Home ΗΠΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ – Κατά μάνα κατά κύρη: Τάσσεται η Τσέλσι Κλίντον υπέρ του πορνό των ΛΑΟΤΚΙ+ για τα…ΠΑΙΔΙΑ στο σχολείο!!!

ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ – Κατά μάνα κατά κύρη: Τάσσεται η Τσέλσι Κλίντον υπέρ του πορνό των ΛΑΟΤΚΙ+ για τα…ΠΑΙΔΙΑ στο σχολείο!!!

by _
0 comment 271 views

Πίστωση εικόνας:
Emma McIntyre/Variety μέσω Getty Images/Screenshot του Twitter

ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ – Κατά μάνα κατά κύρη: Η Τσέλσι Κλίντον τάσσεται υπέρ του πορνό των ΛΑΟΤΚΙ+ για τα…ΠΑΙΔΙΑ στο σχολείο!!!

Λέει ότι οι “απαγορεύσεις” βιβλίων με σεξουαλικό περιεχόμενο είναι “επιβλαβείς” για τα παιδιά….!!!…

Η κόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, Τσέλσι Κλίντον, φαίνεται να έχει αναλάβει ένα νέο πρόγραμμα ακτιβισμού, υπερασπιζόμενος τις προσπάθειες να αναγκαστούν τα παιδιά από την ηλικία του νηπιαγωγείου να εκτεθούν σε σεξουαλικό υλικό «LGBTQ+» στο σχολείο.

Η Κλίντον έγραψε στο Twitter την ακόλουθη ανάρτηση, υποστηρίζοντας ότι οι Ρεπουμπλικάνοι προσπαθούν να «απαγορέψουν» βιβλία και ότι είναι επιβλαβές για τα παιδιά να αφαιρούν υλικό με «θέματα» LGBTQ+.

Όπως καλύψαμε εξαντλητικά, η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ζητά την απαγόρευση των βιβλίων, αλλά πολλοί ζητούν την αφαίρεση βιβλίων από τις σχολικές βιβλιοθήκες που περιέχουν πορνογραφικές εικόνες και ακόμη και θέματα παιδεραστίας, καθώς και αντιεπιστημονικές δηλώσεις σχετικά με το βιολογικό φύλο .

Αυτό το υλικό δεν είναι κατάλληλο για παιδιά, όπως για…ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ να πάνε ΦΥΛΑΚΗ, να ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ και να…ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ αυτοί οι ΒΡΩΜΟ-Κλίντον!!! Δείτε τα σχετικά τουίτ και..ΦΡΙΞΤΕ!!!:

 

-με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/chelsea-clinton-comes-out-in-favour-of-porn-for-school-kids/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr