Home ΗΠΑ Κατατέθηκαν άρθρα παραπομπής κατά των Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις!!! – Συνέπεσε με τη σύλληψη Τράμπ!!!

Κατατέθηκαν άρθρα παραπομπής κατά των Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις!!! – Συνέπεσε με τη σύλληψη Τράμπ!!!

by _
0 comment 156 views

Κατατέθηκαν άρθρα παραπομπής κατά των Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις!!! – Συνέπεσε με τη σύλληψη Τράμπ!!!

-Του Randy DeSoto

-12 Ιουνίου 2023 στις 5:14 μ.μ

Ο εκπρόσωπος του GOP (των Ρεπουμπλικάνων) Andy Ogles του Τενεσί εισηγήθη άρθρα παραπομπής κατά του προέδρου Joe Biden (Τζο Μπάιντεν) και της αντιπροέδρου Kamala Harris (Κάμαλα Χάρις) τη Δευτέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ >>

https://www.scribd.com/document/652476804/Rep-Ogles-Biden-impeachment-articles?secret_password=Gm68fyz4EenKKxE1IR44#fullscreen&from_embed

Το πρώτο άρθρο της παραπομπής του Ogles κατά του Μπάιντεν τον κατηγόρησε ότι «όπλισε» την εκτελεστική εξουσία για να «θωρακίσει τις επιχειρήσεις και τα βρώμικα σχέδια ασκήσεως επιρροής επί ξένων κυβερνήσεων της οικογένειάς του από την επίβλεψη του Κογκρέσου και τη δημόσια ευθύνη».

Το δεύτερο άρθρο της παραπομπής του βουλευτή ανέφερε ότι ο Μπάιντεν, «σε αντίθεση με τον όρκο του», απέτυχε «να φροντίσει για την πιστή εφαρμογή των νόμων, διευκόλυνε άμεσα τη συνεχιζόμενη κρίση στα νότια σύνορα και έθεσε σε κίνδυνο τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών».

Σχετικά με το πρώτο άρθρο, ο Ogles επισήμανε τους αξιωματούχους της κυβέρνησης Μπάιντεν, τον διευθυντή του FBI Christopher Wray και την υπουργό Οικονομικών Janet Yellen, υποστηρίζοντας ότι αρνήθηκαν να δώσουν στα μέλη του Κογκρέσου έγγραφα που αναζητούσαν στο πλαίσιο του εποπτικού τους ρόλου.

Αυτά τα έγγραφα περιελάμβαναν αναφορές ύποπτης δραστηριότητας τραπεζών σχετικά με την οικογένεια Μπάιντεν και πληροφορίες σχετικά με πολλές εταιρείες περιορισμένης ευθύνης «που χρησιμοποιούνταν για να διοχετεύουν εκατομμύρια δολάρια σε μέλη της οικογένειας Μπάιντεν σε περίπλοκους οικονομικούς ιστούς που αποσκοπούσαν στην εξαπάτηση του κοινού και στις σκοτεινές πηγές αυτών των κεφαλαίων», έγραψε ο Ogles.

Ο νομοθέτης αναφέρθηκε περαιτέρω σε ένα φερόμενο σχέδιο δωροδοκίας που αφορούσε τον Μπάιντεν και τον γιο του, Χάντερ Μπάιντεν, που περιέχεται σε ένα έντυπο FD-1023 που μόλις διατέθηκε στα μέλη της Επιτροπής Εποπτείας και Λογοδοσίας της Βουλής την περασμένη εβδομάδα.

Το έγγραφο που δημιούργησε το FBI με βάση μια συνέντευξη με μια «άκρως αξιόπιστη» πηγή, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο Μπάιντεν και ο γιος του έλαβαν 5 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας από την ουκρανική εταιρεία ενέργειας Burisma, ανέφερε το Fox News.

Ο Ogles σημείωσε στο άρθρο του για παραπομπή, το 2016 ο τότε αντιπρόεδρος Μπάιντεν ζήτησε από τον Ουκρανό εισαγγελέα Βίκτορ Σόκιν, ο οποίος ερευνούσε τη διαφθορά  με την Burisma, να απολυθεί διαφορετικά η Ουκρανία θα έχανε 1 δισεκατομμύριο δολάρια από εγγυήσεις δανείων των ΗΠΑ.

«Λοιπόν, …ΚΟΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ!…απολύθηκε», καυχήθηκε αργότερα ο Μπάιντεν σε μια συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων το 2018.

«Από τη δημιουργία του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, ο αριθμός των μηνιαίων «συναντήσεων» δεν είχε ποτέ ξεπεράσει το όριο των 200.000 και η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι υπεύθυνη για τους 6 υψηλότερους και 8 από τους 10 υψηλότερους μήνες που έχουν καταγραφεί ποτέ».

Τα στοιχεία της Τελωνειακής και Συνοριακής Περιπολίας δείχνουν ότι πάνω από 1,4 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες έχουν συλληφθεί αυτό το οικονομικό έτος από τον Απρίλιο.

Ένα ρεκόρ 2,38 εκατομμυρίων εισήλθαν παράνομα στις ΗΠΑ το 2022, από 1,73 εκατομμύρια το 2021 κατά τον πρώτο χρόνο της θητείας του Μπάιντεν.

Επιπλέον, «Λόγω της αχαλίνωτης διακίνησης ναρκωτικών στα νότια σύνορά μας, η κύρια αιτία θανάτου για Αμερικανούς ηλικίας 18-45 ετών μπορεί πλέον να αποδοθεί σε υπερβολικές δόσεις φαιντανύλης», έγραψε ο Ogles.

Η Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών ανέφερε ότι περισσότερα από 50 εκατομμύρια χάπια φαιντανύλης και 10.000 λίβρες σκόνης φαιντανύλης, αρκετά για να σκοτώσουν 379 εκατομμύρια ανθρώπους, κατασχέθηκαν το 2022.

Το άρθρο του βουλευτή για την παραπομπή του Χάρις επικεντρώθηκε στην αποτυχία της ως «τσάρος των συνόρων» να αντιμετωπίσει την κρίση στα νότια σύνορα.

«Η Kamala Devi Harris έχει επιδείξει εξαιρετική ανικανότητα στην εκτέλεση των καθηκόντων και των ευθυνών της και μια αδιαφορία για τους Αμερικανούς που υποφέρουν ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης κρίσης στα νότια σύνορα της Αμερικής», έγραψε ο Ogles.

«Ο Αντιπρόεδρος Χάρις αρνείται σταθερά να επισκεφθεί τα νότια σύνορα για να εξακριβώσει τις βαθύτερες αιτίες της συνεχιζόμενης κρίσης, εκτός από ένα ταξίδι εκατοντάδες μίλια μακριά από το επίκεντρο της μεταναστευτικής κρίσης», πρόσθεσε.

Η Ogles ανέφερε τις ίδιες στατιστικές για την παράνομη μετανάστευση και την υπερβολική δόση φαιντανύλης που αναφέρθηκαν σχετικά με τον Μπάιντεν για να υποστηρίξει ότι η Χάρις απέτυχε στα καθήκοντά της για την εξασφάλιση των  συνόρων.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ επισκέφτηκε τα σύνορα στη Γιούμα της Αριζόνα, νωρίτερα αυτόν τον μήνα και συνάντησε περίπου 150 μετανάστες που περνούσαν παράνομα στις ΗΠΑ μέσα σε μία μόλις ώρα.

Ανέφερε ότι αυτός και η ομάδα του είχαν μιλήσει με τους παράνομους μετανάστες και έμαθαν ότι προέρχονταν από μέρη τόσο διαφορετικά όπως η Δυτική Αφρική, το Περού, το Αφγανιστάν, η Κίνα, η Ινδία και το Μπαγκλαντές.

«Πρόκειται για μια ανθρωπιστική κρίση λόγω της κατανόησης σε όλο τον κόσμο ότι τώρα έχουμε ανοιχτά σύνορα εδώ», είπε ο Κένεντ

ΠΗΓΗ >> https://greeknewsondemand.com/2023/06/13/articles-of-impeachment-filed-against-joe-biden-and-kamala-harris/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr