Home Κορωνοϊος Το μεγάλο στέλεχος της Pfizer που μόλις πιάστηκε on camera να πει την αλήθεια για τον ψευδο-κορωνοϊό νόμιζε ότι ήταν σε ραντεβού…ΓΚΕΪ!!!

Το μεγάλο στέλεχος της Pfizer που μόλις πιάστηκε on camera να πει την αλήθεια για τον ψευδο-κορωνοϊό νόμιζε ότι ήταν σε ραντεβού…ΓΚΕΪ!!!

by _
0 comment 360 views
  Διαβάστε πρώτα το…
  Διαβάστε πρώτα το…

Το μεγάλο στέλεχος της Pfizer που μόλις πιάστηκε on camera να πει την αλήθεια για τον ψευδο-κορωνοϊό νόμιζε ότι ήταν σε ραντεβού…ΓΚΕΪ!!!

ΝΟΜΙΖΕ ο ΠΟΥΣΤΗΣ και επικεφαλής της τεχνολογίας mRNA της Pfizer ότι μιλούσε με έναν εν δυνάμει…ΓΚΕΪ σύντροφο!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 27 Ιαν. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτα το πρώτο μας άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα με τίτλο Αποκάλυψη-βόμβα: Ο επικεφαλής της τεχνολογίας mRNA της Pfizer και συνάδελφος του Μπουρλά παραδέχεται ότι οι Big Pharma κάνουν τους ιούς «πιο ισχυρούς» και ο Covid είναι πιθανό να δραπέτευσε από το εργαστήριο της Γουχάν για να ξέρετε περι τίνος πρόκειται το θέμα…

Αποκάλυψη-βόμβα: Ο επικεφαλής της τεχνολογίας mRNA της Pfizer και συνάδελφος του Μπουρλά παραδέχεται ότι οι Big Pharma κάνουν τους ιούς «πιο ισχυρούς» και ο Covid είναι πιθανό να δραπέτευσε από το εργαστήριο της Γουχάν

Τώρα, δίνουμε συνέχεια σε αυτό το θέμα με το εξής άρθρο του GateWayPundit.com…

–––––––––––––––––

Ο διευθυντής της Pfizer επιτίθεται σωματικά στον James O’Keefe και το προσωπικό του Project Veritas, καταστρέφει το iPad που δείχνει μυστικές ηχογραφήσεις σχετικά με τη “μετάλλαξη” του ιού Covid – απαντά το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Της Cristina Laila
Δημοσιεύθηκε 26 Ιανουαρίου 2023 στις 5:05 μ.μ

Ο Τζόρντον Τρίστον Γουόκερ (Jordon Trishton Walker), Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης της Pfizer, επιτέθηκε σωματικά στους Τζέιμς Ο’Κιφ (James O’Keefe) και στο προσωπικό της δημοσιογραφικής ομάδος Project Veritas την Πέμπτη.

Ο James O’Keefe αντιμετώπισε τον Walker σε ένα εστιατόριο και του έδειξε τις μυστικές ηχογραφήσεις σχετικά με τα σχέδια της Pfizer για πιθανή μετάλλαξη του ιού Covid.

«Έκανες μαλακία!» φώναξε ο Walker πριν καταστρέψει το iPad δείχνοντας τις μυστικές ηχογραφήσεις του Project Veritas σχετικά με τον «μεταλλαγμένο» ιό Covid.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, το Project Veritas το βράδυ της Τετάρτης κυκλοφόρησε εκρηκτικό βίντεο του Jordon Trishton Walker, Διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης, Στρατηγικών Επιχειρήσεων της Pfizer, παραδεχόμενος ότι ο φαρμακευτικός γίγαντας εξερευνά τη «μετάλλαξη» του Covid-19 μέσω της «κατευθυνόμενης (μετ)εξέλιξης», ώστε η εταιρεία να μπορεί να συνεχίσει να επωφελείται από τα εμβόλια .

«Ένα από τα πράγματα που εξερευνούμε είναι, γιατί να μην το μεταλλάξουμε μόνοι μας [COVID] για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε — να αναπτύξουμε προληπτικά νέα εμβόλια, σωστά; Άρα, πρέπει να το κάνουμε. Αν όμως το κάνουμε αυτό, υπάρχει κίνδυνος όπως, όπως θα μπορούσε κανείς να φανταστεί – κανείς δεν θέλει να έχει μια φαρμακευτική εταιρεία που μεταλλάσσει τους γαμημένους τους ιούς», είπε ο Walker στον μυστικό δημοσιογράφο του Project Veritas.

«Μην το πεις σε κανέναν. Υποσχεθείτε ότι δεν θα το πείτε σε κανέναν. Ο τρόπος με τον οποίο [το πείραμα] θα λειτουργούσε είναι ότι βάζουμε τον ιό σε πιθήκους και τους αναγκάζουμε διαδοχικά να συνεχίσουν να μολύνουν ο ένας τον άλλον και συλλέγουμε σειριακά δείγματα από αυτούς», είπε στις μυστικές ηχογραφήσεις.

Συνεχίζουμε με την αντιπαράθεση O’Keefe και Walker..

«Είμαι απλά κάποιος που εργάζεται σε μια εταιρεία που προσπαθεί να βοηθήσει κυριολεκτικά το κοινό», είπε ο Walker κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης.

Ο Walker επέμεινε ότι απλώς «προσπαθούσε να εντυπωσιάσει το ραντεβού του».

Το NYPD απάντησε στην επίθεση.

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΝΟΜΙΖΕ ο ΠΟΥΣΤΗΣ και επικεφαλής της τεχνολογίας mRNA της Pfizer (η οποία ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΛΓΙΑ έχει ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ μέσω των θανατηφόρων μπολιών για τον ψευδο-COVID) ότι μιλούσε με έναν εν δυνάμει…ΓΚΕΪ σύντροφο και ότι, σύμφωνα με τον ίδιο, έλεγε «ψέματα» κατά τη διάρκεια του ραντεβού γιατί, πολύ απλά, προσπαθούσε να «εντυπωσιάσει» τον άλλον τον «πούστη» που συζητούσε. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Κι όμως, ο άλλος μόνο «γκεϊ» ΔΕΝ ΗΤΑΝ, αλλά ένας ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ δημοσιογράφος που τον Walker τον ΕΞΕΘΕΣΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΡΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ και πολλοί λένε τώρα ότι το «κύρος» της Pfizer έχει υποστεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ εξαιτίας του ρεπορτάζ της Project Veritas!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΠΗΓΗ >>

Pfizer Director Physically Assaults James O’Keefe and Veritas Staff, Destroys iPad Showing Undercover Recordings About “Mutating” Covid Virus – NYPD Responds (VIDEO)

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr