Home Κορωνοϊος Γυναίκα ξεσπάει σε οργή: «Σκότωσε το νοσοκομείο τον πατέρα μου με ρεμντεσιβίρη και μας είπε ότι φταίει η οικογένεια επειδή δεν είμασταν εμβολιασμένοι!!!»

Γυναίκα ξεσπάει σε οργή: «Σκότωσε το νοσοκομείο τον πατέρα μου με ρεμντεσιβίρη και μας είπε ότι φταίει η οικογένεια επειδή δεν είμασταν εμβολιασμένοι!!!»

by _
0 comment 261 views

Γυναίκα ξεσπάει σε οργή: «Σκότωσε το νοσοκομείο τον πατέρα μου με ρεμντεσιβίρη και μας είπε ότι φταίει η οικογένεια επειδή δεν είμασταν εμβολιασμένοι!!!»

Η ακόλουθη καταγγελία αυτής της γυναίκας είναι κάτι το οποίο καταγγέλλεται εδώ και 3 χρόνια. Τους ανθρώπους με «COVID-19» (που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ) στα νοσοκομεία τους ΔΕΝΟΥΝ, τους ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ και τους χορηγούν μετά το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΨΕΥΤΟ-φάρμακο REMDESIVIR (ρεμντεσιβίρη)!!! Μιλάμε για θανατηφόρο μείγμα που, μέχρι τώρα, έχει ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΝΑ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΑΣ «από COVID»!!!

ΑΥΤΑ αποτελούν τα πρωτόκολλα του αρχι-φονιά όλων των εθνών…ΔΡ. ΦΑΟΥΤΣΙ, του οποίου το επίθετο σημαίνει…Ο ΦΕΡΩΝ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ…!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΜΑΝΤΕΨΤΕ τι σημαίνει το επίθετο… ΦΑΟΥΤΣΙ (FAUCI) που τα λέει…ΟΛΑ…

ΜΑΝΤΕΨΤΕ τι σημαίνει το επίθετο… ΦΑΟΥΤΣΙ (FAUCI) που τα λέει…ΟΛΑ…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί η γυναίκα στο ακόλουθο βίντεο κάνει σαφές ότι αυτή κι όλα τα μέλη της οικογένειάς της είναι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ. Άρα, η δική της ιστορία ΔΕΝ έχει να κάνει με κανένα «ξαφνικό θάνατο» λόγω εμβολίου, αλλά με τον…ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ που έχουν υποστεί τόσοι άνθρωποι εκεί έξω που τους είπαν όταν είχαν «κόβιντ» (λόγω «θετικού αποτελέσματος» τεστ) και μετά αυτοί έκαναν το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ να μεταφερθούν στο…νοσοκομείο, εκεί δηλαδή όπου τους περίμενε ο….ΧΑΡΟΣ.

Δείτε το βίντεο. Τον πατέρα της τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ  ΤΟ ΦΑΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ…REMDESIVIR!!!


Διαβάστε επίσης τα εξής άρθρα για περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα…

Είναι Το Remdesivir η Πραγματική Αιτία Των Παθήσεων COVID-19

ΠΡΟΣΟΧΗ! – ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡΗ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ, VEKLURY!!!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr