Home Greek News Ιδού το ξεσκέπασμα του πράκτορα Χίτλερ μέσω του Τρίου Στούτζες! Σύνδεσμoς και με την…ΕΛΛΑΔΑ!

Ιδού το ξεσκέπασμα του πράκτορα Χίτλερ μέσω του Τρίου Στούτζες! Σύνδεσμoς και με την…ΕΛΛΑΔΑ!

by _
0 comment 282 views

Ιδού το ξεσκέπασμα του πράκτορα…των ΕΒΡΑΙΩΝ Χίτλερ μέσα από το…Τρίο Στούτζες! Σύνδεσμoς και με την…ΕΛΛΑΔΑ!





-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube | JohnKountouris.com

Τα ακόλουθα επισόδεια του Τριού Στούτζες  από τις αρχές της δεκ. του 1940 αποκαλύπτουν πράγματα που ΔΕΝ μας έχουν πει διαχρονικά τόσο για τον Χίτλερ όσο και για τους Παγκόσμιους Πολέμους γενικότερα, ότι, είναι όλα…ΨΕΜΑΤΑ που έγιναν υπο…ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ! Ο Χίτλερ ήταν αρχι-πράκτορας της Νέας Τάξης Πραγμάτων υπερ της οποίας μίλησε ο ίδιος!

Θέλω όμως να μου προέξετε τις ημερομηνίες δημοσιεύσεως των ακόλουθων εκπομπών της συγκεκριμένης σειράς καθώς και το γεγονός ότι αυτά που σας αποκαλύπτω εδώ για αυτές ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΜΟΜΗ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΕΣ ΚΟΙΝΟ–πλήν ελαχίστων βέβαια!

Είναι γνωστό πλέον τοις πάσιν ότι το Χόλιγουντ είναι αποτελεί τον κύριο προπαγανδιστό βραχίωνα τόσο της αμερικανικής κυβερνήσεως όσο και των Εβραίων Σιωνιστών που την ελέγχουν. Κάθε φορά δηλαδή που κυκλοφοράνε μια καινούρια ταινία, το κάνουν αυτό όχι μόνο για να βγάλουν λεφτά, αλλά και για να πέρασουν στον κόσμο ένα μήνυμα…ΥΠΟΣΥΝΕΊΔΗΤΟ που έχει σχέση με μια ατζέντα…ΥΠΟΥΛΗ που έχουν στα σκαριά για τον ίδιον!

Έχουν υπάρξει διαχρονικά πάρα πολλές ταινίες που προέβλεψαν μεγάλα γεγονότα που θα λάβουν χώρα στο μέλλον. Π.χ., το μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα της 9ης Σεπτ. του 2001 προβλέφθηκε με ανατριχιαστικότακη επαναληψιμότητα από τουλάχιστον τη δεκ. του 1940 μέχρι το πραγματικό γεγονός.

Ένα από τα πιο γνωστά παραδείγματα είναι το πιλοτικό επεισόδειο του “X-Files” που λέγεται “The Lone Gunman” («Ο Μοναχικός Άνθρωπος με Όπλο») που προβλήθηκε για τη πρώτη φοράτο Μάιο του 2001, μήνες πριν, δηλαδή, από τις επιθέσεις της 9ης Σεπτ. του ίδιου έτους.

Η πλοκή του έχει ως εξής: Mια μικρή φατρία εντός της αμερικανικής κυβέρνησης σκοπεύει να φτιάξει ένα «τρομοκρατικό χτύπημα» ψεύτικο που θα χρησιμεύσει σαν αφορμή η κυβέρνηση να ξεκινήσει έναν πόλεμο. Και γιατί αυτό?? Γιατί οι μεγάλες εταιρείας πυρομαχικών έχουν πάρει την…ΚΑΤΙΟΥΣΑ, ΓΙ’ΑΥΤΟ. Όλ’ αυτά πρόκειται για την αύξηση των πωλήσεων….όπλων!!!  Και όπως θα δούμε λίγο παρακάτω, ΤΟ ΙΔΙΟ ισχύει και στην περίπτωση μερικών επεισοδίων του Τρίου…ΣΤΟΥΤΖΩΝ!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο κλίπ όπου βλέπουμε όλ’αυτά να λαμβάνουν χώρα και προσέξτε και τον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης: Χρησιμοποιεί δηλαδή…ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΙΑ για να εκτελέσει το ψεύτο-«χτύπημά» της πετώντας αεροσκάφος στην κατεύθυνση των δύο…ΛΕΥΚΩΝ ΠΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΣ!!!

Από το εξαιρετικό κανάλι «CLASSIC COMEDY CHANNEL» στο Youtube διαβάζουμε την εξής περιγραφή του ακόλουθου βίντεο….

Η ΠΛΟΚΗ

Στην έπαυλη του βασιλιά Herman του 6⅞ (μια παρωδία του Κάιζερ Βίλχελμ Β), ο καθαιρεμένος βασιλιάς της Μορόνικα, οι πολεμοφόροι Ιξναί (Βερνόν Ντοντ), Άμσκαρι (Λίντον Μπρέντ) και Ουμπαγιέ (παλαιότερα γνωστός ως Onay) απηυδήσαν με τον Moe Hailstone (Μο Χάιλστον), τον φασιστικό δικτάτορα που έβαλαν αυτοί στην εξουσία, και θέλουν να βοηθήσουν τον Herman να ξαναπάει το θρόνο. Για το σκοπό αυτό, η κόρη του, η πριγκίπισσα Γκίλντα (Mary Ainslee), απειλεί να δολοφονήσει τον Hailstone χρησιμοποιώντας μια εκρηκτική μπάλα αριθ. 13 του μπιλιάρδου που βρίσκεται στρατηγικά στο τραπέζι μπιλιάρδου του Hailstone.
Ο δικτάτορας Moe Hailstone της Moronica απολαμβάνει ένα ξύρισμα και παλεύει τον Αρχιστράτηγο (παλαιότερα Gallstone) (Curly) και τον υπουργό Προπαγάνδας (παλαιότερα γνωστός ως Pebble) (Λάρι) για μια γαλοπούλα (παρωδία του Χίτλερ ενδεχομένως να θέλει τον έλεγχο στην Τουρκία.  Ο Larry παρωδίζει τις προσπάθειες ελέγχου της….Ελλάδας λέγοντας: “Θα σβήσω το grease (Greece δηλαδή)”).  Ο νικητής αυτής της μάχης είναι ένα πορτρέτο του Ναπολέοντα, ο οποίος αρπάζει τη γαλοπούλα από τους μπερδεμένους Στούτζες, πριν ξεφύγει από το κάδρο του (για να απολαύσει το δείπνο νίκης του). Σαστισμένος, ο Hailstone αρχίζει να κλαίει.
Μπαίνει τώρα στην σκηνή η Γκίλντα και δείχνει στους Στούτζες μια ματιά μέσα από ένα τηλεσκόπιο και των τριών σε μια σούβλα που ψήνει στην κόλαση και αρχίζει να βάζει στο μυαλό του Hailstone την ιδέα ότι οι σύμμαχοί του, οι «εταίροι του Άξονα», συνωμοτούν εναντίον του.  Μετά από αυτό, αντικαθιστά την μπάλα με αριθ. 13 στο τραπέζι μπιλιάρδου του Hailstone με την εκρηκτική μπάλα του ίδιου αριθμού και φεύγει καθώς ο Hailstone ξεκινά ένα παιχνίδι με τους συνεργάτες του.  Κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου παιχνιδιού, η σφαίρα μπιλάρδου αψηφεί αναμφισβήτητα τους νόμους της φυσικής, αποφεύγοντας έτσι την εκρηκτική σφαίρα κάνοντας ελιγμούς γύρω της και τελικά πηδώντας πάνω της, συγκρουόμενη με το κεφάλι του Herring.
Αργότερα, οι εταίροι του Άξονα έρχονται για μια σύσκεψη. Οι εταίροι αποτελούνται από τον Chiselini (Cy Schindell, μια παρωδία του ιταλού δικτάτορα Benito Mussolini), τον Μπέη του Rum (Τζάκ “o Μικρούλης” Lipson). ένας ανώνυμος Ιαπωνέζος εκπρόσωπος (Nick Arno, μια παρωδία του Ιαπωνικού αυτοκράτορα Hirohito 裕仁)) και έναν ανώνυμο Ρώσο αντιπρόσωπο (Charles Dorety). Καθώς η σύσκεψη μετατρέπεται σε χάος μετά τη δήλωση του Hailstone ότι ο κόσμος ανήκει σε αυτόν, οι Στούτζες μπαίνουν σε δράση απέναντι στους άλλους αντιπροσώπους και ο ένας στον άλλον.  Τελικά, με όλους τους άλλους αντιπροσώπους του Άξονα νικημένους, ο Hailstone διατάζει τον Herring να παραδώσει την υδρόγειο που είχαν αγωνιστεί.  Ωστόσο, o Herring αρνείται να συμμορφωθεί και καταστρέφει την υδρόγειο πάνω από το κεφάλι του Χάιλστον κάνοντάς τον να εξοργιστεί. Ο Herring, έχοντας δει τελικά αρκετές από τις γελοιότητες του Hailstone, φωνάζει στο Hailstone καθώς αρπάζει την εκρηκτική μπάλα αριθ. 13 και τη ρίχνει στο δάπεδο με απογοήτευση, ανατινάζοντας την αίθουσα συνεδριάσεων κατά την πρόσκρουση. Ο Χέρμαν ανακτεί το θρόνο του και οι ταξινομημένες κεφάλες του τρίου των Στούτζων χρησιμοποιούνται ως τρία προσαρμοσμένα κυνηγετικά τρόπαια.
 
Λοιπόν, στο 13.18 του παρακάτω κλιπ, ακούμε τον δικτάτορα Herring να αναγγέλλει το μανιφέστο του στους υπόλοιπους ηγέτες. Στο 13.26 τον ακούμε να αναφέρεται στην «ρήτρα 2» του μανιφέστο που αναφέρεται σε ένα…ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ. Και γιατί αυτό;; Γιατί ήταν με υποβρύχιο που…ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΣΑΦΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ…«ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ» ΤΟΥ ΦΎΡΕΡ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΔΩ!!!
 
Βλέπετε, αντίθετα με αυτά που έχετε μάθει για τον Χίτλερ, ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΕΥΑ ΜΠΡΟΝ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ…ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ! Έκανε όμως μερικές ενδιάμεσες στάσεις προτού να φτάσει εκει, όπως το…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ και τούτο σύμφωνα με έγγραφο του…FBI!!!
Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Το ξέρετε ότι αυτό το παραμύθι περι αυτοκτονίας του Αδόλφου και Εύας δεν το μάθαμε μέχρι το…1956??? ΝΑ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ διότι ήταν το 1955 οπότε ένας πράκτορας της CIA ανέφερε τότε σε όλο τον κόσμο ότι ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο….ΦΎΡΕΡ!!! Και ήταν ακριβώς ένα χρόνο μετά οπότε αποφάσισε μεγάλο γερμανικό δικσστήριο να πρωτο-κυκλωφορήσει το μεγάλο παραμύθι περι αυτοκτονίας Χίτλερ-Ευας Μπρόν. ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!
Το έγγραφο της CIA υπογραμμίζει τις δηλώσεις ενός πρώην στρατιώτη SS που είπε στην CIA ότι συναντιόταν τακτικά με τον Χίτλερ στην Κολομβία!

Δείτε τώρα το ακόλουθο ρεπορτάζ του FOX News…

Δείτε τώρα τα ακόλουθα βίντεο να καταλάβετε. Το πρώτο είν’αυτό που σας περιέγραψα παραπάνω. Το δε δεύτερο είναι μια επιβεβαίωση του τι σας λέγω με τίτλο «Νατζιστής Κατάσκοπος εσύ» από το 1940! Ο τίτλος είναι «The Three Stooges 056, I’ll Never Heil Again, 1941, Curly, Larry, Moe»

Και προσέξτε γιατί σε αυτό γίνεται αναφορά, όπως ανέφερα παραπάνω, σε όσα θα έκανε ο Νατζιστική Γερμανία του Χίτλερ στην….ΕΛΛΑΔΑ και αυτό γυρίστκε το….1941!!! Όλος ο κόσμος ξέρει ότι η Επέτειος του ΟΧΙ μνημονεύει την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις που περιείχε το τελεσίγραφο που επιδόθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1940 στον Έλληνα πρωθυπουργό Ιωάννη Μεταξά.

ΠΑΝΤΩΣ, οι ταινίες στο Χόλιγουντ, κτλ., ΠΑΝΤΟΤΕ γυρίζονται έναν χρόνο…ΠΡΙΝ την αρχική τους κυκλοφορία. Και εν προκειμένω δηλαδή, το…1940…!!!…

Αλλά μην χάνουμε το νόημα εδώ, ούτε την ευρύτερη εικόνα: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ 100 τοις 100 ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΏΝ ΤΩΝ…ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ Δ.Π.Π., ΕΙΠΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΣΤΗΝ «NEW YORK TIMES», ΟΤΙ, Ο Δ.Π.Π. ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ….ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!Πατήστε ΕΔΩ για αποδείξεις.

Λοιπόν, στο δεύτερο κλιπ μαθαίνουμε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ…

– Ο τζίρος των μεγάλων εταιρειών πυρομαχικών, ιδιαίτερα στο Βασίλειο της Μαρόνικας, έχει παρει την κατιούσα κι οι ιδιοκτήτες τους είναι αποφασισμένοι να κάνουν κάτι για αυτό…
– Κι αυτό επειδή το Βασίλειο της Μαρόνικας (Νατζιστική Γερμανία δηλαδή) ζει μια σχετική ειρήνη εδώ και καιρό…
– Όμως λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ με την ειρήνη και γι’ αυτό πρέπει να ξεκινήσουν έναν καινούριο πόλεμο…
– Κι αφού ο βασιλεύς θέλει μόνο ειρήνη, πρέπει τότε να τον καθαιρέσουν και να διορίσουν έναν δικτάτορα
– Πρέπει να βρούν έναν άνθρωπο τόσο…ΗΛΙΘΙΟ που να θέλει να παίξει αυτόν τον ρόλο….ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ??
– Αυτός που θα παίξει αυτόν τον ρόλον δεν είναι άλλος από τον απλό εργάτη του κ…ΜΟ ΧΆΙΛΣΤΟΝ που μόλις είδαμε στο πρώτο βίντεο…
– Επιλέγουν τελικά τρεις άνδρες….ΕΒΡΑΙΟΥΣ, τον Μο, τον επικεφαλής των τριών, και δύο άλλους (τον Κούρλέι και τον Λάρι!), που χαιρετούν τους ιδιοκτήτες των εταιρειών αυτών με ένα ηχηρό …. “Shalom Aleichem” (Σαλόμ Αλέικομ)!!! Δηλαδή, ο Mo είναι ο Χίτλερ, ο Λάρι είναι Αρχι-στράτηγος, και ο Κούρλεϊ είναι ο Δρ Joseph Goebbels, ο Υπουργός Προπαγάνδας!

Ειρήσθω εν παρόδω, το επεισόδειον αυτό γυρίστηκε το…1940, το έτος της ενάρξεως του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου!!!

Σημειώστε επίσης και κάτι άλλο πολύ σημαντικό εδώ, ότι, οι Εβραίοι παραγωγοί και σκηνοθέτες εδώ….ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ, ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ έναν άνθρωπο που υποτίθεται ότι «σκότωσε» 6 εκατ. δικούς τους!!! Ξέρετε γιατί?? Γιατί μέχρι τότε…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ…ΓΙ’ΑΥΤΟ!!!  Ήταν όμως περι τα τέλη της δεκ. ’70 οπότε μάθαμε για τη πρώτη φορά για το…«Ολοκαύτωμα» μέσω της καμπάνιας του αρχι-πράκτορα των Εβραίων Elie Wiesel, που διορίστηκε κύριος προπαγανδιστής αυτού του άρχι-παραμυθιού των Σιωνιστών με το οποίο να κατακτήσουν όλο τον κόσμο.

Ο Wiesel ήταν ένας μεγάλος…ΨΕΥΤΗΣ και δεν ήταν ΠΟΤΕ στο στρατόπεδο Άουσβιτς μιας και οι Εβραίοι που ήταν εκεί, ιδιαίτερα στο δωμάτιο στο οποίο υποτίθεται ότι διέμεινε κι ο Wiesel, έχουν πει διαχρονικά ότι τον Wiesel δεν τον είδαν εκεί ΠΟΤΈ!!! Για περισσότερα πάνω σε αυτό, πληκτρολογήστε τους όρους “Carolyn Yeager, Elie Wiesel” στο Google και δείτε τις εκπομπές της δημοσιογράφου κας Carolyn Yeager πάνω σε αυτό.

Σύμφωνα με ένα από τα πιο γνωστό περιοδικό στις ΗΠΑ, Reader’s Digest, Εβραίοι παραγωγοί του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ επισκέφθηκαν το ΆΟΥΣΒΙΤΣ το….1943 για να γυρίσουν ταινία!!!!!!!!!! ΠατήστεΕΔΩ για περισσότερα.

Το «Ολοκαύτωμα» ή μάλλον…ΚΩΛΟ-καύτωμα, ήταν και είναι το αρχι-μαραμύθι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ που χρησιμεύει σαν πρόσχημα των Εβραίων με το οποίον να υποδουλώσουν τα έθνη μέσω της συμπόνιας τόσων….ΗΛΙΘΙΩΝ που θρυνούν για κάτι που…ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!! Για περισσότερα, διαβάστε επίσης «Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ εκθέτει το «εβραϊκό» Ολοκαύτωμα ΦΑΡΣΑ: ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Διεθνή ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (IRC) επιβεβαιώνει οτι οι νεκροί ήταν 271.000 στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και ΟΧΙ 6.000.000 ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ !»

Δείτε επίσης τα ακόλουθα αποσπάσματα εκθέσεων του Ερυθρού Σταυρού που έρχονται να ΚΑΤΑΡΙΨΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ» των ΕΒΡΑΙΩΝ όταν έγινε «Ολοκαύτωμα» στη Γερμανία κτλ!!! Ο Ερυθρός Σταυρός κατέγραψε τότε συνολικά 282.077 καταχωρημένους θανάτους ανθρώπων σε όλα τα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης από διάφορους λόγους!!! ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr