Home Greek News Ο Κωστίδης κάρφωσε τον Μητσοτάκη σε ζωντανή μετάδοση για τις…Πρέσπες του Αιγαίου!!!

Ο Κωστίδης κάρφωσε τον Μητσοτάκη σε ζωντανή μετάδοση για τις…Πρέσπες του Αιγαίου!!!

by _
0 comment 214 views

Ο Κωστίδης κάρφωσε τον Μητσοτάκη σε ζωντανή μετάδοση!

13/06/2023 – 20:37μμ

Μετέφερε τα λόγια του Ερντογάν, που αποκαλύπτουν κρυφή συμφωνία!

Τις προθέσεις του για τα ελληνοτουρκικά τις έχει ξεδιπλώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τις συνεντεύξεις που δίνει, μιας και απ’ ότι φαίνεται βιάζεται πολύ για τις Πρέσπες του Αιγαίου.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι δήλωσε πως θα επιδιώξει συνάντηση με τον Ερντογάν τον Ιούλιο στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ! Θα συρθούμε δηλαδή σε συνομιλίες με την Τουρκία, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και την ώρα που οι απειλές κατά της Ελλάδας δίνουν και παίρνουν.

Όταν μάλιστα τόσο διάστημα κορυφαίοι Τούρκοι αξιωματούχοι προκαλούν μιλώντας για… δίκαιο μοίρασμα του πλούτου στο Αιγαίο, θα πρέπει να ανησυχούμε πολύ για το τι έχει sσυζητηθεί και συμφωνηθεί κάτω από το τραπέζι με τους γείτονες.

Ενδεικτικό του τι «ψήνεται» και ότι θα μας βάλει ο Μητσοτάκης σε μεγάλες εθνικές περιπέτειες, είναι τα όσα δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν στον Μανώλη Κωστίδη του ΣΚΑΪ:

«Εύχομαι οι εκλογές της Ελλάδας και της Τουρκίας να γίνουν η αρχή μιας νέας εποχής. Εμείς στέλνουμε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς φιλίας μας. Αυτές τις εντυπώσεις πρέπει να της διατηρήσει ο Μητσοτάκης και να τηρήσει τους λόγους του»!

Ποιες είναι οι υποσχέσεις που έχει δώσει στην Άγκυρα ο Μητσοτάκης και δεν τις γνωρίζει κανείς;

Τι έχει τάξει ο Μητσοτάκης στον Ερντογάν;
Κωστίδης:”Ο Ερντογάν δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ελπιζει να κρατήσει τους λόγους του ο Μητσοτάκης “
Οικονόμου:”Δηλαδή;”
Κωστίδης:”Δηλαδη..εεεε…δηλαδή…δεν ξέρω…”
Οικονόμου: “Αυτό “

ΠΗΓΗ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr