάνω από τις καμένες εκτάσεις στον οικισμό Σώστη του Δήμου Ιάσμου, που επλήγη από την καταστροφική πυρκαγιά της Δευτέρας 21 Αυγούστου.

Χιλιάδες στρέμματα καμένων δασικών και αγροτικών εκτάσεων, 15-20 κατεστραμμένα σπίτια και κτίρια και ανυπολόγιστη περιβαλλοντική και οικολογική καταστροφή, είναι ο θλιβερός απολογισμός της μαινόμενης πυρκαγιάς που ξέσπασε αρχικά βόρεια του οικισμού του Μίσχου και επεκτάθηκε μέχρι και τον ποταμό Κομψάτο, δημιουργώντας ένα πύρινο μέτωπο 10 χιλιομέτρων.

Οι χερσαίες δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να περιορίσουν όσο γίνεται την έκταση της καταστροφής, όμως λόγω του δύσβατου της περιοχής η φωτιά μπορούσε να σβήσει μόνο με τα εναέρια μέσα, τα οποία δυστυχώς άργησαν να επιχειρήσουν.

Οι εικόνες με drone από το σημείο της φωτιάς αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Φωτιές, πυρκαγιές, Ελλάδα, ειδήσεις, Ρόδος, φωτιές στην Ελλάδα 2023, Αιολικά πάρκα, ΑΠΕ, ανεμογεννήτριες, Κέρκυρα , Ατζέντα 21, Νέα Τάξη Πραγμάτων , κυβέρνηση, φωτιά, Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Ρόδος , Κύπρος, Λεμεσός, Χαβάη, Μάουι, φωτιές στο Μάουι, Φωτιες στη Χαβάη, Αλεξανδρούπολη, Φωτιές Στην Αλεξανδρούπολη, κυβέρνηση, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Θράκη, Ροδόπη 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr