Home ΗΠΑ Το Πάνελ Περι Ιατρικής Ελευθερίας ’23 αποκαλύπτει τα ψέματα σχετικά με το εμβόλιο Covid και τους τραυματισμούς που προκαλεί με τον Δρ Peter McCullough, τον δικηγόρο Thomas Renz και τον Steve Kirsch

Το Πάνελ Περι Ιατρικής Ελευθερίας ’23 αποκαλύπτει τα ψέματα σχετικά με το εμβόλιο Covid και τους τραυματισμούς που προκαλεί με τον Δρ Peter McCullough, τον δικηγόρο Thomas Renz και τον Steve Kirsch

by _
0 comment 224 views

ΔΕΙΤΕ: Το Πάνελ Περι Ιατρικής Ελευθερίας 2023 (The Medical Freedom Panel 2023) αποκαλύπτει τα ψέματα σχετικά με το εμβόλιο Covid και τους τραυματισμούς που προκαλεί με τον Δρ Peter McCullough, τον δικηγόρο Thomas Renz και τον Steve Kirsch

13 Ιουνίου 2023
Πίστωση εικόνας: Infowars.com
του Adan Salazar

Ο Δρ Peter McCullough, ο δικηγόρος Thomas Renz και ο Steve Kirsch ήταν μεταξύ των διακεκριμένων συμμετεχόντων στο πάνελ που κατέθεσαν για τα jabs mRNA, καταρρίπτοντας ζητήματα που κάποτε χαρακτηρίζονταν ως θεωρία συνωμοσίας.

Ο γερουσιαστής της πολιτείας Πενσυλβάνια Νταγκ Μαστριάνο (R) πραγματοποίησε ένα φόρουμ την Παρασκευή στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, όπου αρκετοί εξέχοντες γιατροί διαχώρισαν τα γεγονότα από τη φαντασία σχετικά με τα πειραματικά εμβόλια Covid-19.

«Ο κ. Doug Mastriano είναι ο οικοδεσπότης και συγγραφέας του νόμου περί ιατρικής ελευθερίας (Senate Bill 693; πρώην Senate Bill 471) που απαγορεύει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς mRNA Covid-19 σε κατοίκους της Πενσυλβάνια», σημείωσε ο επίσημος οδηγός προγράμματος για τη συζήτηση στο πάνελ.

«Είναι επίσης ο χορηγός της νομοθεσίας που απαγορεύει τη χρήση και απαιτεί την αποκάλυψη του mRNA στα τρόφιμα της Πενσυλβάνια», πρόσθεσε το πρόγραμμα.

Ο Δρ Peter McCullough, ο δικηγόρος Thomas Renz και ο Steve Kirsch ήταν μεταξύ των διακεκριμένων συμμετεχόντων που κατέθεσαν την τρέχουσα κατανόηση σχετικά με τις λήψεις mRNA,
καταρρίπτοντας πολλά ζητήματα που κάποτε χαρακτηρίζονταν ως θεωρία συνωμοσίας πριν από δύο χρόνια.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από τη 2ωρη διάσκεψη του γερουσιαστή Mastriano:

Π.χ., σύμφωνα με τον Δρ. Δρ Peter McCullough, αποκαλύψε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ: 

Το Messenger mrNA είναι μια παλιά τεχνολογία από το 1985!!!

Η DARPA είπε ότι θα χρησιμοποιήσει το mRNA για να τερματίζει όλες τις πανδημίες εντός 60 ημερών.

Η αμερικανική κυβέρνηση φιλοδοξεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία mRNA στα εμβόλια για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Η επιχείρηση Warp Speed της κυβέρνησης Τραμπ είχε ήδη έτοιμο εμβόλιο στην αρχή της ψεύτικης πανδημίας!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna, κ. Bancel, δήλωσε στις 14 Μαρτίου 2020 ότι είχαν ήδη ΕΤΟΙΜΑ ένα εμβόλιο!!!

Η Moderna συνέταξε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του δικού της εμβολίου σε συνεργασία με το NIH και την αμερικανική κυβέρνηση του Τράμπ ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!!

Η Επίλεκτη Επιτροπή του Κογκρέσου των ΗΠΑ για την προέλευση του κορωνοϊού είπε ότι η προέλευση του ιού ήταν τα εργαστήρια της Γουχάν της Κίνας και όχι μια κινεζική αγορά!

Το Παν. της Βόρειας Καρολίνας και ο Δρ. Ralph Baric το 2015 περιέγραψαν τη δημιουργία ενός χιμαιρικού ιού, ενός διεθνώς κατασκευασμένου ιού

Κατά τη διάρκεια της Βουλής Έρευνας για την προέλευση του COVID-19, μαθαίνουμε ότι τον Ιανουάριο του 2020, ο Δρ Fauci και ο Francis Collins και οι Κινέζοι δημιούργησαν μια καμπάνια εξαπάτησης για να πείσουν το κοινό ότι ο κορωνοϊός προέκυψε από τη φύση. Αυτό μας έλεγαν για τρία χρόνια!

Τις τελευταίες 90 ημέρες, η έρευνα του Κογκρέσου σχετικά με αυτό έδειξε ότι όλες οι μεγάλες κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ (CDC, NSA, FBI, Υπουργείο Ενέργειας) έχουν πλέον παραδεχτεί ότι ο ψεύτικος ιός δημιουργήθηκε στα εργαστήρια των Κινέζων στη Γουχάν Κίνα! Όλες αυτές οι υπηρεσίες είχαν επίβλεψη στη διαδικασία δημιουργίας του λεγόμενου ιού!

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ψήφισε τον αποχαρακτηρισμό όλων των άκρως απόρρητων εγγράφων που αποδεικνύουν ότι ο ιός δημιουργήθηκε στη Γουχάν της Κίνας!

Η ανάπτυξη εμβολίου προχωρούσε σε συνεννόηση με τη δημιουργία του πλαστού ιού!

Τα αρχικά εμβόλια των Jansen, AstraZeneca, Pfizer και Moderna δεν επιτρέπεται πλέον να χορηγούνται στις ΗΠΑ!

Δείτε το σχετικό βίντεο…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ >> https://www.infowars.com/posts/watch-medical-freedom-panel-2023-exposes-covid-vaccine-lies-injuries/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr