Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

by _
0 comment 163 views
ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ Δ…
ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ Δ…

ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Η τραγωδία των Τεμπών, η ανθρώπινη τραγωδία της σύγκρουσης επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας, ο χαμός τόσων νέων αθώων ανθρώπων, ταρακούνησε συθέμελα την ελληνική κοινωνία και συνειδητοποίησε επιτέλους πως ένοχοι αυτής της ανθρώπινης τραγωδίας είναι οι πολιτικοί ταγοί της χώρας μας και τα Συστημικά τους όργανα, οι δημοσιογράφοι υπάλληλοι των μεγαλοεπιχειρηματιών ιδιοκτητών πάσης φύσεως Μέσου “Ενημέρωσης”!

Η ανθρώπινη τραγωδία των Τεμπών, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της ανεκτικής συνείδησης του λαού μας! Ήταν η σπίθα που άναψε το φιτίλι της οργής του ελληνικού λαού κατά των δυναστών του, πολιτικών και δημοσιογράφων!

Καθημερινές πλέον οι πολυπληθείς διαδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, που “πυρπολούν” πολιτικά γραφεία Υπουργών και Βουλευτών της κυβέρνησης Μητσοτάκη και που έχουν στο στόχαστρο, όλους εκείνους τους μεγαλόσχημους δημοσιογράφους, που ακόμη και αυτήν την ανθρώπινη τραγωδία των Τεμπών προσπάθησαν να ωραιοποιήσουν προς χάριν της κυβέρνησης και της ιδιοκτησίας των Μέσων που εργάζονται, εξυπηρετώντας τα επαγγελματικά τους συμφέροντα!

Έντιμη δημοσιογραφία, σαν τη μύγα μες το γάλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bc%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%ba/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr