Home ΔΙΕΘΝΗ Μαντέψτε πού έχουν την έδρα όλες οι μεγάλες εταιρείες εμβολίων για τον COVID-19…!!!….

Μαντέψτε πού έχουν την έδρα όλες οι μεγάλες εταιρείες εμβολίων για τον COVID-19…!!!….

by _
0 comment 236 views

Μαντέψτε πού έχουν την έδρα όλες οι μεγάλες εταιρείες εμβολίων για τον COVID-19…!!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 07 Αυγ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αφιερωμένα σε όσους θέλουν την πίτα ολάκερη και το σκυλί… ΧΟΡΤΑΤΟ (το μπόλι μου, δηλαδή, αλλά είμαι «εναντίον» του… ΖΕΛΕΝΣΚΙ)…

Μαντέψτε πού έχουν την έδρα όλες οι μεγάλες εταιρείες εμβολίων για τον COVID-19;;;

Θα σας δώσουμε μια ΕΝΔΕΙΞΗ….

ΠΟΥ διεξάγεται ΠΟΛΕΜΟΣ εδώ και μήνες;;;…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ και διαβάστε μετά το σχετικό άρθρο παρακάτω…

Την σύνδεση μεταξύ της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού και του Πολέμου στην Ουκρανία σας την έχουμε ήδη κάνει. Η παραπάνω αποκάλυψη του σάιτ μας GreekNewsOnDemand.com έρχεται να επιβεβαιώσει όλα αυτά 100 τοις 100.

Σας έχουν αποκαλύψει πως τους θανατηφόους κορωνοϊούς τους…ΧΙΜΑΙΡΙΚΟΥΣ και ΟΠΛΟΠΟΙΟΗΜΕΝΟΥΣ τους έφτιαχνε τόσο χρόνια ο Δρ. Φάους σε συνεργασία με τους Κινέζους τόσο στα εργαστήρια της Κίνας όσο και των ΗΠΑ, πολλών χωρών της Ευρώπης καθώς και της…ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ώστε να τους ενσωματώσουν μετά σε ένα…ΜΠΟΛΙ ΨΕΥΤΙΚΟ για να «κολλήσουν» έτσι  «κορωνοϊό» οι λήπτες του ψευτο-εμβολίου. ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.

Κι ο…απώτερος σκοπός αυτού;;; Μα ο…ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ βεβαίως-βεΒΡΑΙΟΣ! Και εμείς ρωτάμε τους εμβολιασμένους, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ…ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ…ΜΠΟΛΙ ΤΟ «ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΟ»;;; 

ΣΤΗΝ…ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Ο «ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ», ΣΕ…ΟΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΕ ΈΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ mRNA (ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ DNA ΜΕ ΤΟ SPIKE PROTEIN, ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΪΝΗ-ΑΚΙΔΑ), ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΚΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΣΤΗΚΕ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» ΓΙΑ ΤΟΝ…ΙΔΙΟΝ!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟ;;;

ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΙ Ο…ΠΟΥΤΙΝ;;; ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ…ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ;;;!!!

Ο δε πόλεμος στην Ουκρανία αποτελεί την…ΕΠΕΚΤΑΣΗ των βρωμερών σχεδίων της Ελιτ για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.  Το πρώτο στάδιο ήταν η ψευτο-πανδημία.

Διαβάστε τώρα!…

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τρεις μήνες πριν από την αποκάλυψη του Covid σε όλο τον κόσμο, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέθεσε στην Ουκρανία ειδική σύμβαση για «Έρευνα για τον Covid-19»!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr