Home Greek News Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Αυτή η εικόνα κανονικά ρίχνει κυβερνήσεις σε φυσιολογικές χώρες…

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Αυτή η εικόνα κανονικά ρίχνει κυβερνήσεις σε φυσιολογικές χώρες…

by _
0 comment 168 views

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Αυτή η εικόνα κανονικά ρίχνει κυβερνήσεις σε φυσιολογικές χώρες…

#Αλεξανδρούπολη Αυτή η εικόνα κανονικά ρίχνει κυβερνήσεις σε φυσιολογικές χώρες.

υγ. Φίλοι μου, μην παρομοιάζετε την Ελλάδα με οίκο ανοχής. Εκεί, υπάρχει τάξη/οργάνωση, ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και συνεχής αξιολόγηση, μεταξύ άλλων.

Εκκενώθηκε το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Στο πλοίο της γραμμής και σε σκηνές οι ασθενείς – Απίστευτες εικόνες-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και ο ΚΟΥΛΗΣ μας εφερε τον ΖΕΛΕΝΣΚΙ.

Οι φλόγες από τη μεγάλη φωτιά της Αλεξανδρούπολης έφτασαν μία ανάσα από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, με αποτέλεσμα τα ξημερώματα της Τρίτης να δοθεί εντολή να απομακρυνθούν ασθενείς και προσωπικό.

Τα νεογνά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Καβάλας που είχε ειδοποιηθεί και ήταν έτοιμο να τα υποδεχθεί, ενώ οι ασθενείς που είναι ελαφρά και μπορούν να περπατήσουν, μεταφέρονται με λεωφορεία στο Νοσοκομείο Κομοτηνής ή σε αυτό της Ξάνθης.

Οι φλόγες πλησίασαν κυριολεκτικά μέσα σε τμήμα της αυλής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης την ώρα που το προσωπικό με ασθενοφόρα προχωρούσε στην εκκένωση του. Οι συγγενείς ασθενών έχουν κληθεί νωρίτερα να παραλάβουν τους ανθρώπους τους και να τους πάρουν στα σπίτια όπου ήταν δυνατό. Όπως μετέδωσε ο Κώστας Καντούρης από τον χώρο του νοσοκομείου ακούστηκαν και κάποιες εκρήξεις που πιθανώς να οφείλονται στις εκρήξεις φιαλών οξυγόνου. Ο κίνδυνος για το νοσοκομείο λίγο πριν τις 06.00 το πρωί δείχνει να έχει περιοριστεί με ισχυρές μονάδες της πυροσβεστικής να βρίσκονται στο σημείο.

Στη διάθεση των Αρχών βρίσκεται και το ferry boat «Αδαμάντιος Κοραής» στο οποίο πλέον φιλοξενούνται 90 από τους συνολικά 204 ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, με τους υπόλοιπους να έχουν μεταφερθεί σε άλλα νοσοκομείο. Στο ferry boat που επιτάχθηκε αυτή την στιγμή νοσηλεύονται 30 άτομα από τη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Οι εικόνες τόσο από το λιμάνι της πόλης όσο και από το νοσοκομείο είναι αποκαρδιωτικές καθώς βρέχει στάχτη την ώρα που πυκνά σύννεφα καπνού κάνουν δύσκολη την όλη κατάσταση.

 

Φωτιές, πυρκαγιές, Ελλάδα, ειδήσεις, Ρόδος, φωτιές στην Ελλάδα 2023, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αιολικά πάρκα, ΑΠΕ, ανεμογεννήτριες, Κέρκυρα , Ατζέντα 21, Νέα Τάξη Πραγμάτων , κυβέρνηση, φωτιά, Βόλος, Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Ρόδος , Κύπρος, Λεμεσός , Χαβάη, Μάουι, φωτιές στο Μάουι, Φωτιες στη Χαβάη, μωρά, νοσοκομείο 

#ΌπλαΚατευθυνόμενηςΕνέργειας, #DirectedEnergyWeapons, #DEW, #EnergyWeapons #ΕνεργειακάΌπλα

#Ελλάδα #φωτιές #πυρκαγιές #Ρόδος #φωτιά #φωτιέςΣτηνΕλλάδα2023 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr