Home ΗΠΑ ΜΠΟΥΜ!!! – Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ανακοινώνει υποψηφιότητα εναντίον του Τζο Μπάιντεν για Πρόεδρος ως Δημοκρατικός το 2024

ΜΠΟΥΜ!!! – Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ανακοινώνει υποψηφιότητα εναντίον του Τζο Μπάιντεν για Πρόεδρος ως Δημοκρατικός το 2024

by _
0 comment 322 views

ΜΠΟΥΜ!!! – Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ανακοινώνει υποψηφιότητα εναντίον του Τζο Μπάιντεν για Πρόεδρος ως Δημοκρατικός το 2024

Από Jim Hoft 5 Απριλίου 2023 6:45 μ.μ

ΠΗΓΗ: https://www.thegatewaypundit.com


Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών το 2024.

Ο Ρόμπερτ θα αντιμετωπίσει τον αποτυχημένο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στις προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο Ρόμπερτ διακρίνεται από πολλούς σύγχρονους Δημοκρατικούς στο ότι εξακολουθεί να πιστεύει στην ελευθερία του λόγου, στη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων, στο Σύνταγμα των ΗΠΑ και στην καταπολέμηση της κυβερνητικής διαφθοράς.

Δείτε το σημερινό tweet του κ Robert F. Kennedy, Jr. για αυτό…

Ο Robert F. Kennedy, Jr. έχει επίσης τεράστιο αριθμό οπαδών στο λαϊκιστικό κίνημα για το θάρρος του να αντιμετωπίσει τον Tony Fauci και τους τυράννους στην αμερικανική ιατρική κοινότητα των οποίων οι πολιτικές σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID. Ο Κένεντι συνεχίζει να μιλάει ανοιχτά για τα επικίνδυνα εμβόλια με mRNA για τον COVID.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, σε μια συνέντευξη στο μεγάλο σάιτ TheGatewayPundit.com, μίλησε για το βιβλίο του “A Letter to Liberals” (Μια Επιστολή Προς τους Αριστερούς). Το βιβλίο αμφισβητεί τον εναγκαλισμό του «φιλελευθερισμού της πολιτικής των lockdown» των τυραννικών πολιτικών που κάποτε ήταν προσβολή για τις αγαπημένες τους αρχές.

eBook Sign-Up — ‘A Letter to Liberals’

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο Children’s Health Defense .Ο Robert Kennedy, Jr δημοσίευσε το “The Real Anthony Fauci”, το οποίο έγινε best seller στο Amazon και στους New York Times το 2021. Πάνω από 1.000.000 εκατομμύρια αντίτυπα πουλήθηκαν παρά τις επιθέσεις των συστημικών μέσων ενημέρωσης και των μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας στο βιβλίο και στον συγγραφέα του .

VIDEO: The Gateway Pundit’s Jim Hoft Interviews Robert Kennedy, Jr. – On His New Book “A Letter to Liberals” and His First Comment on Fauci’s Retirement


Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσοι Δημοκρατικοί θα σταθούν στο πλευρό του Robert F. Kennedy, Jr. καθώς υπερασπίζεται τις αρχές που έκαναν την Αμερική σπουδαία.

Για περισσότερα για τον κ Κένεντι, διαβάστε επίσης τα εξής άρθρα μας...

Θα μπεί στη κούρσα για τη Προεδρία των ΗΠΑ ο…Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ αντικαθιστώντας τον Μπάιντεν;;; ΔΕΙΤΕ τι δηλώνει για αυτό ο ίδιος!!!

ΣΟΚ – Πήρε $1 εκατ. από τη δολοφονική PFIZER ο…ΤΡΑΜΠ ως αντάλλαγμα να μην μπει στη κυβέρνησή του ο..ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ που είναι εναντίον των εμβολίων!!!

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ μηνύει το BBC για συγκάλυψη του «μαζικού απολογισμού των θανάτων» που σχετίζεται με τα εμβόλια COVID!!!

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ καλεί τον κόσμο να ξεσηκωθεί ζητώντας την επιστροφή στην ελευθερία και τις δημοκρατικές αρχές!!!

Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: Ο Fauci είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη βιοόπλων για το Πεντάγωνο από το…2002 (ΒΙΝΤΕΟ)

MEGA ΜΠΟΥΜ!!!: Το εμβόλιο COVID είναι ένα έργο του Πενταγώνου των ΗΠΑ αποκαλύπτει ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ

ΒΟΜΒΑ Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: Δεν έπρεπε να εγκριθεί ΚΑΝΕΝΑ «εμβόλιο» για τον COVID αφού υπήρχαν ήδη εγκεκριμένες από την κυβέρνηση ΗΠΑ θεραπείες για αυτόν. Ο Φάουτσι παραβίασε τον νόμο περι αυτού!!!

Αποκάλυψη-ΣΟΚ Ρόμπερτ Κένεντι: Βρέθηκε μνημείο για τα νεκρά ορφανά που βασάνισε και σκότωσε το τέρας Δρ. Φάουτσι!!!

Σοκ: Ο μέντωρ του Τράμπ πίσω από τη δολοφονία του Κένεντι! Ο ρόλος του Μπούς & ο σύνδεσμος με την ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ο Μπιλ Γκέιτς υπερηφανεύεται ότι διέταξε στον Τραμπ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ να ΜΗΝ ερευνήσει τις ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ επιπτώσεις των εμβολίων κατά του Covid…ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr