Home ΚΟΣΜΟΣ Πρώην Παιδικό Αστέρι του Χόλιγουντ Ρίκι Σρόντερ μιλάει για τις…EKEI σατανικές τελετουργικές θυσίες!!!

Πρώην Παιδικό Αστέρι του Χόλιγουντ Ρίκι Σρόντερ μιλάει για τις…EKEI σατανικές τελετουργικές θυσίες!!!

by _
0 comment 296 views

Πρώην Παιδικό Αστέρι του Χόλιγουντ μιλάει για τις…EKEI σατανικές τελετουργικές θυσίες!!!

Ο Ricky Schroder (Ρίκι Σρόντερ) μόλις ανέβασε ένα βίντεο όπου μοιράζεται μια παιδική ιστορία για τις σατανικές ανθρωποθυσίες στο Χόλιγουντ…

-του κ. Γκρεγκ Ρις
23 Μαΐου 2023, 12:05 μ.μ

Πίστωση εικόνας: Infowars.com

Κάτω από τη λάμψη και τη γοητεία του Χόλιγουντ κρύβεται ένα σκοτεινό μυστικό που προστατεύεται από την ελίτ για αιώνες. Ο πρώην παιδικός αστέρας Ricky Schroder μιλάει για σατανικές πρακτικές στο Χόλιγουντ.

Ο Richard Bartlett Schroder (γεννημένος στις 13 Απριλίου 1970) είναι Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης. Ως παιδί ηθοποιός με τον ρόλο του Ρίκι Σρόντερ έκανε το ντεμπούτο του στην ταινία The Champ (Ο Πρωταθλητής, 1979), για την οποία έγινε ο νεότερος αποδέκτης της Χρυσής Σφαίρας και στη συνέχεια έγινε παιδικός σταρ στην κωμική σειρά Silver Spoons (Ασημένια Κουτάλια, 1982–87). Συνέχισε να παίζει ως ενήλικας, συνήθως αποκαλούμενος Ρικ Σρόντερ, κυρίως στη μίνι σειρά Western Lonesome Dove (Η Μονήρης Περιστερά της Δύσεως, 1989) και στην αστυνομική δραματική σειρά NYPD Blue (1998–2001). Έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην ταινία Black Cloud (Μαύρο Σύννεφο, 2004) και έχει κάνει παραγωγή πολλών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, συμπεριλαμβανομένης της ανθολογικής ταινίας Locker 13 και του πολεμικού ντοκιμαντέρ The Fighting Season (H Εποχή των Μαχών).

Το Infowars είναι ένα από τα λίγα μέσα ενημέρωσης που εκθέτουν τον ανοιχτό σατανισμό που ωθείται στις μάζες. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

Ακολουθεί πρώτα η μετάφρασις….

Όταν ήμουν νέος, έκανα παρέα με τα μεγαλύτερα παιδιά στο Point Dume (το οποίο βρίσκεται στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια).

Κάποιος τοποθέτησε μια κασέτα σε μια συσκευή αναπαραγωγής VHS και υπήρχε ένα δωμάτιο με ένα σώμα -πιστεύω ότι ήταν αρσενικό– ξαπλωμένο σε ένα τραπέζι. Και τότε οι άνθρωποι μπήκαν γύρω – γύρω στο δωμάτιο. Το δωμάτιο ήταν χαμηλά φωτισμένο, αλλά φορούσαν κουκούλες και ρόμπες.

Έκαναν κάποιο είδος τελετουργίας όπου πήραν ένα μαχαίρι και του έκοψαν την πλευρά (σαν να ήταν λάπα ζώου). Ήταν η δεξιά του πλευρά. Του έβγαλαν κομμάτια και το αίμα άρχισε να τρέχει.

Επαναλάμβαναν συνθήματα…

Υπήρχαν γυναίκες εκεί, και έβγαλαν τα ρούχα τους και πήραν το αίμα και το άλειψαν στο σώμα τους με έναν περίεργο, σεξουαλικό τρόπο.

Ήταν αρκετά ενοχλητικό να το δει κανείς…

Και έτσι μου έδωσαν την κασέτα και πήγα την κασέτα σε κάποιον που εμπιστευόμουν και την είδαμε μαζί και μου είπαν να μην την ξαναδώ και να την επιστρέψω σε όποιον μου την έδωσε. Το έκανα λοιπόν.

Αλλά πάντα μπερδευόμουν γιατί δεν με ρώτησαν από πού προήλθε…

Πιστεύω λοιπόν ότι γνώρισα κάποια από τα μέλη της λατρείας όταν ήμουν νεότερος και θα μπορούσαν να είναι οι Illuminati ή να είναι συνδεδεμένοι μαζί τους.

Αν πληκτρολογήσετε, αντίστροφα, τη λέξη illuminati, itanimulli, θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της NSA (της Εθνικής Διοίκησης Ασφαλείας των ΗΠΑ)! (Σημείωση του GreekNewsOnDemand.com: ΟΝΤΩΣ αυτό ΙΣΧΥΕΙ 100 τοις 100!!! Διαβάστε επισης Ιδού η μεγάλη δικαίωση όλων των «συνωμοσιολόγων»! Δείτε πως μας επιβεβαιώνουν την ύπαρξή τους οι Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένωοι)! για περισσότερα)

Εάν, στην πραγματικότητα, δεν έχουμε καμία ευθύνη ή δικαιοσύνη, θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι αυτοί οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι μας αποδίδουν δικαιοσύνη και προστατεύουν και υπερασπίζονται το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, έχουν διαφθαρεί από αυτή τη λατρεία, που πιστεύω ότι υπάρχει σε όλο τον κόσμο. Αλλά η λατρεία, ειδικά έχει τις ρίζες της στο Χόλιγουντ, και στην περιβαλλοντική λατρεία, και στη μεγάλη βιομηχανία και την πολιτική, και έτσι δεν τους φοβάμαι, φοβάμαι μόνο τον Ιησού Χριστό!

Και έτσι ίσως όποιος ερευνά ποτέ αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να πάει ένα στρώμα κάτω από την κορυφή και να ανέβει από το μεσαίο επίπεδο που δεν είναι μέλη της λατρείας και έχουν εκβιαστεί από τη λατρεία, πιθανώς, γιατί αυτή είναι η μόνη εξήγηση που έχω για το γιατί δεν είχαμε ευθύνη και δικαιοσύνη για όσα έκαναν στην Αμερική και συνεχίζουν να κάνουν στην Αμερική.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!… 



Και εδώ η πλήρης έκδοσις του ίδιου βίντεο..

Δείτε επίσης τον κ. Σρόντερ στα ΜΜΕ… 

Το πρώτο βίντεο τον δείχνει στο μεγάλο εν Λος Άντζελες πολυκατάστημα COSTCO όπου ΑΡΝΕΙΤΑΙ να φορέσει…ΜΑΣΚΑ!!!..

ΠΗΓΗ https://www.infowars.com/posts/former-child-star-speaks-out-about-satanic-ritual-sacrifice/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr