Home ΗΠΑ MEGA ΜΠΟΥΜ!!!: Το εμβόλιο COVID είναι ένα έργο του Πενταγώνου των ΗΠΑ αποκαλύπτει ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ

MEGA ΜΠΟΥΜ!!!: Το εμβόλιο COVID είναι ένα έργο του Πενταγώνου των ΗΠΑ αποκαλύπτει ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ

Η Pfizer και η Moderna δεν κατέχουν πραγματικά αυτά τα εμβόλια!!! Γιατί η απάντηση στην πανδημία του COVID πραγματοποιήθηκε από τον στρατό και όχι από φορείς δημόσιας υγείας;;;

by _
0 comment 279 views

Πίστωση εικόνας:
στιγμιότυπο οθόνης/The Kim Iversen Show

MEGA ΜΠΟΥΜ!!!: Το εμβόλιο COVID είναι ένα έργο του Πενταγώνου των ΗΠΑ αποκαλύπτει ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ (Robert F. Kennedy Jr.)

Η Pfizer και η Moderna δεν κατέχουν πραγματικά αυτά τα εμβόλια!!! Γιατί η απάντηση στην πανδημία του COVID πραγματοποιήθηκε από τον στρατό και όχι από φορείς δημόσιας υγείας;;;

από τον Jamie White

12 Φεβρουαρίου 2023, 11:42 π.μ

Η Pfizer και η Moderna δεν κατέχουν πραγματικά τα εμβόλιά τους, λέει ο ιδρυτής της Children’s Health Defense, Robert Kennedy Jr.

Το πειραματικό εμβόλιο mRNA για τον COVID είναι στην πραγματικότητα ένα έργο του Πενταγώνου και του στρατού, σύμφωνα με τον υιόν του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Κένεντι, και ανιψιόν του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Τζόν Κένεντι.

Ο ιδρυτής της Children’s Health Defense, Robert F. Kennedy Jr., ισχυρίστηκε ότι, σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, τα εμβόλια δεν είχαν αρχικά παραχθεί από τις φαρμακευτικές εταιρείες.



«Υπήρχαν 138 εταιρείες που συμμετείχαν στην κατασκευή και διανομή του εμβολίου. Είναι όλοι στρατιωτικοί εργολάβοι. Το Πεντάγωνο και η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας ανέλαβαν ολόκληρη την αντιμετώπιση της πανδημίας», είπε ο Κένεντι Τζούνιορ στο «The Kim Iversen Show» νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

«Η Pfizer και η Moderna δεν κατέχουν πραγματικά αυτά τα εμβόλια. Απλώς τοποθετούν τις ετικέτες τους πάνω τους, αλλά ήταν έργο του Πενταγώνου», πρόσθεσε.

Κυβερνητικά έγγραφα επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό του Kennedy Jr.

Από την Ερευνητική Υπηρεσία του Κογκρέσου για το εμβόλιο τον Μάρτιο του 2021:

Το Operation Warp Speed (OWS, Επιχείρησις Ταχύτητος του Φωτός) είναι μια διυπηρεσιακή συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS, Health and Human Services) και του Υπ. Αμύνης (Department of Defense, DOD) που συντονίζει τις ομοσπονδιακές προσπάθειες για την επιτάχυνση της ανάπτυξης, απόκτησης και διανομής ιατρικών αντιμέτρων για τον COVID-19. Τα συνεργαζόμενα στοιχεία του HHS περιλαμβάνουν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) και την Αρχή Βιοϊατρικής Προηγμένης Έρευνας και Ανάπτυξης (BARDA).

Το στέλεχος Έρευνας & Ανάπτυξης ιατρικών συσκευών Sasha Latypova εξήγησε περαιτέρω σε μια διάλεξη τα αμυντικά συμβόλαια που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή και τη διανομή του εμβολίου mRNA του COVID-19.

Γιατί η απάντηση στην πανδημία του COVID πραγματοποιήθηκε από τον στρατό και όχι από φορείς δημόσιας υγείας;



Η πιο εύλογη εξήγηση είναι ότι γνώριζαν ότι ο COVID-19 ήταν ένα βιοόπλο από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του RFK Jr.:

Conversation with Robert F. Kennedy Jr. | How The Powerful Captured The Public During The Pandemic

Αλλά δεν σταματάμε ΕΔΩ!…

Διαβάστε ακόμη για τον κ Κένεντι…

ΒΟΜΒΑ Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: Δεν έπρεπε να εγκριθεί ΚΑΝΕΝΑ «εμβόλιο» για τον COVID αφού υπήρχαν ήδη εγκεκριμένες από την κυβέρνηση ΗΠΑ θεραπείες για αυτόν. Ο Φάουτσι παραβίασε τον νόμο περι αυτού!!!

ΣΟΚ – Πήρε $1 εκατ. από τη δολοφονική PFIZER ο…ΤΡΑΜΠ ως αντάλλαγμα να μην μπει στη κυβέρνησή του ο..ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ που είναι εναντίον των εμβολίων!!!

___________

SOURCE: https://www.infowars.com/posts/covid-vaccine-a-pentagon-project-says-robert-f-kennedy-jr/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr