Home Κορωνοϊος ΜΑΝΤΕΨΤΕ τι σημαίνει το επίθετο… ΦΑΟΥΤΣΙ (FAUCI) που τα λέει…ΟΛΑ…

ΜΑΝΤΕΨΤΕ τι σημαίνει το επίθετο… ΦΑΟΥΤΣΙ (FAUCI) που τα λέει…ΟΛΑ…

by _
0 comment 259 views

ΜΑΝΤΕΨΤΕ τι σημαίνει το επίθετο… ΦΑΟΥΤΣΙ (FAUCI) που τα λέει…ΟΛΑ…


Το όνομα του Δρ Φάουτσι σημαίνει δρεπάνι του θανάτου…

Απλώς έτυχα να ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά στο επώνυμο του Δρ Anthony Fauci (Άντονι Φάουτσι) σήμερα. Και το Ancestory.com παρήγαγε το εξής αποτέλεσμα για την αναζήτηση “Fauci name meaning” (η σημασία του ονόματι Φάουτσι):

«Νότια Ιταλικά: μετωνυμικό επαγγελματικό όνομα για δρεπανοποιό ή κάποιον που χρησιμοποιεί δρεπάνι, από τη σικελική fauci ,”δρεπάνι”, δηλαδή»

Το Grim Reaper, ο χάρος, δηλαδή, απεικονίζεται να κουβαλάει ένα…δρεπάνι.

Το λέει κι η Google. Δείτε τώρα το ακόλουθο απόσπασμα της αναζηγήσεως “What does the name Fauci mean?”. Σημαίνει…ΔΡΕΠΑΝΟΠΟΙΟΣ…!!!…

Ο Δρ Άντονι Φάουτσι συνέβαλε στην “έρευνα” για το AIDS, η οποία έρευνα οδήγησε στον θάνατο…ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, διότι συμπεριλάμβανε «φάρμακα» και…«εμβόλια» που…ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!

ΓΙ᾽ΑΥΤΟ, μετά από όλα αυτά, εξαφανίσκε ο Φάουτσι από τον δημόσιο βίο για πάρα πολλά χρόνια και τον επανέφεραν το 2020 για την…«πανδημία» του COVID για…ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr