Home Κορωνοϊος Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: Ο Fauci είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη βιοόπλων για το Πεντάγωνο από το…2002 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: Ο Fauci είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη βιοόπλων για το Πεντάγωνο από το…2002 (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 253 views

Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: Ο Fauci είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη βιοόπλων για το Πεντάγωνο από το 2002 (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Robert F. Kennedy, Jr. (Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ) μίλησε πρόσφατα με τον παρουσιαστή της εκπομπής “Jimmy Dore”, Τζίμι Ντορ, για να συζητήσει τη συμμετοχή των ΗΠΑ με προγράμματα βιοόπλων, τη χρηματοδότηση από τον Δρ. Fauci της έρευνας για τον κορονοϊό και τον φόβο για τον άνθρακα το 2001.

Ο Anthony Scott του TGP ανέφερε νωρίτερα για τις επιθέσεις στο Amerithrax και την υποτιθέμενη συμμετοχή της CIA στην επίθεση με βιολογικά όπλα. Ο Robert Kennedy, Jr. επιμένει ότι η CIA συμμετείχε στην επίθεση.

Στη συνέχεια, ο Ρόμπερτ Κένεντι μίλησε για το ατύχημα με τα βιοόπλα στις ΗΠΑ το 2014 που οδήγησε σε ομοσπονδιακή απαγόρευση των ερευνών κέρδους λειτουργίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Robert Kennedy, J.: «Πήραν τα χρήματα που τους έδωσε ο Dick Cheney [από τον Patriot Act], 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια, και τα διοχέτευσαν μέσω του NIH (Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας) και όλα πέρασαν από τον Anthony Fauci. Έτσι, ξεκινώντας το 2002, ο Anthony Fauci έλαβε μια αύξηση 68% από το Πεντάγωνο για την ανάπτυξη βιοόπλων, και έλαβε αύξηση δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, και στη συνέχεια άρχισε να κάνει όλες αυτές τις έρευνες για το κέρδος λειτουργίας (gain-of-function).

Το 2014, τρία από αυτά τα ῾σφάλματα῾ ῾δραπέτευσαν῾ σε αποδράσεις υψηλού προφίλ από διαφορετικά εργαστήρια στις ΗΠΑ. Το Κογκρέσο πραγματοποίησε ακροάσεις σχετικά. Όλοι ήταν θυμωμένοι και 300 κορυφαίοι επιστήμονες έστειλαν επιστολές στον Ομπάμα λέγοντας ότι πρέπει να σταματήσει τον Φάουτσι επειδή πρόκειται να δημιουργήσει μια πανδημία.

Έτσι, ο Ομπάμα διέταξε ένα μορατόριουμ και εκείνη την εποχή, ο Φάουτσι είχε δεκαοκτώ διαφορετικά πειράματα κέρδους-λειτουργίας που έκανε στις ΗΠΑ. Αντίθετα, μετέφερε τα πράγματά του στη Γουχάν της Κίνας, όπου μπορούσε να το κάνει μακριά από τα μάτια αυτών των 300 επιστημόνων και των αδιάκριτων αξιωματούχων του Λευκού Οίκου που προσπαθούσαν να τον σταματήσουν.

Και συνέχισε να το κάνει με τους ίδιους ανθρώπους που χρηματοδοτούσε εδώ, τον Ralph Baric και τον Peter Dazak, και μετέφεραν την επιχείρησή τους στο εργαστήριο της Γουχάν».

Οι Times of Israel ανέφεραν:

Τον Οκτώβριο του 2014, η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε θέσει ένα ομοσπονδιακό μορατόριουμ στις έρευνες κέρδους λειτουργίας (GOF, gain-of-function)—η μεταβολή των φυσικών παθογόνων για να τα καταστούν πιο θανατηφόρα και μολυσματικά— ως αποτέλεσμα των αυξανόμενων φόβων για πιθανή πανδημία που να προκαλείται από τυχαία ή εσκεμμένη απελευθέρωση αυτών των γενετικά τροποποιημένων μικροβίων-τέρατα.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.thegatewaypundit.com/2023/03/robert-f-kennedy-jr-fauci-has-been-in-charge-of-developing-bioweapons-for-pentagon-since-2002-video/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr