Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Αποκάλυψη-βόμβα: Ο επικεφαλής της τεχνολογίας mRNA της Pfizer και συνάδελφος του Μπουρλά παραδέχεται ότι οι Big Pharma κάνουν τους ιούς «πιο ισχυρούς» και ο Covid είναι πιθανό να δραπέτευσε από το εργαστήριο της Γουχάν

Αποκάλυψη-βόμβα: Ο επικεφαλής της τεχνολογίας mRNA της Pfizer και συνάδελφος του Μπουρλά παραδέχεται ότι οι Big Pharma κάνουν τους ιούς «πιο ισχυρούς» και ο Covid είναι πιθανό να δραπέτευσε από το εργαστήριο της Γουχάν

by _
0 comment 439 views

Αποκάλυψη-βόμβα: Ο επικεφαλής της τεχνολογίας mRNA της Pfizer και συνάδελφος του Άλμπερτ Μπουρλά παραδέχεται ότι οι Big Pharma κάνουν τους ιούς «πιο ισχυρούς» και ο Covid είναι πιθανό να δραπέτευσε από το εργαστήριο της Γουχάν


ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ Β’, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ >> Το μεγάλο στέλεχος της Pfizer που μόλις πιάστηκε on camera να πει την αλήθεια για τον ψευδο-κορωνοϊό νόμιζε ότι ήταν σε ραντεβού…ΓΚΕΪ!!!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Ο «ιός», ΝΑΙ ΜΕΝ υπάρχει, αλλά είναι φτιαγμένος σε…ΧΙΜΑΙΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ· όπερ σημαίνει ότι είναι προϊόν των ύπουλων ερευνών…ΚΕΡΔΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, GAIN-OF-FUNCTION. Μιλάμε για τις έρευνες που έκαναν ο Δρ. Φάουτσι σε συνεργασία με τους…ΚΙΝΕΖΟΥΣ για να φτιάξουν έναν…ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ κορωνοϊού που εξαπολύεται, ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΑΕΡΟΣ, αλλά μέσω της..ΣΙΡΑΓΓΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΟΥ!!!  ΔΗΛΑΔΗ, ΆΛΛΟ αυτός ο κορωνοϊός και ΆΛΛΟ ο «κορωνοϊός» ο…ΨΕΥΤΙΚΟΣ που μας λένε εδώ και 3 χρόνια ότι «υπάρχει» και ότι έχει «σκοτώσεις» εκατομμύρια παγκοσμίως και του οποίου η ύπαρξη δεν έχει αποδειχθεί ΠΟΤΕ (και ούτε πρόκεται), κτλ. ΤΟΥΤΟ είναι το μεγάλο ΠΑΡΑΜΥΘΙ που έχουν χάψει όλοι ενώ, στην πραγματικότητα, ο κορωνοϊός ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ είναι αυτός που αναφέρεται παρακάτω και είναι προϊόν εγκλιματικότατης επιχειρήσεως της Ελιτ για την ΕΞΩΝΤΟΣΗ του παγκοσμίου πληθυσμού μέσω…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ!!!

Εμείς από τα Ελληνικά Νέα Τώρα έχουν αποκαλύψει όλα αυτά εδώ και τρία χρόνια. Διαβάστε επίσης τα κάτω άρθρο για περισσότερα…

ΒΟΜΒΑ «ΠΥΡΗΝΙΚΗ» – Το ίδιο το CDC παραδέχεται τώρα με ΈΓΓΡΑΦΑ πως ΟΛΟΙ οι δήθεν «ιοί» είναι…ΨΕΥΤΙΚΟΙ, όπως ο…«ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»!!! ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΙΟΙ = ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ!!!

Δείτε το πριν το ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!!! – ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – CDC: Εξαλαίφθηκε από προσώπου γης από το 2004 ο…ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ (COVID-19)…

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τρεις μήνες πριν από την αποκάλυψη του Covid σε όλο τον κόσμο, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέθεσε στην Ουκρανία ειδική σύμβαση για «Έρευνα για τον Covid-19»!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 26 Ιαν. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η επική αναφορά αποκαλύπτει την επιστημονική αμέλεια.

Μεγάλο στέλεχος των Μεγάλων Φαρμακευτικών παραδέχεται ότι η πανδημία του Covid ήταν ένα «μεγάλο χρυσορυχείο».



Το τελευταίο μυστικό ρεπορτάζ με βίντεο του Project Veritas παρουσιάζει έναν Διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης, Στρατηγικής Λειτουργίας και Επιστημονικού Σχεδιασμού mRNA της Pfizer που αποκαλύπτει βρώμικα μυστικά της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Το στέλεχος της Pfizer, Τζόρντον Γουόκερ (Jordon Walker), είπε σε έναν δημοσιογράφο της Veritas για το πώς η εταιρεία του και άλλοι μεταλλάσσουν σκόπιμα τους ιούς στα εργαστήρια σε μια προσπάθεια να τους «κάνουν πιο ισχυρούς».

Ο Walker σημείωσε συγκεκριμένα ότι η Pfizer δεν θέλει το κοινό να γνωρίζει ότι παραποιεί αυτούς τους ιούς, λέγοντας: «Όπως θα μπορούσατε να φανταστείτε, κανείς δεν θέλει να υπάρχει μια φαρμακευτική εταιρεία που μεταλλάσσει τους γαμημένους τους ιούς».

«Ο τρόπος με τον οποίο [το πείραμα] θα λειτουργούσε είναι ότι βάζουμε τον ιό σε πιθήκους και τους αναγκάζουμε διαδοχικά να συνεχίσουν να μολύνουν ο ένας τον άλλον και συλλέγουμε σειριακά δείγματα από αυτούς». είπε αφού είπε στον δημοσιογράφο «μην το πεις σε κανέναν».

Στην ίδια συνέντευξη παραδέχεται ότι κάνουν πειράματα COVID σε ζωντανούς πιθήκους!

Δείτε το βίντεο…

Ο Δρ Robert Malone εμφανίζεται στην αναφορά του Project Veritas για να μοιραστεί την άποψή του για το συγκλονιστικό βίντεο.

«Ο κύριος φαίνεται να μην έχει καμία απολύτως ηθική πυξίδα», είπε για τον Walker.

Σημείωσε επίσης ότι η Pfizer διακινδυνεύει τη δημόσια υγεία εάν όντως κάνει την έρευνα που περιγράφεται στο βίντεο.

Λέει επίσης ο Δρ. Ρόμπερτ Μαλόυν ότι όντως διεξάγουν στην Pfizer πειράματα κέρδους λειτουργίας (gain-of-function) αλλά δεν το λένε έτσι για ευνόητους λόγους. Το έχουν βαφτίσει «κατευθυνόμενη μεεξέλιξη»!!!



Κατά τη διάρκεια ενός άλλου κομματικού της μυστικά ηχογραφημένης συνομιλίας, ο Walker εξήγησε πώς η «περιστρεφόμενη πόρτα» μεταξύ των κυβερνητικών ρυθμιστικών αρχών και των εταιρειών Big Pharma είναι «κακή για την Αμερική».

Σχετικά με το κέρδος της εταιρείας του από την πανδημία του Covid, το στέλεχος της Pfizer παραδέχτηκε, «Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα είναι μια αγελάδα με μετρητά (δηλαδή, χρυσορυχείο). Ο COVID θα είναι μια αγελάδα μετρητών για εμάς για λίγο στο εξής. Όπως προφανώς.»

Αυτή η εκπληκτική συνομιλία θα πρέπει να δώσει στους Αμερικανούς και σε ολόκληρο τον κόσμο μια ματιά στην πραγματική φύση των φαρμακευτικών εταιρειών που καταστρέφουν την υγεία τους με σκοπό το κέρδος.

Δείτε το επόμενο βίντεο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ Β΄ ΕΔΩ >> Το μεγάλο στέλεχος της Pfizer που μόλις πιάστηκε on camera να πει την αλήθεια για τον ψευδο-κορωνοϊό νόμιζε ότι ήταν σε ραντεβού…ΓΚΕΪ!!!

Το μεγάλο στέλεχος της Pfizer που μόλις πιάστηκε on camera να πει την αλήθεια για τον ψευδο-κορωνοϊό νόμιζε ότι ήταν σε ραντεβού…ΓΚΕΪ!!!

______________________________

ΠΗΓΗ: https://www.infowars.com/posts/massive-pfizer-exec-admits-big-pharma-making-viruses-more-potent-covid-likely-escaped-wuhan-lab/

από την Kelen McBreen

26 Ιανουαρίου 2023, 10:52 π.μ
Πίστωση εικόνας: project veritas

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr