Home Greek News ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ που καταντροπιάζει ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ – Τα…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ανώτερα στελέχη της Dominion Voting Systems (που έκλεψε τις Εκλογές του ᾽20) ΚΑΥΧΩΝΤΑΙ για την απόλυση του Tucker Carlson από το FOX News!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ που καταντροπιάζει ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ – Τα…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ανώτερα στελέχη της Dominion Voting Systems (που έκλεψε τις Εκλογές του ᾽20) ΚΑΥΧΩΝΤΑΙ για την απόλυση του Tucker Carlson από το FOX News!!!

by _
0 comment 224 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ που καταντροπιάζει ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ – Τα…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ανώτερα στελέχη της Dominion Voting Systems (που έκλεψε τις Εκλογές του ᾽20) ΚΑΥΧΩΝΤΑΙ για την απόλυση του Tucker Carlson από το FOX News!!!

Φαίνεται ότι η Dominion παίρνει τα εύσημα για την απόλυση του Tucker Carlson από το μεγάλο ειδησιογραφικό κανάλι FOX NEWS!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 Μάιου 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τιτλο Τη σκαπουλάρει στα δικαστήρια η ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ εταιρεία μηχανών ψηφοφορίας που έκλεψε τις αμερικανικές Εκλογές του 2020 υπερ του ΜΠΑΙΝΤΕΝ και των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ!!! Θα της πληρώσει $800 εκατ. το FOX News για δήθεν «συκοφαντική δυσφήμιση»!!! για να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται το θέμα. Η…ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ εταιρεία μηχανών ψηφοφορίς Dominion Voting Systems ΕΚΛΕΨΕ τις Εκλογές του 2020 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ και των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ!!!

Τη σκαπουλάρει στα δικαστήρια η ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ εταιρεία μηχανών ψηφοφορίας που έκλεψε τις αμερικανικές Εκλογές του 2020 υπερ του ΜΠΑΙΝΤΕΝ και των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ!!! Θα της πληρώσει $800 εκατ. το FOX News για δήθεν «συκοφαντική δυσφήμιση»!!!


Τα ανώτερα στελέχη της Dominion Voting Systems ΚΑΥΧΩΝΤΑΙ για την απόλυση του Tucker Carlson

Φαίνεται ότι η Dominion παίρνει τα εύσημα για την απόλυση του Tucker Carlson από το μεγάλο ειδησιογραφικό κανάλι FOX NEWS

2 Μαΐου 2023 Νιάμ Χάρις


Ο CEO John Poulos (Τζόν Πούλος) φέρεται να καυχιέται για το πώς απολύθηκε ο Tucker Carlson ως αποτέλεσμα της νομικής διευθέτησής τους με το Fox News…

Το TGP αναφέρει: Για περισσότερα από δύο χρόνια, το FOX News και η εταιρεία ψηφοφορικής τεχνολογίας Dominion Voting Systems έχουν εμπλακεί σε δικαστικό αγώνα για φερόμενους ισχυρισμούς δυσφήμισης που έκανε ο κολοσσός των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την τεχνολογία της εταιρείας στις εκλογές του 2020.

Τι σάιτ 100% Fed Up αναφέρει: Το Dominion βρέθηκε στο επίκεντρο μιας σειράς αντιπαραθέσεων που σχετίζονται με εκλογική νοθεία και έχει επικριθεί από κορυφαίους συντηρητικούς νομοθέτες και συντηρητικά μέσα ενημέρωσης.

Η δίκη, η οποία βρισκόταν μόλις στα αρχικά της στάδια, οδήγησε σε πολλαπλές βασικές παραδοχές της Dominion, συμπεριλαμβανομένου του ότι η εταιρεία προειδοποίησε τους εκλογικούς αξιωματούχους για «μείζονα ζητήματα ασφαλείας» ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2020.

Το ποσό είναι λιγότερο από το μισό των 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων που η Dominion ζήτησε αρχικά το 2021 όταν κατέθεσαν τη μήνυση.

Το FOX News, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι δεν έκανε ψευδείς ισχυρισμούς για το Dominion και απλώς επαναλάμβανε αυτό που είπε πολιτικοί όπως ο Πρόεδρος Τραμπ για την εταιρεία.

Η Dominion ισχυρίστηκε ότι οι εκπομπές του FOX «έβλαψαν» τη φήμη της εταιρείας.

Η συμφωνία για τον τερματισμό της υπόθεσης απέφυγε αυτό που οι περισσότεροι ειδικοί πρότειναν ότι θα ήταν μια επιζήμια, υψηλού προφίλ δίκη για το συντηρητικό κανάλι, στο οποίο ο ιδιοκτήτης Ρούπερτ Μέρντοκ θα αναγκαζόταν να καταθέσει σε ανοιχτό δικαστήριο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Dominion, Τζον Πούλος, φέρεται τώρα να καυχιέται για το πώς απολύθηκε ο Τάκερ Κάρλσον ως αποτέλεσμα του διακανονισμού τους με το Fox News.

Η DailyMail αναφέρει ότι η Dominion λέει ότι ελπίζει ότι όλα τα γραπτά μηνύματα μεταξύ των παρουσιαστών του Fox News, συμπεριλαμβανομένου του Tucker Carlson, που ανακάλυψαν ως μέρος της αγωγής τους για συκοφαντική δυσφήμιση θα γίνουν κάποια μέρα δημόσια….

Διαβάστε τώρα μερικά από τα αποκλειστικά άρθρα που είχαμε βγάλει για αυτό το θέμα αποδεικνύοντας περιτράνως ότι τις Εκλογές του 2020, ΟΝΤΩΣ, τις είχαν κλέψει οι Δημοκρατικοί με τη βοήθεια στελεχών…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ της Dominion Voting Services!!!…

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr