Home ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΚ – Η αντιπρόεδρος του Trudeau είναι εγγονή εξέχοντος Ναζί επι Χίτλερ!!! Είναι και η νυν διευθύντρια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!! Σχεδιάζει να καταστήσει μόνιμες τις εξουσίες έκτακτης ανάγκης!!!

ΣΟΚ – Η αντιπρόεδρος του Trudeau είναι εγγονή εξέχοντος Ναζί επι Χίτλερ!!! Είναι και η νυν διευθύντρια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!! Σχεδιάζει να καταστήσει μόνιμες τις εξουσίες έκτακτης ανάγκης!!!

by _
0 comment 205 views

Η αντιπρόεδρος του Trudeau, Chrystia Freeland, της οποίας ο παππούς ήταν εξέχων Ναζί, είναι και η νυν διευθύντρια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!! Σχεδιάζει να καταστήσει μόνιμες τις εξουσίες έκτακτης ανάγκης της!!!

ΠΩΠΩΠΩ…ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και ΝΑΖΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 20 ΦΕΒ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Σύμφωνα με το μεγάλο συντηρητικό σάιτ The Gateway Pundit, μαθαίνουμε τα εξής συγκλονιστικά για την αντιπρόεδρο του Τζάστιν Τριντό …

Του Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 19 Φεβρουαρίου 2022 στις 7:03 μ.μ

Η αντιπρόεδρος του Trudeau, Chrystia Freeland (Χρυστια Φριλαντ), η οποία είναι επίσης η διευθύντρια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Klaus Schwab, τυχάνει και εγγονή ενός εξέχοντος Ναζί!!!

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως λέει τώρα ότι σχεδιάζει να καταστήσει μόνιμες τις εξουσίες της για έκτακτη ανάγκη!!!

Η Φρίλαντ έκανε την ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα αφού ο Τριντό επικαλέστηκε τον Νόμο Έκτακτης Ανάγκης τη Δευτέρα.

Μέσω του Ezra Levant από το Rebel News στο Twitter ακούμε αυτές τις ανατριχιαστικές δηλώσεις της Φρίλαντ …



Τη Δευτέρα, η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών του Καναδά, Chrystia Freeland, ανακοίνωσε ότι το crowdfunding για τους Καναδούς διαδηλωτές για την ελευθερία και τους οδηγούς φορτηγών θα θεωρηθεί «χρηματοδότηση της τρομοκρατίας».

Δείτε το στο παρακάτω λινκ…

WOW! Trudeau Regime Announces Terrorist Financing Will Now Include Crowdfunding Donations for Anything They Don’t Like (VIDEO)

Το καθεστώς Τριντό ηγείται από τον Τριντό και από την εγγονή ενός ναζί υψηλού επιπέδου επι Χίτλερ!!! Η οικογένεια της Chrystia Freeland έχει ναζιστικές σχέσεις. Ο παππούς της ήταν ναζί υψηλού επιπέδου που αναζητούνταν μετά τον πόλεμο από τις πολωνικές αρχές.

Η μητέρα της Freeland ήταν η Halyna που ήταν κόρη του Ναζί Mykhailo Khomiak. Φωτογραφήθηκε με υψηλόβαθμους Ναζί στην Πολωνία.



Η κυρία Φρίλαντ είναι και θαυμάστρια του…Τζορτζ Σόρος και έχει φωτογραφηθεί μαζί του περισσότερες από μία φορά. Ο Σόρος είχε βοηθλησει τους Ναζί στα νιάτα του. Ο παππούς του Freeland ήταν μόλις τρείς βαθμούς πιο κάτω από τον Χίτλερ στην εξουσία.

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:

Πωπωπω….τελικά όλο-…ΝΑΖΙΣΤΕΣ βρίσκονται πίσω από την τυραννία COVID σε χώρες σε όλο τον κόσμο! Αυτό μας θυμίζει το άρθρο μας με τίτλο MEGA ΣΟΚ – Πίσω από τα ψηφιακά διαβατήρια COVID τα ίδια τα εγγόνια των στενότερων συμμάχων του…Αδόλφου Χίτλερ!!! που είχαμε βγάλει πριν μήνες όπου σας είχαμε γράψει τα εξής….

Αφιερωμένο στον Κυριάκο τον Μητσοτάκη που του ήρθε η «φαεινή ιδέα» να συμβάλει κι αυτός σε αυτό το δόλιο σχέδιο για…ΟΛΗ την ανθρωπότητα!!! …

Πρόκειται για μια εταιρεία που υπέγραψε πρόσφατα σύμβαση με τη κυνβέρνηση του Ηνωμένου Βασιελίου για την παροχή ψηφιακών διαβατηρίων για το σύστημα ψηφιακής παρακολούθησης COVID-19 για την ψεύτικη πανδημία COVID.

 

Η οικογένεια που κατέχει την ENTRUST δεν έχει μόνο…ναζιστικές ρίζες αλλά είναι, στην πραγματικότητα, μια…πολύ εξέχουσα ναζιστική οικογένεια που συνεχίζει να…ΖΕΙ και να…ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

 

Η εν λόγω οικογένεια είναι η οικογένεια Κουάντ (Quandt).

ΚΟΥΛΗ!!!…ΑΚΟΥΣ ΡΕ;;;

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr