Home ΗΠΑ Ενδιάμεσες Εκλογές: Η καταμέτρηση των ψήφων στην Aριζόνα θα μπορούσε να συνεχιστεί μέχρι την Ημέρα των Ευχαριστιών ή ακόμα και τα Χριστούγεννα!!!

Ενδιάμεσες Εκλογές: Η καταμέτρηση των ψήφων στην Aριζόνα θα μπορούσε να συνεχιστεί μέχρι την Ημέρα των Ευχαριστιών ή ακόμα και τα Χριστούγεννα!!!

by _
0 comment 177 views

ην


Εικόνα: Justin Sullivan/Getty Images

Η καταμέτρηση των ψήφων στην Αριζόνα θα μπορούσε να συνεχιστεί μέχρι την Ημέρα των Ευχαριστιών ή ακόμα και τα Χριστούγεννα, λένε εκλογικοί αξιωματούχοι!!!

Στάλιν: Δεν είναι πώς μετρώνται τα ψηφοδέλτια αλλά ΠΟΙΟΙ τα καταμετράνε.

από τον Jamie White
9 Νοεμβρίου 2022, 12:23 μ.μ


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε επίσης το πρώτο μας άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα με τίτλο >> Ενδιάμεσες εκλογές: Εκτεταμένες αναφορές για νοθεία στις κάλπες στη μεγαλύτερη κομητεία της Αριζόνα, που, παραδοσιακώς, ανήκει στους…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ!!!….

Διαβάστε επίσης >>ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ–ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ: ΕΚΛΕΨΑΝ τις Ενδιάμεσες Εκλογές οι Δημοκρατικοί!!! O Kομμουνισμός έρχεται στις ΗΠΑ!!! ΚΕΡΔΙΣΑΝ η εγκληματικότητα, ο πληθωρισμός, οι τιμές ρεκόρ φυσικού αερίου, ο πόλεμος, τα ανοιχτά σύνορα και η διαφθορά!!!

ΕΠΙΣΙΣ και πριν ξεκινήσουμε με το παρακάτω άρθρο, ενας από τους μεγαλύτερους δείκτες της δημοτικότητας ενός ατόμου, ιδιαίτερα ενός πολιτικού υποψηφίου για το αξίωμα, είναι ο αριθμός των οπαδών που έχει αυτός ο υποψήφιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως για παράδειγμα στο Twitter και το Facebook.

Για παράδειγμα, κοιτάξτε την παρακάτω εικόνα που δείχνει τον αριθμό των followers (ακολούθων) που η κα. Η Carey Lake από την Αριζόνα έχει στο Twitter σε σύγκριση με τον αριθμό των followers που έχει η αντίπαλός της, Katie Hobbs. Και υποτίθεται η κα. Χομπς έχει το προβάδισμα εκεί στην Αριζόνα για την κούρσα του κυβερνήτη! Αυτό μόνο του θα μας πει ότι, ΟΝΤΩΣ, υπάρει εκλογική ΝΟΘΕΙΑ που γίνεται εκεί στην Αριζόνα!


Τα αποτελέσματα της αυστηρά αμφισβητούμενης πολιτείας της Αριζόνα μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες ή και ΜΗΝΕΣ, αναφέρει το CNBC…!!!

Εκλογικοί αξιωματούχοι της Αριζόνα ισχυρίστηκαν την Τετάρτη ότι οι ενδιάμεσες ψήφοι μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες ή πιθανώς μήνες για να μετρηθούν, σύμφωνα με το CNBC.

«Στην Αριζόνα, οι αγώνες με μαρκίζες εκεί είναι πολύ νωρίς για να καθοριστεί το αποτέλεσμά τους. Εκλογικοί αξιωματούχοι στην πολιτεία έχουν δηλώσει ότι είναι έτοιμοι να εργαστούν κατά τη διάρκεια της Ημέρας των Ευχαριστιών, και πιθανώς και των Χριστουγέννων», δήλωσε ο ανταποκριτής του Κογκρέσου του CNBC, Ylan Mui.

Αυτή είναι μια σημαντική αντίθεση από τους προηγούμενους ισχυρισμούς τους ότι η καταμέτρηση των ψήφων θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή, επίσης απαράδεκτο χρονικό διάστημα, αλλά απέχει πολύ από την Ημέρα των Ευχαριστιών ή τα Χριστούγεννα.

Αυτή η ανησυχητική ανακοίνωση έρχεται αφότου η κομητεία Maricopa αμαυρώθηκε από βλάβες σε μηχανές ψηφοφορίας για ώρες την ημέρα των εκλογών.

Αυτό το είδος «ανικανότητας» είναι μέρος του γιατί η Ρεπουμπλικάνη υποψήφια κυβερνήτις της Αριζόνα, Kari Lake (Κάρι Λέικ), έθεσε εξ αρχής υποψηφιότητα.

Η Λέικ επέπληξε τους εκλογικούς αξιωματούχους-«κλόουν» στην πολιτεία την Τρίτη για τις καθυστερήσεις στις εκλογές.

«Άλλη μια εκλογή που διεξάγεται από ένα σωρό κλόουν, και δεν πρόκειται να το αντέξουμε άλλο», είπε στον πρώην επικεφαλής στρατηγικής του Τραμπ, Στιβ Μπάνον. «Θα αποκαταστήσουμε την πίστη στις εκλογές μας».

Η Κάρι Λέικ λέει ότι οι ψηφοφόροι δεν θέλουν «άλλες εκλογές που διεξάγονται από ένα σωρό κλόουν»

Ο Λέικ επεσήμανε επίσης τις καταστροφές των εκλογικών μηχανήματος και τις επακόλουθες γελοιότητες από εκλογικούς αξιωματούχους που καθοδηγούσαν τους ψηφοφόρους να τοποθετούν τα ψηφοδέλτιά τους σε συγκεκριμένα κουτιά για να μεταφερθούν σε άλλη τοποθεσία.

«Δύο λεπτά μετά την έναρξη της ψηφοφορίας, έλεγαν στον κόσμο: «Λοιπόν, θα πρέπει να βάζετε τα ψηφοδέλτιά σας εδώ σε άλλο κουτί, παιδιά», είπε η Λέικ στους υποστηρικτές της αργά την Τρίτη.

«Θα το κερδίσουμε», συνέχισε. «Θα κηρύξουμε τη νίκη και θα αρχίσουμε να δουλεύουμε για να το ανατρέψουμε αυτό. Όχι άλλες ανικανότητες και όχι άλλες διαφθορές στις εκλογές στην Αριζόνα».



Τα μηχανήματα καταγραφής ψήφων δεν μπόρεσαν να μετρήσουν το 20% των ψηφοδελτίων, αλλά οι αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν ότι το πρόβλημα είχε επιλυθεί μετά από προσαρμογή στις “ρυθμίσεις εκτυπωτή”.

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/az-vote-counting-could-drag-on-until-thanksgiving-or-even-christmas-election-officials-say/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr