Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Την κατάσταση με τις τράπεζες την είχαμε προβλέψει τον Ιαν. φέτος! – Ξεκίνησαν οι μεγάλες αμερικανικές τράπεζες να ΚΛΕΒΟΥΝ τα λεφτά του λαού!!! Τους κάνουν κούρεμα, όπως είχε γίνει και στην ΚΥΠΡΟ. Το είχαν προβλέψει οι…ΣΙΜΠΣΟΝΣ!!!

Την κατάσταση με τις τράπεζες την είχαμε προβλέψει τον Ιαν. φέτος! – Ξεκίνησαν οι μεγάλες αμερικανικές τράπεζες να ΚΛΕΒΟΥΝ τα λεφτά του λαού!!! Τους κάνουν κούρεμα, όπως είχε γίνει και στην ΚΥΠΡΟ. Το είχαν προβλέψει οι…ΣΙΜΠΣΟΝΣ!!!

by _
0 comment 363 views

Την κατάσταση με τις τράπεζες την είχαμε προβλέψει τον Ιαν. φέτος! – Ξεκίνησαν οι μεγάλες αμερικανικές τράπεζες να ΚΛΕΒΟΥΝ τα λεφτά του λαού!!! Τους κάνουν κούρεμα, όπως είχε γίνει και στην ΚΥΠΡΟ. Το είχαν προβλέψει οι…ΣΙΜΠΣΟΝΣ!!!


Το ακόλουθο άρθρο το είχαμε βγάλει στις 23 Ιαν. φέτος και είναι ΕΠΙΚΑΙΡΟ…ΟΣΟ ΠΟΤΕ, ιδίως υπο το πρίσμα της καταρρεύσεως της τράπεζας Silicon Valley Bank, διότι, και παρ όλο που οι αμερικανικές αρχές λένε ότι θα “διασώσουν” -τάζα μου– αυτήν την τράπεζα και ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας να πυροδοτηθεί μια ευρύτερη τραπεζική κρίση σε όλες τις ΗΠΑ (και σε όλο τον κόσμο εδώ που τα λέμε), υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να ξεκινήσει τώρα ένας γύρος…ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ, CAPITAL CONTROLS, σε τράπεζες…ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΆΛΛΑ λέει η Αμερικανική κυβέρνηση και ΆΛΛΑ λένε οι «προφήτες» του Γουάλ Στρήτ που προβλέπουν ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ, μέχρι τώρα, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ μαζικές αποσύρσεις χρημάτων από τράπεζες χωρών τόσο της Μέσης Ανατολής όσο και της Αφρικής…!!!

Επίσης, υπάρχουν τώρα κι…ΆΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ στις ΗΠΑ που αποδείχτηκε τις τελευταίες ημέρες ότι χρειάζονται ΚΙ ΑΥΤΕΣ…ΔΙΑΣΩΣΗ από την Αμερικανική κυβέρνηση!!!


ΣΟΚ ῏Ξεκίνησαν οι μεγάλες αμερικανικές τράπεζες να ΚΛΕΒΟΥΝ τα λεφτά του λαού!!! Τους κάνουν κούρεμα, όπως είχε γίνει και στην ΚΥΠΡΟ. Το είχαν προβλέψει οι…ΣΙΜΠΣΟΝΣ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 23 Ιαν. 2023 | 12 Μαρ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Η FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation, Ομοσπονδιακή Εταιρεία Ασφάλισης Καταθέσεων) και το ΔΝΤ θα αρχίζουν να χρησιμοποιούν διασώσεις για να πληρώσουν τα χρέη τους!!! Έχουν δώσει εντολή στις εμπορικές τράπεζες να…ΚΛΕΒΟΥΝ -κυριολεκτικά– τα λεφτά του λαού!!!

Θα εφαρμόσουν τη γνωνστή τακτική των “bail-Ins”, των “κουρεμάτων” όπως είχε γίνει και στην Κύπρον το 2013.

ΑΥΤΟ δήλωσε πρόσφατα ο επικεφαλής του FDIC!!!

Δείτε το πρώτο σχετικό βίντεο εδώ >> https://www.facebook.com/reel/729055478655109

Δείτε τώρα ολόκληρο το ρεπορτάζ του Infowars.com πάνω σε αυτό. Εδώ θα ακούσετε και στην επίσημη δήλωση του ίδιου του επικεφαλής του FDIC επ ‘αυτού …  https://banned.video/watch?id=63cc1fd85b6e011d0c40ab01

Η κυριότερη τράπεζα όπου έχουν ήδη γίνει «κουρεματάκια» εις βάρος των πελατών της είναι η γνωστή Bank of America

Και μιας και μιλάμε για την….Bank of America, δείτε το ακόλουθο βίντεο ενος παλιού επεισοδείο των «Σίμπσονς», οπου είχε προβλεφθεί ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ: Η Bank of America έχει αρχίσει να κάνει κουρέματα εις βάρος των πελατών της, οι οποίοι πελάτες ξεσηκώνονται μετά και διαμαρτύθρονται εντός των εγκαταστάσεων της τράπεζας, κάτι 100 τοις 100 ανάλογο με αυτό που μόλις έγινε στην…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ!!!

Και ΠΩΣ -παρακαλώ πολύ!– μπόρεσαν οι δημιουργοί των “Simpsons” να προβλέψουν κάτι τέτοιο με τέτοια ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ;;;  Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το πως «οι Σίμπσονς» «προβλέπουν» όλα τα μελλοντικά γεγονότα στον κόσμο! για να καταλάβετε..

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το πως «οι Σίμπσονς» «προβλέπουν» όλα τα μελλοντικά γεγονότα στον κόσμο!

Μέχρι τώρα, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα για τον προγνωστικό, προβλεπτικό και προφητικό προγραμματισμό που κάνουν συνέχεια τόσο τα ΜΜΕ όσο και το Χόλιγουντ. Και τι σημαίνει αυτό;; Σημαίνει ότι τα αυτά λειτουργούν περισσότερο ως…ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΑ ΩΣ «ΜΕΣΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ»!!! Και υπάρχει πλέον ένας επίσημος όρος που περιγράφει ακριβώς αυτό: PREDICTIVE PROGRAMMING, ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, όπου οι Ελίτ σου λένε τι μέλλει γεννέσθαι στον κόσμο στο μέλλον…ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ…!!!

Για περισσότερα παραδείγματα προγνωστικού προγραμματισμού σύμφωνα με τους «Σίμπσονς», δείτε τα ακόλουθα άρθρα μας… https://greeknewsondemand.com/?s=%CE%A3%CE%B9%CE%BC%CF%80%CF%83%CE%BF%CE%BD%CF%82+

Δείτε τώρα το βίντεο!!!…

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr