Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Έλαβε εντολή προ ετών από τον αρχιραβίνο των Εβραίων για να επιφέρει το τέλος του κόσμου ο Μπίλ Γκέιτς!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Έλαβε εντολή προ ετών από τον αρχιραβίνο των Εβραίων για να επιφέρει το τέλος του κόσμου ο Μπίλ Γκέιτς!!!

by _
0 comment 437 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Έλαβε εντολή προ ετών από τον αρχιραβίνο των Εβραίων για να επιφέρει το τέλος του κόσμου ο Μπίλ Γκέιτς!!!


Ο Bill Gates έχει από μικρή ηλικία ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τον Αρχιραβίνο Schneerson ο οποίος είναι ο επικεφαλής της Chabad Lubavitch (Χαμπάντ Λιβάβιτς) ενός αισχατολογικού Εβραϊκού Ορθόδοξου κινήματος / λατρείας (cult) που φανατικά υποστηρίζει “Το Τέλος του Κόσμου” και θεωρείται το πιο ισχυρό στο Ισραήλ. Και πως να μην είναι όταν έχει βασικό χρηματοδότη τον «φιλάνθρωπο» Bill Gates ο οποίος ασπάζεται τις ιδέες αυτού του δόγματος και υποστηρίζει ανοιχτά τη μείωση του πληθυσμού κατά 10 – 15% μέσω εμβολιασμών που ο ίδιος προωθεί ως «ειδικός»….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://universalblessing.blogspot.com/2020/08/blog-post.html?spref=fb&fbclid=IwAR1iLJmtar3-dB8Qj2PX201oSReO3juCB2CmUNZ8dm30uf7sLrZFY5vroYU

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr