Home ΔΙΕΘΝΗ ΔΕΙΤΕ: Ουκρανός βουλευτής γρονθοκοπεί Ρώσο αξιωματούχο στη Σύνοδο Κορυφής στην Τουρκία!!!

ΔΕΙΤΕ: Ουκρανός βουλευτής γρονθοκοπεί Ρώσο αξιωματούχο στη Σύνοδο Κορυφής στην Τουρκία!!!

by _
0 comment 185 views

Πίστωση εικόνας: Στιγμιότυπα οθόνης βίντεο

ΔΕΙΤΕ: Ουκρανός βουλευτής γρονθοκοπεί Ρώσο αξιωματούχο στη Σύνοδο Κορυφής στην Τουρκία!!!

από RT
5 Μαΐου 2023, 10:01 π.μ

Ρώσος εκπρόσωπος νοσηλεύεται μετά την επίθεση…

Συμπλοκή με γροθιές ξέσπασε σε μια σύνοδο κορυφής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Οικονομικής Συνεργασίας της Μαύρης Θάλασσας (PABSEC) στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, Άγκυρα, την Πέμπτη, όπου μέλη της ουκρανικής αντιπροσωπείας προσπάθησαν να διακόψουν μια συνάντηση με τη Ρωσία.

Η Olga Timofeyeva, ενεργή επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, είπε στο RT ότι οι επισκέπτες είχαν «σοκαριστεί» από τις ενέργειες των Ουκρανών συναδέλφων τους.

Ενώ η Timofeyeva εκφωνούσε μια ομιλία, αρκετοί Ουκρανοί καλεσμένοι ήρθαν πίσω της, ξεδιπλώνοντας μια μεγάλη ουκρανική σημαία και κάτι που φαινόταν να ήταν ένα πανό που ανήκε σε μια ουκρανική στρατιωτική μονάδα.

Στη συνέχεια η ομάδα τσακώθηκε με αξιωματούχους που προσπάθησαν να τους απομακρύνουν. Η συνεδρία συνεχίστηκε μετά την αφαίρεση των σημαιών.

Οι Ουκρανοί συμπεριφέρθηκαν «επιθετικά» και φώναξαν αντιρωσικά συνθήματα, είπε στο RT η κυρία Τιμοφέγιεβα, πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Κοινωνίας των Πολιτών, λίγο μετά τη συνεδρίαση. Πρόσθεσε ότι τα μέλη άλλων αντιπροσωπειών είχαν «σοκαριστεί από τη στάση τους».

«Χρησιμοποιούν οποιαδήποτε πλατφόρμα για να μας συκοφαντούν, ενώ εμείς χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε πλατφόρμα για να δηλώσουμε πραγματικά τη θέση μας», είπε ο Ρώσος αξιωματούχος.

Όταν η Timofeyeva έδινε ζωντανή συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1 αργότερα μέσα στην ημέρα, ο Ουκρανός βουλευτής Aleksandr Marikovsky στάθηκε κοντά της κρατώντας μια ουκρανική σημαία. Ένα μέλος της ρωσικής αποστολής άρπαξε τη σημαία από τα χέρια του Μαρικόφσκι, αλλά καθώς ο άνδρας έφευγε, ο Μαρικόφσκι έτρεξε πίσω του και τον γρονθοκόπησε. Η σύντομη συμπλοκή διαλύθηκε από Τούρκους αξιωματούχους.

Η Irina Kasimova, εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας στην Τουρκία, δήλωσε ότι ο Valery Stavitsky, ο γραμματέας της ρωσικής αντιπροσωπείας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση.

Ο πρόεδρος του τουρκικού κοινοβουλίου Μουσταφά Σεντόπ προέτρεψε όλες τις πλευρές να σεβαστούν την ευπρέπεια.

«Ο καθένας μπορεί να εκφράσει τις απόψεις και τις απόψεις του… Αλλά αν είναι να αρχίσουμε να διοργανώνουμε διαδηλώσεις, τότε αυτές οι συναντήσεις… θα μετατραπούν σε κινήματα στους δρόμους», είπε, όπως ανέφερε η Daily Sabah.

Ο Ντέιβιντ Αραχαμία, επικεφαλής του κόμματος Υπηρέτης του Λαού του Προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι στο ουκρανικό κοινοβούλιο, ευχαρίστησε τον Μαρικόφσκι για την «υπερασπισμό της τιμής της ουκρανικής σημαίας και της αξιοπρεπούς στάσης του».

ΠΗΓΗ: https://www.infowars.com/posts/watch-ukrainian-mp-punches-russian-official-at-summit-in-turkey/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr