Home Κορωνοϊος ΟΛΟΙ οι δήμοι της Ελλάδος έχουν υπογράψει να δοθεί ΕΞΟΥΣΙΑ στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για θέματα υγείας…!!! – ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

ΟΛΟΙ οι δήμοι της Ελλάδος έχουν υπογράψει να δοθεί ΕΞΟΥΣΙΑ στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για θέματα υγείας…!!! – ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

by _
0 comment 193 views

ΟΛΟΙ οι δήμοι της Ελλάδος έχουν υπογράψει να δοθεί ΕΞΟΥΣΙΑ στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για θέματα υγείας…!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Ο χρήστης Ηλίας ράδιο είναι με το χρήστη Ηλίας ράδιο Λευκίμμη

Στο βίντεο ο συνεργάτης μου και δημοσιογράφος Χρόνης Προσαλέντης…

Όλοι έχουν υπογράψει.. έδωσαν εξουσία οι δήμοι όλης της χώρας στον Παγκόσμιο οργανισμό υγείας.

Η ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ Η ΥΔΡΑΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ 21-30 ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ κ.α

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ…

Tερματική επίθεση της Νεας Τάξης ερχεται με νεα μέτρα νέα εμβόλια Οικονομική Κρίση για να επιβάλλουν τον πλήρη ελεγχο των ανθρώπων και την μετατροπή του σε μηχάνημα τους με ημερομηνία λήξης.

Ηδη η παγκόσμια Κυβέρνηση λειτουργεί με την παραχώρηση Εξουσίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που είναι ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ των λαών..

Mε πρόφαση την Υγεία και το Περιβάλλον θα εφαρμόσουν θα καταργήσουν ολες τις Δημοκρατικές μας ελευθερίες,

Έρχονται απαγορεύσεις μετακίνησης νεα Πανδημια που θα πυροδοτήσουν απο το 5G στους εμβολιασμένους και οποιος δεν κανει τα νεα εμβόλια θα τιμωρείται με φυλάκιση 10 χρόνια και θα συλλαμβάνεται.

Η Ελληνική Κυβέρνηση μαριονέτα εχει ψηφίσει αυτο το Νόμο.Καταργούν τα μετρητά και θα εκβιάζουν για να τρυπηθείς με απενεργοποίηση της κάρτας.

Ο Κορονοιός ηταν η πρόβα τζενεράλε ..Αυτο που ερχεται είναι η Ολική επίθεση.

Ηδη οι περισσότεροι Δήμοι στην Ελλάδα έχουν υπογράψει σύμβαση με τον Π.Ο.Υ να εφαρμόσουν την Ατζεντα 21 -30 με ολες τις παρανοικές τους αποφάσεις οπως κατάργηση της Κτηνοτροφίας Γεωργίας και Αλιείας και υποχρεωτικά να τρώει ο κόσμος τεχνητό κρέας τεχνητό ψάρι και τεχνητό κοτόπουλο που κατασκευάζουν με άγνωστα συστατικά και ουσίες..

Επίσης οι Δημοι εχουν υπογράψει με τον ΠΟΥ για τα νεα εμβόλια που θα φέρουν μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού και την μετατροπή των ανθρώπων σε μηχανήματα τους με ημερομηνία λήξεως..Δειτε ποιοι Δήμοι είναι στην εκπομπή..

Μέσα σε αυτούς και ο Δήμος Κέρκυρας  με ενεργή την υπογραφή και απο τη σημερινη Δήμαρχο κ Υδραίου.!!!

Πάμε ολοταχώς σε τεράστια σύγκρουση με κλείσιμο Τραπεζών Αυξήσεις Οικονομική Καταστροφή Απαγορεύσεις Τυραννία ελεγχο και ΠΕΙΝΑ..

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr