Home ΗΠΑ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ–ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ: ΕΚΛΕΨΑΝ τις Ενδιάμεσες Εκλογές οι Δημοκρατικοί!!! O Kομμουνισμός έρχεται στις ΗΠΑ!!! ΚΕΡΔΙΣΑΝ η εγκληματικότητα, ο πληθωρισμός, οι τιμές ρεκόρ φυσικού αερίου, ο πόλεμος, τα ανοιχτά σύνορα και η διαφθορά!!!

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ–ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ: ΕΚΛΕΨΑΝ τις Ενδιάμεσες Εκλογές οι Δημοκρατικοί!!! O Kομμουνισμός έρχεται στις ΗΠΑ!!! ΚΕΡΔΙΣΑΝ η εγκληματικότητα, ο πληθωρισμός, οι τιμές ρεκόρ φυσικού αερίου, ο πόλεμος, τα ανοιχτά σύνορα και η διαφθορά!!!

by _
0 comment 285 views

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ–ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ: ΕΚΛΕΨΑΝ τις Ενδιάμεσες Εκλογές οι Δημοκρατικοί!!! O Kομμουνισμός έρχεται στις ΗΠΑ!!! ΚΕΡΔΙΣΑΝ η εγκληματικότητα, ο πληθωρισμός, οι τιμές ρεκόρ φυσικού αερίου, ο πόλεμος, τα ανοιχτά σύνορα και η διαφθορά!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 NOEM. 2020 | 09:53 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σε μια κανονική εποχή, σε μια κανονική χώρα, οι ψηφοφόροι θα απέρριπταν τις τιμές ρεκόρ του φυσικού αερίου, τον πληθωρισμό ρεκόρ, τα ποσοστά ρεκόρ εγκληματικότητας, τον πόλεμο και τη διαφθορά.

Αλλά όχι σήμερα.

Για άλλη μια φορά, οι Δημοκρατικοί απέδειξαν ότι μπορούν να επιβιώσουν από οτιδήποτε, αρκεί να έχουν την ευκαιρία να διαπράξουν την απάτη τους.

Οι Αμερικανοί απορρίπτουν κάθε “πιάτο” που τους σέρβιραν οι Δημοκρατικοί. Ωστόσο, οι Δημοκρατικοί συγκλόνισαν τους Αμερικανούς την Τρίτη για να κερδίσουν μεγάλες έδρες στη Γερουσία των ΗΠΑ, να κλέψουν πολιτείες “πεδίου μάχης” και πιθανώς να κρατήσουν το Κογκρέσο των ΗΠΑ υπό τον έλεγχο της Nancy Pelosi, ένας από τις πιο διεφθαρμένους και ανέντιμους πολιτικούς στην ιστορία των ΗΠΑ.

Οι Ρεπουμπλικάνοι κυριαρχούσαν σε πολιτείες όπως η Φλόριντα και το Οχάιο, πολιτείες που οι Δημοκρατικοί δεν έχουν ακόμη κλέψει με τα ταχυδρομικά τους ψηφοδέλτια (επιστολικές φήφους), τους φουσκωμένους εκλογικούς καταλόγους, τη διακίνηση ψηφοδελτίων και τις επιχειρήσεις παραγωγής πλαστών ψηφοδελτίων, κτλ.

Η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη απέδειξαν στην Αμερική ότι από τη στιγμή που οι κομμουνιστές πάρουν τον έλεγχο, δεν υπάρχει επιστροφή – στην ευγένεια.

Οι Μάγισσες του Ίστγουικ κέρδισαν το Μίσιγκαν.



Ο Ρον Τζόνσον έχει μόλις το προβάδισμα στο Ουισκόνσιν έναντι ενός άλλου μαύρου μαρξιστή ριζοσπάστη που θέλει να αδειάσει τις φυλακές στους δρόμους της Αμερικής. Προηγείται μόλις με 30.000 ψήφους και το 99% των ψήφων έχει καταμετρηθεί.

Και στην Αριζόνα, μια κόκκινη πολιτεία, υποτίθεται ότι θα χάσουν ο Kari Lake και ο Blake Masters; Η Αντίπαλος της κας Kari Lake είναι και υπεύθυνη για την…καταμέτρωση των ψήφων……….ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΑΝΤΟΝ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ενδιάμεσες εκλογές: Εκτεταμένες αναφορές για νοθεία στις κάλπες στη μεγαλύτερη κομητεία της Αριζόνα, που, παραδοσιακώς, ανήκει στους…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ!!! για να καταλάβετε το συμβαίνει στην Αριζόνα. Οι υποψήφιοι των Ρεπουμπλικανών στην Αριζόνα θα έπρεπε να είχαν ήδη ήδη κερδίσει με διψήφιο αριθμό!

Αν οι Ρεπουμπλικάνοι κερδίσουν τελικά την Αριζόνα τότε υπάρχει πιθανότητα να κερδίσουν και όλη την Γερουσία. Μέχρι τώρα, έχουν καταμετρηθεί το 66% των ψήφων με τους Δημοκρατικούς να δουλεύουν…«υπερωρίες» για να νίκησουν -ΠΑΡΑΝΟΜΑ- αυτοί!!!

Οι μηχανές ψηφοφορίας σε βασικές πολιτείες (όπως η Αριζόνα) έχουν χαλάσει όλως περιέργως!

Αργότερα σήμερα θα δούμε την πραγματική ζημιά.

__________

SOURCE: Jim Hoft from GATEWAY PUNDIT

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr