Home Greek News Οι Τούρκοι εποφθαλμιούν να κατακτήσουν τις ΙΔΙΕΣ χώρες της Μέσης Ανατολής & αλλού όπως κι οι…ΕΒΡΑΙΟΙ. ΤΥΧΑΙΟ;;;

Οι Τούρκοι εποφθαλμιούν να κατακτήσουν τις ΙΔΙΕΣ χώρες της Μέσης Ανατολής & αλλού όπως κι οι…ΕΒΡΑΙΟΙ. ΤΥΧΑΙΟ;;;

by _
0 comment 253 views

Οι Τούρκοι εποφθαλμιούν να κατακτήσουν τις ΙΔΙΕΣ χώρες της Μέσης Ανατολής & αλλού όπως κι οι…ΕΒΡΑΙΟΙ. ΤΥΧΑΙΟ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σε χθεσινό άρθρο του σάιτ defence-point.com, επισημαίνουν τις βλέψεις που έχουν οι Τούρκοι για τα εδάφη άλλων λαών, συμπεριλαμβανομένου του….ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.

Και διαβάζουμε…

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας τοποθετεί χάρτη της Τουρκίας που περιλαμβάνει κομμάτια της Συρίας, του Ιράκ, της Βουλγαρίας, της Ελλάδας και ολόκληρης της Κύπρου.

Χθες, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χούλιου Ακάρ δημοσίευσε στη δική του σελίδα έναν χάρτη και ένα μήνυμα στα τουρκικά και τα αραβικά, λέγοντας ουσιαστικά ότι η Τουρκία δεν θέλει να αναλάβει τα εδάφη άλλων λαών, αλλά θα πάρει ό, τι δικαιούνται αυτοί.

«Δεν έχουμε μάτια στη γη κάποιου. Μόλις επιστρέψουμε ό, τι είναι δικός μας “, διαβάζει το μήνυμα που συνοδεύεται από ένα χάρτη που περιλαμβάνει στην Τουρκία τη μισή Συρία, τη βόρεια Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου και ολόκληρη την Κύπρο. Περιλαμβάνει επίσης όλο το βόρειο Ιράκ, συμπεριλαμβανομένων των Sulaymaniyah, Erbil και Kirkuk.

Τι ακριβώς λέει ο Τούρκος υπουργός και τι σκέφτονται για αυτό οι φίλοι του από τη Μόσχα και την Ουάσινγκτον;

Αυτό όμως που μας κάνει εντύπωση εδώ είναι ότι τα εδάφη αυτά άλλων λαών, τα επιβουλεύονται κι οι…ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ. Στο προχθεσινό μας άρθρο με τίτλο «Να γιατί ο Ερντογάν εισέβαλε στη Συρία: Το Πρόταγμα του…ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ για την κατάκτηση της Μέσης Ανατολής!!!» , επισημάναμε το γεγονός πως οι Εβραίοι θέλουν να κατακτήσουν τη Μέση ανατολή, ιδιαίτερα τη…ΣΥΡΙΑ, ΙΡΑΚ, κτλ, αλλά και την…ΚΥΠΡΟ και όχι μόνο, και τούτο μάλλιστα σύμφωνα με τα καλά διαχρονικώς εκπονημένα σχέδιά τους που λέγονται….ΤΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!! Εμ…όλα αυτά ακούγονται και σαν τα σχέδια των…ΤΟΥΡΚΩΝ για τις ίδιες περιοχές!!!

ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ;;; Μα πώς;, αφού η ίδια η μεγάλη εφημερίδα «The New York Times» καθώς και άλλα μεγάλα δημοσιεύματα και βιβλία, που έχουν εκδοθεί εδώ και…ΑΙΩΝΕΣ, πραγματεύονται με το ιστορικό γεγονός πως οι Τούρκοι κι οι Εβραίοι είναι ουσιαστικά…Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΟΣ ΦΥΛΕΤΙΚΑ!!! Ακόμη κι ο ίδιος ο…ΚΕΜΑΛ είχε παραδεχτεί δημόσια ότι ήταν, ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ΠεριΟΥΣΤιος!!!

Επίσης, μην ξεχνάμε πως ο κ Ακάρ είναι φίλος των Εβραίων, ιδιαίτερα του πολιτικού αντιπάλου του Μπενιαμίν Νετανγιάχου.

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω και θα καταλάβετε…

  1. Σοκ: New York Times: Δεν είναι Ισραηλίτες της Βίβλου οι Εβραίοι οι σημερινοί αλλά…ΤΟΥΡΚΟΙ.

  2. ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ…ΕΒΡΑΙΟΙ…!!!…

  3. Ο Κεμάλ Ατατούρκ: Απόγονος Είμαι του Μεσσία των Εβραίων Σαμπετάι Ζεβί • του Ι. Κουντούρη

Μιας και μιλάμε για τον Κεμάλ Ατατούρκ, σε άρθρο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ από το 2014 με τίτλο «Στα ΟΠΛΑ οι Κούρδοι στην Τουρκία – Πυρπόλησαν το άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ (ΦΩΤΟ)», διαβάζουμε τα εξής επιβεβαιωτικά και προσέξτε την αναφορά στη συριακή πόλη…ΚΟΜΠΑΝΙ για την οποίαν γίνεται πολύς λόγος σήμερα με τον πόλεμο μεταξύ Τούρκων και Κούρδων!…

Οι Κούρδοι βάζουν «φωτιά» στην Τουρκία και αρχίζουν με τα όπλα στα χέρια να «κατακτούν» την μία πόλη μετά την άλλη βάζοντας φωτιά ακόμη και στο άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ στην πόλη Βαν.

Η κυβέρνηση της Τουρκίας ενισχύσει τις δυνάμεις της και κατεβάζει ακόμη και το Στρατό στους δρόμους προκειμένου να καταστείλει τις διαδηλώσεις που έχουν πάρει ανεξέλεγκτη πλέον μορφή.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για αναβάθμιση του Κουρδικού αγώνα εντός της Τουρκίας μετά τις σφαγές άοπλων διαδηλωτών από την τουρκική αστυνομία. Ο αριθμός των νεκρών από τα πυρά των Τούρκων έχει φτάσει τους 14 ή και τους 15 σύμφωνα με άλλες πηγές.

Στο Ντιγιάρμπακιρ αυτή τη στιγμή διεξάγονται ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ Κούρδων και τουρκικών δυνάμεων, ενώ σε όλες τις πόλεις οι Κούρδοι σπάνε τα γραφεία του κυβερνόντος κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο και θεωρούν υπέυθυνο για την πτώση της πόλης Κομπάνι στα σύνορα με τη Συρία από τους τζιχαντιστές.

-Διαβάστε περισσότερα εδώ >> http://www.makeleio.gr

Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό μας άρθρο «Να γιατί ο Ερντογάν εισέβαλε στη Συρία: Το Πρόταγμα του…ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ για την κατάκτηση της Μέσης Ανατολής!!!» γιατί θα σας βοηθήσει πολύ στο να αρχίσετε να συνδέετε τις κουκίδες του όλου δράματος εκ Συρίας με τους Κούρδους, κτλ!!! ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ…ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr