Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ!!! – Αποχαρακτηρισμένο σημείωμα του FBI αποκαλύπτει: Λευκός Οίκος & Χένρι Κίσινγκερ παραδέχονται: Ο Χίτλερ δεν πέθανε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά στην Ισπανία το 1957!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ!!! – Αποχαρακτηρισμένο σημείωμα του FBI αποκαλύπτει: Λευκός Οίκος & Χένρι Κίσινγκερ παραδέχονται: Ο Χίτλερ δεν πέθανε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά στην Ισπανία το 1957!

by _
0 comment 1.6k views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ!!!

Αποχαρακτηρισμένο σημείωμα του FBI αποκαλύπτει: Λευκός Οίκος & Χένρι Κίσινγκερ παραδέχονται: Ο Χίτλερ δεν πέθανε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά στην Ισπανία το 1957!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 ΝΟΕΜ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο Υπόμνημα-βόμβα, που μόλις αποχαρακτηρίστηκε από το FBI, με ημερομηνία 27 Νοεμ. του 1971, προς τον κ. Henry A. Kissinger από τον τότε Λευκό Οίκο του Προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον, έρχεται να επιβεβαιώσει 100 τοις 100 ότι τόσο οι ιστορικοί όσο και οι πολιτικοί μας ηγέτες μας έχουν πει ένα σορό ΨΕΜΤΑ εδώ και πολλά πολλά χρόνια για πολλά παγκόσμια ιστορικά γεγονότα.

Μας έχουν πει ένα σωρό ψέματα για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο από την πρώτη μέρα κιόλας. Μας είπαν ότι ο Χίτλερ ήταν ο εχθρός όλου του κόσμου ενώ στην πραγματικότητα ο Χίτλερ δεν ήταν άλλος από ένα μεγάλο…. πιόνι που χρησιμοποίησε η Ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων (που ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου) για να κάνει πόλεμο με πολλά άλλο έθνη!

Tο εν λόγω Υπόμνημα, που συνέταξε το 1971 ο Λευκός Οίκος του Νίξον, δηλώνει σαφέστατα ότι «Ο Αδόλφος Χίτλερ θάφτηκε στην Ισπανία στο νεκροταφείο της Almandena. Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο η κυβέρνηση του Φρανσίσκο Φράνκο τον έκρυψε στη Μαδρίτη και εκεί πέθανε σε ηλικία 68 ετών.»

Πιο συγκεκριμένα….

AΠΟΡΡΗΤΟΝ/LIMDIS (Περιορισμένη Διάδοση)

Υπουργείο Εξωτερικών

Ουάσιγκτον

27 Νοεμβρίου 1971

Υπόμνημα προς τον κ. Henry a Kissinger 

Ο Λευκός Οίκος

Θέμα: Βαυαρική επιχείρηση

Ο Αδόλφος Χίτλερ είναι θαμμένος στην Ισπανία στο νεκροταφείο της Αλμαντένα. Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, η κυβέρνηση του Φραγκίσκο Φράνκο τον έκρυψε στη Μαδρίτη και εκεί πέθανε σε ηλικία 68 ετών.

Το σώμα του βρίσκεται σε τάφο, χωρίς όνομα του αναφερόμενου, ισπανικό νεκροταφείο. Είναι σκόπιμο αυτές οι πληροφορίες να μην δημοσιοποιούνται ποτέ.

Theodore, L Elliott, Junior, Εκτελεστικός Γραμματέας

AΠΟΡΡΗΤΟΝ/LIMDIS (Περιορισμένη Διάδοση)

Εκλογικό σημείωμα, που συντάχθηκε από τον INR: RCJorgonsonΔΕΙΤΕ τώρα το αρχικό Υπόμνημα που σας έρχεται από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ ( GreekNewsOnDemand.com_!!!…

 

Δηλαδή, αντι ο Χίτλερ να πεθάνει το 1945 μετά τον Πόλεμο, πέθανε το…1957, αυτό τουλάχιστον σύμφωνα την τότε Αμερικανική κυβέρνηση. Γεννήθηκε το 1889 και, σε ηλικία 68 ετών, πέθανε το 1957.

Στο πρώτο μας άρθρο επι του ίδιου θέματος με τίτλο Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΙΑΚΩΒ ΧΙΤΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FBI ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΜΑΤΑ, σας είχαμε πρωτο-αποκαλύψει αυτό το θέμα γράφοντας ότι …

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε ο Χίτλερ αυτοκτόνησε στο διαβόητο υπόγειο-bunker του Ράιχσταγκ την νύχτα της 30ης Απριλίου προς ξημερώματα της 1ης Μαϊου το 1945. Είναι όμως έτσι; Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι ο Χίτλερ διέφυγε προς την Ισπανία ή την Νορβηγία και κατόπιν στην Βραζιλία ή Αργεντινή με υποβρύχιο. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι ο μέγας αντίπαλός του, Στάλιν, ερωτηθείς από τον Ρούζβελτ στη σύνοδο του Πότσνταμ τι πιστεύει για την τύχη του Χίτλερ απήντησε λέγοντας ότι «Δεν είναι νεκρός. Δραπέτευσε είτε στην Ισπανία είτε στην Αργεντινή.»

Διαβάστε επίσης όλες τις άλλες μεγάλες αποκαλύψεις μας για τον Χίτλερ, όπως οι εξής…

Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΙΑΚΩΒ ΧΙΤΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FBI ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

ΜΕΓΑΣ ο ΜΑΓΚΑΣ ΛΑΒΡΟΦ που είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…Αδόλφο Χίτλερ!!! «Είχε ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ»!!! ΤΡΕΜΟΥΝ τέτοιες αποκαλύψεις οι «Περιούσιοι»!!!

ΣΟΚ – Η αντιπρόεδρος του Trudeau είναι εγγονή εξέχοντος Ναζί επι Χίτλερ!!! Είναι και η νυν διευθύντρια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!! Σχεδιάζει να καταστήσει μόνιμες τις εξουσίες έκτακτης ανάγκης!!!

ΣΗΜΕΡΑ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ»: MEGA ΣΟΚ – Πίσω από τα ψηφιακά διαβατήρια COVID τα ίδια τα εγγόνια των στενότερων συμμάχων του…Αδόλφου Χίτλερ!!!

Βόμβα μεγατόνων: Ο Χίτλερ ήταν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ που υπηρέτησε ΠΙΣΤΑ τα σχέδια των ΕΒΡΑΙΩΝ όλη τη ζωή του!

Ιδού το ξεσκέπασμα του πράκτορα Χίτλερ μέσω του Τρίου Στούτζες! Σύνδεσμoς και με την…ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΡΟΣ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ

—————

Πηγή του εγγράφου >> http://vault.fbi.gov

_______________

Adolf Hitler, Henry Kissinger

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr