Home ΗΠΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! – ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡΗ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ, VEKLURY!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ! – ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡΗ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ, VEKLURY!!!

by _
0 comment 362 views

ΠΡΟΣΟΧΗ! – ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡΗ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ, VEKLURY!!!

Τα νοσοκομεία εξακολουθούν να εφαρμόζουν τα θανατηφόρα πρωτόκολλα COVID για το ΨΕΥΔΟ-COVID (που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!) που οδήγησαν σε όλους αυτούς τους υποτιθέμενους «θάνατους από COVID», ενώ, στην πραγματικότητα, αυτοί οι θάνατοι… ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ COVID!!!

Η Remdesivir (Ρεμντεσιβίρη) ήταν το κύριο «εγκεκριμένο» -από τον DR. FAUCI!– ψευτο-φάρμακο που έχει κάνει όλους τους…ΦΟΝΟΥΣ που τους φόρτωσαν μετά στον..«ΚΟΡΩΝΟΪΟ»!!!!

Το ότι αυτά τα νοσοκομεία αποκαλούν τη Redesivir με το…ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ, Veklury, αποδεικνύει το γεγονός ότι θέλουν τους ασθενεί; τους…ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ!!!

Μέχρι τώρα, η Ρεμντεσιβίρη έχει ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και τους θανάτους από αυτήν τους «βάπτισαν» μετά ως θανάτους από «ΚΌΒΙΝΤ»!!! ΝΑ όλοι εκείνοι οι θάνατοι από…«COVID-19»!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο Είναι Το Remdesivir η Πραγματική Αιτία Των Παθήσεων COVID-19 για περισσότερα.

Είναι Το Remdesivir η Πραγματική Αιτία Των Παθήσεων COVID-19

Δείτε το ακόλουθο βίντεο όπου η νοσοκόμα Nicole Sirotek από την ιατρική ομάδα «ΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ» (America’s Front-line Nurses) που μας προειδοποιεί για όλα αυτά!!!…

ΠΗΓΗ >> https://www.bitchute.com/video/J0UkrxgrYaIr/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr