Home ΔΙΕΘΝΗ ΤΕΛΟΣ οι σχέσεις Τουρκίας-Ρωσίας! Ο Ερντογάν ανοίγει εργοστάσιο παραγωγής Bayraktar στην Ουκρανία! – Θα το βομβαρδίσουν οι Ρώσοι;

ΤΕΛΟΣ οι σχέσεις Τουρκίας-Ρωσίας! Ο Ερντογάν ανοίγει εργοστάσιο παραγωγής Bayraktar στην Ουκρανία! – Θα το βομβαρδίσουν οι Ρώσοι;

by _
0 comment 174 views

ΤΕΛΟΣ οι σχέσεις Τουρκίας-Ρωσίας! Ο Ερντογάν ανοίγει εργοστάσιο παραγωγής Bayraktar στην Ουκρανία!

Nationalpost TV

 Jul 12, 2023  #Τουρκία #Ουκρανία #Bayraktar

Την “έκαναν” στη Μόσχα οι Τούρκοι: Κατασκευάζεται στην Ουκρανία το εργοστάσιο παραγωγής Bayraktar TB2

Θα το βομβαρδίσουν οι Ρώσοι;

Εκτιμάται πως το Κρεμλίνο ενδεχομένως να θεωρήσει το νέο εργοστάσιο νόμιμο στόχο, στοχεύοντάς το με όπλα ακριβείας, πυραύλους και drones αυτοκτονίας

Περισσότερα βίντεο στο Nationalpost TV:   

 / @nationalposttv4869   

——-

Στην Ουκρανία ξεκίνησε η κατασκευή εργοστασίου παραγωγής τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, τα οποία είχαν αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για τον αγώνα του Κιέβου κατά της ρωσικής επιθετικότητας, τα οποία οι Ρώσοι βρήκαν ταχύτατα πως να τα αντιμετωπίσουν, αποδεικνύοντας την εφήμερη ισχύ των τουρκικών κατασκευασμάτων.

Εκτιμάται πως το Κρεμλίνο ενδεχομένως να θεωρήσει το νέο εργοστάσιο νόμιμο στόχο, στοχεύοντάς το με όπλα ακριβείας, πυραύλους και drones αυτοκτονίας.

Ο υπουργός στρατηγικών βιομηχανιών της χώρας Ολεξάντρ Καμίσιν δήλωσε τη Δευτέρα στην ουκρανική τηλεόραση ότι ξεκίνησαν οι εργασίες για το εργοστάσιο παραγωγής του τουρκικού σχεδιασμού Bayraktar TB2, αν και δεν διευκρίνισε πού.

“Το εργοστάσιο άρχισε να κατασκευάζεται στην πράξη και όχι μόνο βάσει μνημονίου”, είπε. Η κατασκευή είχε συμφωνηθεί “πριν από αρκετά χρόνια” αλλά είχε καθυστερήσει από “κλεισίματα και σκάνδαλα”, πρόσθεσε, σύμφωνα με το ουκρανικό κανάλι 24.

—–

#Τουρκία

#Ουκρανία

#Bayraktar

—-

For copyright matters please contact us at: [email protected]

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr