Home Greek News Ιδού η μεγάλη δικαίωση όλων των «συνωμοσιολόγων»! Δείτε πως μας επιβεβαιώνουν την ύπαρξή τους οι Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένωοι)!

Ιδού η μεγάλη δικαίωση όλων των «συνωμοσιολόγων»! Δείτε πως μας επιβεβαιώνουν την ύπαρξή τους οι Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένωοι)!

by _
0 comment 342 views

ΙΔΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ»! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΟΙ…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ (ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ)…!!!…


-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12:14 μμ, 01 Σεπτ. 2017 | Ενημερώθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2019
| JohnKountouris.com


Τι σημαίνει η λέξη Itanimulli ;;; Διαβάστε την ΑΝΑΠΟΔΑ και μετά θα δούμε τι είδους έκπληξη μας κρύβει…

Η λέξη Itanimulli, ανάποδα, είναι… Illuminati, και στα Ελληνικά, Ιλλουμινάτι (ή Ιλλουμινάτοι), δηλ., Πεφωτισμένοι, αυτοί δηλ. που, κατά τους «τρελούς συνωμοσιολόγους», ελέγχουν τις τύχες της ανθρωπότητος, έτσι δεν είναι;;;

Τωρα, δείτε αυτό το σαιτ εδω και πείτε μου ΠΟΎ σας οδηγεί. Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

itanimulli.com

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ;;; ΕΛΠΙΖΩ!!!

Δείτε τώρα το παρακάτω βίντεο να καταλάβετε…

Σας οδηγεί στο σάιτ της….NSA, https://www.nsa.gov, δηλ., της Διοίκησης Εθνικής Ασφάλειας των…ΗΠΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλ., αυτή η μεγάλη κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ μας επιβεβαιώνει, εμμέσως πλήν ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ, ότι…ΖΟΥΝ και ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΟΙ…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ και ότι μας παρακολουθούν και ελέγχουν κιόλας !!!!!!!!!!!!!!

Και αυτό δεν είναι «φάρσα» γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να παίξει με το σάιτ της πιο δυνατής κρατικής υπηρεσίας των ΗΠΑ που ελέγχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο…ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!!  Αυτό μου το επιβεβαίωσε ο προσωπικός που προγραμματιστής που έχει δουλέψει για το αμερικανικό Ναυτικό, την Yahoo και την Space-X.

Εϊναι να απορρεί κανείς το γεγονός πως ο ΊΔΙΟΣ ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε την ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΛΕΞΗ πριν ένα μήνα περίπου σε σχέση με το….ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;; Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο «Αλ Τζαζίρα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στους Ιλλουμινάτι σε σχέση με το κόμμα του» και τα καταλάβετε!!!

Διαβάστε επίσης «Mέγας σκονηθέτης του Μπρόντγουεϊ: Στην Ελλάδα υπάρχει 1 εκ των 3 σχολών των Ιλλουμινάτι!»

ΠΟΙΕΣ «ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ» ΜΩΡΕ???!!!  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr