Home Greek News Εν αγαστή συνεργασία Μητσοτάκης & ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ για λόγους…ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ! ΕΒΡΑΙΟΙ τελικά ο δήθεν «στόχος» των Πακιστανών «τρομοκρατών» στην Αθήνα. Τους «εξάρθρωσε» η ΕΥΠ & ΕΛΑΣ με τη…ΜΟΣΑΝΤ! ΔΗΛΑΔΗ, ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ…ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!

Εν αγαστή συνεργασία Μητσοτάκης & ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ για λόγους…ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ! ΕΒΡΑΙΟΙ τελικά ο δήθεν «στόχος» των Πακιστανών «τρομοκρατών» στην Αθήνα. Τους «εξάρθρωσε» η ΕΥΠ & ΕΛΑΣ με τη…ΜΟΣΑΝΤ! ΔΗΛΑΔΗ, ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ…ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!

by _
0 comment 119 views

Εν αγαστή συνεργασία Μητσοτάκης & ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ για λόγους…ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ! ΕΒΡΑΙΟΙ τελικά ο δήθεν «στόχος» των Πακιστανών «τρομοκρατών» στην Αθήνα. Τους «εξάρθρωσε» η ΕΥΠ & ΕΛΑΣ με τη…ΜΟΣΑΝΤ! ΔΗΛΑΔΗ, ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ…ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 ΜΑΡ. 2023 | 12:12 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


 Το «Πας ο κόσμος μια σκηνή» ισχϋει και…εν ταις Αθήναις!!!

Διαβάστε τα εξής τρία άρθρα για να καταλάβετε και να ακολουθήσετε τον ειρμό μας εδώ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ «ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ»: Η ΡΑΒΙΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ….CHABAD LUBAVITCH!!!


Μια ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. που προκαλεί ερωτήματα

ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ κάνουν λόγο για εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου σε ανακοίνωση με ελλιπή στοιχεία και γεμάτη ασάφειες για τους συλληφθέντες, την οργάνωση και τους φερόμενους στόχους

ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ κάνουν λόγο για εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου σε ανακοίνωση με ελλιπή στοιχεία και γεμάτη ασάφειες για τους συλληφθέντες, την οργάνωση και τους φερόμενους στόχους.

Πλείστα όσα ερωτήματα γεννώνται από την ανακοίνωση σχετικά με εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου το οποίο φέρεται να σχεδίαζε επιθέσεις στη χώρα μας.

Τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται καθώς τις ανακοινώσεις δεν έκανε ο καθ΄ ύλην αρμόδιος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αλλά έγιναν με ένα τυπικό δελτίο Τύπου γεμάτο ασάφειες.

Στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία γίνεται επίκληση συλλήψεων ηγετικών στελεχών που δραστηριοποιούνταν στο εξωτερικό δεν δίνεται κανένα στοιχείο για τίνος λογαριασμό λειτουργούσαν ούτε και τα στοιχεία τους ενώ ήδη φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι μιλάνε και λένε διάφορα…

Το ερώτημα είναι ότι ενώ οι βιαστές και άλλοι εγκληματίες ανακοινώνονται με φωτογραφίες τους αμέσως τους τρομοκράτες γιατί τους κρύβουν; Και πάλι ο “εγκέφαλος” εξωτερικό;

Επιπλέον ερωτήματα γεννώνται και για το χρόνο των ανακοινώσεων ενόψει εκλογών καθώς γίνεται αναφορά και στην προσπάθεια υπονόμευσης του «αισθήματος ασφάλειας στη χώρα» σε μια περίοδο κατά την οποία αυτό το αίσθημα βρίσκεται στο ναδίρ εξαιτίας ενεργειών και παραλείψεων της κυβέρνησης.

Επίσης δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι με κάτι τέτοια ενδέχεται να προκλαλλούν πλήγμα στον τουρισμό μας την κύρια πλέον πηγή εισοδήματος για χιλιάδες Ελλήνων;

ΠΗΓΗ >> https://fantomas.gr/mia-anakoinosi-tis-el-as-poy-prokalei-erotimata/


Τρίτη, Μαρτίου 28, 2023

Η μεγάλη σύμπτωση και οι απορίες! Την ημέρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης τις εκλογές ΕΥΠ και ΕΛΑΣ «ανακάλυψαν» πακιστανικό τρομοκρατικό δίκτυο (!) αλλά ο εγκέφαλος είναι στο εξωτερικό. Που είναι η γιάφκα ; Που είναι τα εκρηκτικά ; Που είναι τα όπλα ; Τα ίδια και με την Ρωσίδα “πράκτορα” Μαρία Τσάλλα που τα έμαθαν όλα όταν είχε φύγει. Ούτε τσιμπιδάκι για τα μαλλιά δεν βρήκαν που να φανερώνει τον ρόλο της.

Του Άρη Σπίνου

Η χώρα των συμπτώσεων και των φαεινών ιδεών που τελικά και καλό να είναι κάτι το κάνουν με τέτοιο κακόπιστο τρόπο που δεν πείθονται ούτε οι ίδιοι. Την ημέρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή των εκλογών για την 21η Μαΐου, εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι μετά τη ρωσίδα πράκτορα, ΕΥΠ και ΕΛΑΣ «ανακάλυψαν» και τρομοκρατικό δίκτυο που σχεδίαζε επιθέσεις στη χώρα μας ανακοινώνοντας μάλιστα ότι προχώρησε και σε δύο συλλήψεις.

Μεταξύ άλλων εντύπωση προκαλεί το πόσο εύκολα χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη ανακοίνωση η λέξη «εξαρθρώθηκε», δίνοντας την εικόνα ότι οι αρμόδιες αρχές συνέλαβαν πολλά άτομα, άνοιξαν γιάφκα και βρήκαν οπλισμό και εκρηκτικά, ενώ το «δίκτυο» που αναφέρεται εξαντλείται σε δύο πακιστανούς και ο εγκέφαλος βρίσκεται στο εξωτερικό!

Σημειώνεται ότι δύο άτομα δε φτάνουν ούτε για να στοιχειοθετηθεί ποινικός φάκελος οργανωμένου εγκλήματος σύμφωνα με το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα. Χρειάζονται 3 άτομα!

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της ΕΛ.ΑΣ.:

«Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) εξαρθρώθηκε δίκτυο τρομοκρατών που με καθοδήγηση από το εξωτερικό, μεθόδευε πλήγματα κατά προσεκτικά επιλεγμένων στόχων στην ελληνική επικράτεια. Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι τέτοιες συλλήψεις συνοδεύονται από την παρουσίαση πλήθους στοιχείων που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία περί αυτού. Γιάφκα, όπλα, εκρηκτικά. Που είναι όλα αυτά;

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Στη βάση πληροφοριών που συνέλεξε και επεξεργάστηκε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες επιχειρήσεις στελεχών της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σε διάφορες περιοχές της επικράτειας.

Στο πλαίσιο των συντονισμένων αυτών δράσεων των δύο Υπηρεσιών, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, μέλη του τρομοκρατικού – ηγετικού στελέχους, που δραστηριοποιούνταν στο εξωτερικό, ως «εγκέφαλος» του δικτύου.

Είχαν ως στόχο όχι μόνο την απώλεια αθώων πολιτών, αλλά και την υπονόμευση του αισθήματος ασφάλειας στη χώρα, πλήττοντας ταυτόχρονα τους θεσμούς και απειλώντας τις διεθνείς σχέσεις της.

Από την ανάλυση των κατασχεθέντων πληροφοριακών και ψηφιακών δεδομένων αποκαλύφθηκε και επιβεβαιώθηκε ότι τα μέλη του δικτύου:

είχαν επιλέξει ήδη ως στόχο της επίθεσης, κτίριο ιδιαίτερης σημειολογίας,

είχαν προβεί στην κατόπτευση του χώρου και στο σχεδιασμό της επίθεσης,

είχαν λάβει τελικές οδηγίες για την πραγματοποίηση του πλήγματος,

σε εφαρμογή οδηγιών αυτών αναζητούσαν και έτερα πρόσωπα για την καλύτερη δυνατή εκτέλεση της αποστολής τους.

Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ πρωινές ώρες της 28/03/2023, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκαν σε Ανακριτή.

Οι έρευνες συνεχίζονται».

Συγχαρητήρια μέσω Twitter δίνει ο Θεοδωρικάκος

Την σοβαρότητα εξάλλου της υπόθεσης καταδεικνύει και ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να χειριστεί το όλο ζήτημα ο αρμόδιος υπουργός, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος αντί επίσημης συνέντευξης Τύπου τοποθετήθηκε μέσω Twitter, διαβεβαιώνοντας πως «οι αρχές ασφαλείας της χώρας διατηρούν σε πολύ υψηλό επίπεδο την ετοιμότητά τους» και μη δίνοντας καμία περαιτέρω εξήγηση.

ΠΗΓΗ >> https://edolio5.blogspot.com/2023/03/blog-post_47.html


ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…!!! Η ΜΟΣΑΝΤ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;; ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ; ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ; ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ;;; 

Ισραήλ: Η Μοσάντ συνέβαλε στην εξάρθρωση των τρομοκρατών που θα χτυπούσαν εβραϊκούς στόχους στην Ελλάδα

ΕΛΑΣ και ΕΥΠ έφτασαν στα ίχνη δύο Πακιστανών οι οποίοι και συνελήφθησαν – Ο εγκέφαλος της οργάνωσης βρίσκεται στο Ιράν

Μετά την αποκάλυψη ότι ΕΛ.ΑΣ και ΕΥΠ εξάρθρωσαν τρομοκρατικό δίκτυο που ετοίμαζε επιθέσεις στην Ελλάδα, η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, Μοσάντ, σύμφωνα με το γραφείο του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, βοήθησε τις ελληνικές αρχές να αποτρέψουν την απόπειρα δύο Πακιστανών να πραγματοποιήσουν επίθεση εναντίον ισραηλινών και εβραϊκών στόχων στην Ελλάδα.

Όπως μεταδόθηκε από το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, η Μοσάντ αναφέρει ότι η «σοβαρή υπόθεση» που έγινε νωρίτερα, σήμερα, γνωστή αποτελεί μέρος των συνεχών προσπαθειών του Ιράν να στοχοποιήσει Ισραηλινούς και Εβραίους.

«Μετά την έναρξη της έρευνας στην Ελλάδα, η Μοσάντ βοήθησε στην αποκάλυψη πληροφοριών για τις μεθόδους λειτουργίας και της σύνδεσης των υπόπτων με το Ιράν», αναφέρει η υπηρεσία πληροφοριών.

Ακόμη, σύμφωνα με την εφημερίδα Jerusalem Post, η Μοσάντ βοήθησε στο να αποσαφηνιστεί ο τρόπος με τον οποίο συνδέεται το τοπικό τρομοκρατικό δίκτυο της Ελλάδας με τις τρομοκρατικές επιχειρήσεις των Ιρανών ανά τον κόσμο.

Σύμφωνα με την Μοσάντ, «μαζί με τους εταίρους μας στις υπηρεσίες πληροφοριών, θα αναλάβουμε ενεργό δράση εμποδίζοντας το Ιράν να προκαλέσει βλάβη σε όλο τον κόσμο».

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Έλι Κοέν, ευχαρίστησε τις ελληνικές αρχές για τη συνεργασία με σκοπό την καταπολέμηση του ιρανικού πυρήνα τρομοκρατίας, προσθέτοντας ότι η τρομοκρατία «είναι κοινός εχθρός και η καταπολέμησή της είναι η πρώτη μας προτεραιότητα».

«Η κυβέρνηση των Αγιατολάχ στην Τεχεράνη εξάγει τρομοκρατία στη Μεση Ανατολή και σε ολόκληρο τον κόσμο και μόνο μια σταθερή και κοινλη στάση θα σταματήσει τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του ιρανικού κράτους» συνέχισε ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ.

ΠΗΓΗ >> https://www.protothema.gr/greece/article/1354788/israil-i-mosad-sunevale-stin-exarthrosi-ton-tromokraton-pou-tha-htupousan-evraikous-stohous-stin-ellada/


Δείτε τώρα οι εξής αποκλειστικές του σάιτ μας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) έξω από το CHABAD HOUSE που σύμφωνα με την…ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, όπως το ανέφεραν Οι Time Of Israel...

«…ένας από τους στόχους ήταν ένα εβραϊκό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Οι αναφορές ανέφεραν ότι ο στόχος ήταν ένα “Chabad House”, το οποίο περιλαμβάνει ένα εστιατόριο Kosher και φιλοξενεί επίσης άλλες θρησκευτικές λειτουργίες.»

Τι είναι ακριβώς όμως το CHABAD HOUSE;;; Ανήκει στην γνωστή καθώς και…ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΡΑΒΙΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ….Chabad Lubavitch (Χαμπαντ Λιβάκοβιτς), που τυχαίνει να ασκήνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΟΡΡΟΗ επι ολόκληρων κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο!!! ΔΕΙΤΕ τις εξής εικόνες για να καταλάβετε….

Διαβάστε τώρα μερικά από τα άρθρα που έχουμε βγάλει για την Χαμπάντ για να καταλάβετε με ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ….

Η εβραϊκή αυτοκρατορία Χαμπάντ δεσμεύει Πούτιν και Τραμπ

ΣΟΚ – Φωτογραφισμένος ο Πούτιν με φόντο φωτο. του διαβόητου…ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!! Να η εβραϊκή ομάδα που διέταξε την ρωσική εισβολή στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

Ο καλός φίλος και ραβίνος του Βλαντιμίρ…ΠΟΥΤΙΝ, Berel Lazar, τιμά δημόσια τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Έλαβε εντολή προ ετών από τον αρχιραβίνο των Εβραίων για να επιφέρει το τέλος του κόσμου ο Μπίλ Γκέιτς!!!

Σοκ: ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ την έλευση του Μεσσία των ΕΒΡΑΙΩΝ ο Τράμπ κι ο Πούτιν! Βασιλεύς «Κύρος» ο Τράμπ!

Ισραήλ το 2014: «Θα γεμίσουμε ολη την Ευρώπη με μετανάτες αν η Ευρώπη ΔΕΝ υποστηρίξει ΕΜΑΣ.» Όπερ &…ΕΓΕΝΕΤΟ!!!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr