Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ο Ἀλεξ Τζόουνς του InfoWars εκθέτει το όλο ΨΕΥΔΟΣ περι «αντισημιτισμού». ΔΕΝ υπάρχει αφού οι ίδιοι οι Εβραίοι δεν είναι καν Σημίτες, αλλά ΧΑΖΑΡΟΙ !!!

Ο Ἀλεξ Τζόουνς του InfoWars εκθέτει το όλο ΨΕΥΔΟΣ περι «αντισημιτισμού». ΔΕΝ υπάρχει αφού οι ίδιοι οι Εβραίοι δεν είναι καν Σημίτες, αλλά ΧΑΖΑΡΟΙ !!!

by _
0 comment 467 views

Ο Ἀλεξ Τζόουνς (Alex Jones) του InfoWars εκθέτει το όλο ΨΕΥΔΟΣ περι «αντισημιτισμού». ΔΕΝ υπάρχει αφού οι ίδιοι οι Εβραίοι δεν είναι καν Σημίτες, αλλά ΧΑΖΑΡΟΙ !!!

05 ΝΟΕΜ. 2022


Ο Μπράιαν Γουίλσον αναλύει την ιστορία της Χαζαρίας και του λαού της, των Χαζάρων (γνωστός και ως «Εβραίοι») και εξηγεί την προέλευση των Εβραίων εκ της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Αλλά προτού δείτε το παρακάτω βίντεο που εξηγεί όλα αυτά, εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) σας έχουμε ήδη βγάλει εκτενή άρθρα πάνω σε αυτό το θέμα. Π.χ., διαβάστε επίσης…

ΝΑ ΓΙΑΤΙ συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία – Το Ισραήλ αναγνωρίζει ότι οι Εβραίοι είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι. Μυστικό σχέδιο αντίστροφης μετανάστευσής τους στην Ουκρανία, την παλιά πατρίδα των Εβραίων Χαζάρων!!!
Οι Τούρκοι εποφθαλμιούν να κατακτήσουν τις ΙΔΙΕΣ χώρες της Μέσης Ανατολής & αλλού όπως κι οι…ΕΒΡΑΙΟΙ. ΤΥΧΑΙΟ;;;
ΙΔΟΥ οι….ΤΟΥΡΚΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ…!!! Τούρκοι και Εβραίοι, όμως, το εν και το…ΑΥΤΟ…!!!…

Δείτε το βίντεο!…

 


ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/revealed-hidden-history-of-the-khazar-kingdom/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr