Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΟΙ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΟΙ

by _
0 comment 195 views

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΟΙ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην Πρωθυπουργός και σημερινός επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Αλέξης Τσίπρας είναι απαράλλακτοι. Δηλαδή είναι όμοιοι, έχοντας ελάχιστες, ανεπαίσθητες πολιτικές διαφορές.

Φαντάζουν ως δημοκράτες και θεματοφύλακες του Συντάγματος, αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές δρουν αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά.

Εκλαμβάνουν τη Δημοκρατία και την τήρηση του Συντάγματος με την δική τους στρεβλή λογική. Η μεθόδευση αλλοίωσης και παραποίησης του Συντάγματος μας ξεπερνάει, όχι μόνο με βάση την νομοθετική επιστήμη, αλλά και με την κάθε έννοια δημοκρατικής αντίληψης.

Αντισυνταγματικός και αντιδημοκρατικός αποκλεισμός κομμάτων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%83-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%ba%cf%84/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr