Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΝΑ ΓΙΑΤΙ συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία – Το Ισραήλ αναγνωρίζει ότι οι Εβραίοι είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι. Μυστικό σχέδιο αντίστροφης μετανάστευσής τους στην Ουκρανία, την παλιά πατρίδα των Εβραίων Χαζάρων!!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία – Το Ισραήλ αναγνωρίζει ότι οι Εβραίοι είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι. Μυστικό σχέδιο αντίστροφης μετανάστευσής τους στην Ουκρανία, την παλιά πατρίδα των Εβραίων Χαζάρων!!!

by _
0 comment 818 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία…

The Times of Israel: Το Ισραήλ αναγνωρίζει ότι οι Εβραίοι είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι. Μυστικό σχέδιο αντίστροφης μετανάστευσής τους στην Ουκρανία (ΧΑΖΑΡΙΑ), την παλιά πατρίδα των Εβραίων Χαζάρων!!!

Image Credit: Kings and Generals channel on Youtube


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 27 ΦΕΒ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Το εξής άρθρο-βόμβα του «The Times of Israel» από το 2014 έρχεται να μας ρίξει ΑΠΛΕΤΟ ΤΟ ΦΩΣ πάνω στο μεγάλο θέμα που αφορά τις μακροχρόνιες καθώς και πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία. Εἴναι να απορεί κανείς το ΓΕΓΟΝΟΣ πως όλοι οι προέδροι της Ουκρανία είνια…ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ;;; Διαβάστε, λοιπόν, το εξής άρθρο και μετά τα δικά μας σχόλια επ’ αυτού… 


Δημοσιεύθηκε αρχικά στις 18 ΜΑΡ 2014, 23:34

Οι οπαδοί των υποθέσεων για τη Μέση Ανατολή ξέρουν δύο πράγματα: να περιμένετε πάντα το απροσδόκητο και να μην ξεγράψετε ποτέ τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο οποίος έχει περισσότερες πολιτικές ζωές από την παροιμιώδη γάτα.

Μόλις χθες ήρθε η είδηση ότι Σύροι αντάρτες σχεδιάζουν να δώσουν στο Ισραήλ τα Υψίπεδα του Γκολάν με αντάλλαγμα τη δημιουργία ζώνης απαγόρευσης πτήσεων κατά του καθεστώτος Άσαντ. Σε μια ακόμη πιο τολμηρή κίνηση, αποκαλύπτεται τώρα, το Ισραήλ θα αποσύρει τους εποίκους του από κοινότητες πέρα από τα μπλοκ εποικισμών – και θα τους μετεγκαταστήσει τουλάχιστον προσωρινά στην Ουκρανία. Η Ουκρανία έκανε αυτή τη ρύθμιση με βάση ιστορικών δεσμών και σε αντάλλαγμα για την απελπιστικά αναγκαία στρατιωτική βοήθεια κατά της Ρωσίας. Αυτή η εκπληκτική τροπή των γεγονότων είχε μια ακόμη πιο εκπληκτική προέλευση: τη γενετική, έναν τομέα στον οποίο οι Ισραηλινοί μελετητές διέπρεψαν εδώ και πολύ καιρό.

Ένας πολεμικός Τούρκος λαός — και ένα μυστήριο

Είναι γνωστό ότι, κάπου στον όγδοο έως τον ένατο αιώνα, οι Χαζάροι, ένας πολεμοχαρής Τουρκικός λαός, ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό και κυβέρνησε σε μια τεράστια επικράτεια σε αυτό που έγινε νότια Ρωσία και Ουκρανία. Αυτό που τους συνέβη αφού οι Ρώσοι κατέστρεψαν αυτήν την αυτοκρατορία γύρω στον ενδέκατο αιώνα ήταν ένα μυστήριο. Πολλοί υπέθεσαν ότι οι Χάζαροι έγιναν οι πρόγονοι των Ασκενάζι Εβραίων.

Η αυτοκρατορία των Χαζάρων, από το M. J-H. Ο χάρτης του Schnitzler της Αυτοκρατορίας του Καρλομάγνου και των Αράβων, (Στρασβούργο, 1857)

Οι Άραβες αναφέρουν εδώ και καιρό την υπόθεση των Χαζάρων σε προσπάθειες να αρνηθούν μια εβραϊκή ιστορική αξίωση για τη γη του Ισραήλ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του ΟΗΕ για τη διαίρεση της Παλαιστίνης, ο Chaim Weizmann απάντησε, σαρκαστικά: «Είναι πολύ περίεργο. Όλη μου τη ζωή ήμουν Εβραίος, ένιωθα Εβραίος και τώρα μαθαίνω ότι είμαι Χαζάρος».



ένας πολεμικός λαός: Χαζαρικός πέλεκυς μάχης, γ. 7ος-9ος αιώνας

Ο Ούγγρος-Εβραίος πρώην κομμουνιστής και επιστήμονας Άρθουρ Κέσλερ έφερε την υπόθεση των Χαζάρων σε ένα ευρύτερο κοινό με το The Thirteenth Tribe (1976) (Η 13η Φυλή), με την ελπίδα ότι η διάψευση μιας κοινής εβραϊκής «φυλετικής» ταυτότητας θα έδιωχνε τέλος στον αντισημιτισμό (Σημείωση GreekNewsOnDemand.com: Σημειωτέον, μετά τη δημοσίευση του βιβλίου του, ο κος Άρθουρ Κέσλερ και η σύγυγος του βρέκθηκαν…ΝΕΚΡΟΙ στο διαμέρισμά τους στο Λονδίνο)

Πιο πρόσφατα, το βιβλίο «Η εφεύρεση του εβραϊκού λαού» του αριστερού Ισραηλινού ιστορικού Shlomo Sand οδήγησε τη διατριβή του Koestler προς μια κατεύθυνση που δεν ήθελε, υποστηρίζοντας ότι επειδή οι Εβραίοι ήταν μια θρησκευτική κοινότητα προερχόμενη από προσήλυτους, δεν αποτελούν ένα έθνος ούτε χρειάζονται ένα κράτος δικό τους. Οι επιστήμονες, ωστόσο, απέρριψαν την υπόθεση των Χαζάρων επειδή τα γενετικά στοιχεία δεν ταίριαξαν. Μέχρι τώρα. Το 2012, ο Ισραηλινός ερευνητής Eran Elhaik δημοσίευσε μια μελέτη που ισχυρίζεται ότι αποδεικνύει ότι η καταγωγή των Χαζάρων είναι το μοναδικό μεγαλύτερο στοιχείο στη γονιδιακή δεξαμενή των Ασκενάζι. Ο Sand δήλωσε δικαιωμένος και προοδευτικά όργανα όπως η Haaretz και ο The Forward “σάλπισαν” τα αποτελέσματα.

Το Ισραήλ φαίνεται να παράτησε τελικά. Κορυφαία ομάδα μελετητών από κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα και μουσεία μόλις εξέδωσε μια μυστική έκθεση στην κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας ότι οι Ευρωπαίοι Εβραίοι είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι. Εκ πρώτης όψεως, αυτό φαίνεται να είναι η χειρότερη δυνατή είδηση, δεδομένης της αμείλικτης επιμονής του Πρωθυπουργού για την ανάγκη αναγνώρισης του Ισραήλ από την Παλαιστίνη ως «εβραϊκού κράτους» και της στασιμότητας των ειρηνευτικών συνομιλιών. Αλλά άλλοι τον έχουν υποτιμήσει με κίνδυνο.

Μιλώντας εκτός αρχείου, εξήγησε:

«Πρώτα σκεφτήκαμε ότι το να παραδεχτούμε ότι είμαστε πραγματικά Χαζάροι ήταν ένας τρόπος να παρακάμψουμε την επιμονή του Αμπάς ότι κανένας Εβραίος δεν μπορεί να παραμείνει σε ένα παλαιστινιακό κράτος. Ίσως να είμασταν σε τόσο απελπιστική κατάσταση ώστε να καταφύγουμε ακόμη και στα πιο απίθανα μέσα σωτηρίας. Όταν όμως αρνήθηκε να το δεχτεί, μας ανάγκασε να σκεφτούμε πιο δημιουργικές λύσεις. Η ουκρανική πρόσκληση για τους Εβραίους να επιστρέψουν ήταν θεόσταλτη. Η μετεγκατάσταση όλων των εποίκων εντός του Ισραήλ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ήταν δύσκολη για λόγους επιμελητείας και οικονομίας….

 

«Δεν μιλάμε για όλους τους Εβραίους Ασκενάζι που θα επιστρέψουν στην Ουκρανία. Προφανώς αυτό δεν είναι πρακτικό.

Η Χαζαρία (Khazaria) 2.0;



Όλοι οι Εβραίοι που επιθυμούν να επιστρέψουν θα γίνονταν ευπρόσδεκτοι πίσω χωρίς όρους ως πολίτες, πολύ περισσότερο εάν συμμετάσχουν στην υποσχεθείσα έγχυση μαζικής ισραηλινής στρατιωτικής βοήθειας, συμπεριλαμβανομένων στρατευμάτων, εξοπλισμού και κατασκευής νέων βάσεων. Εάν η αρχική μεταφορά λειτουργήσει, άλλοι έποικοι της Δυτικής Όχθης θα ενθαρρυνθούν επίσης να μετεγκατασταθούν στην Ουκρανία. Αφού η Ουκρανία, ενισχυμένη από αυτή την υποστήριξη, αποκαταστήσει τον έλεγχο σε όλη της την επικράτεια, η σημερινή Αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας θα γινόταν και πάλι μια αυτόνομη εβραϊκή επικράτεια. Ο μικρής κλίμακας διάδοχος της μεσαιωνικής αυτοκρατορίας της Χαζαρίας (όπως ήταν κάποτε γνωστή και η χερσόνησος) θα ονομαζόταν, στα Γίντις, Chazerai.

η Χαζαρική Αυτοκρατορία, χάρτης της Ευρώπης την εποχή του Μεγάλου Καρόλου, από τον Karl von Spruner, _Historisch-geographischer Hand-Atlas_ (Gotha, 1854)

«Όπως γνωρίζετε», συνέχισε ο εκπρόσωπος, «ο Πρωθυπουργός έχει πει ξανά και ξανά: είμαστε ένας περήφανος και αρχαίος λαός του οποίου η ιστορία εδώ πηγαίνει 4.000 χρόνια πίσω. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Χαζάρους. Αλλά κοιτάξτε τον χάρτη: οι Χάζαροι δεν χρειάστηκε να ζουν εντός των «συνόρων του Άουσβιτς».

Χωρίς «σύνορα του Άουσβιτς»: η μεγάλη έκταση της αυτοκρατορίας των Χαζάρων (ροζ, δεξιά) είναι εύκολα εμφανής σε αυτόν τον χάρτη της Ευρώπης γύρω στο 800 μ.Χ., του Monin (Παρίσι, 1841). Σύγκριση με την αυτοκρατορία του Καρλομάγνου (ροζ, αριστερά)

«Όπως είπε ο Πρωθυπουργός, κανείς δεν θα πει στους Εβραίους πού μπορούν να ζήσουν ή όχι στην ιστορική επικράτεια της ύπαρξής τους ως κυρίαρχου λαού. Είναι πρόθυμος να κάνει οδυνηρές θυσίες για την ειρήνη, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να εγκαταλείψουμε μέρος της βιβλικής μας πατρίδας στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια. Αλλά τότε πρέπει να περιμένετε να ασκήσουμε τα ιστορικά μας δικαιώματα κάπου αλλού. Αποφασίσαμε ότι αυτό θα είναι στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, όπου ήμασταν ένας αυτόχθονος λαός για περισσότερα από 2000 χρόνια. Ακόμη και ο μεγάλος μη Σιωνιστής ιστορικός Simon Dubnow είπε ότι είχαμε το δικαίωμα να αποικίσουμε την Κριμαία. Είναι σε όλα τα βιβλία ιστορίας. Μπορείτε να το ψάξετε.”

Τότε: Χαζάρος βάρβαρος. Πολεμιστής με κρατούμενο, εικόνα από αρχαιολογικό αντικείμενο.
[πηγή: Wikimedia Commons]

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://blogs.timesofisrael.com/leaked-report-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine/

________________

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:

ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ είν’ αυτοί οι Εβραίοι που είναι πίσω από αυτήν την προσπάθεια για την αποκατάσταση του εβραϊκού λαού στην…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΧΑΖΑΡΙΑ;;; Μην κοιτάξετε μακρύτερα από την…ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ με έδρα το…ΚΙΕΒΟ και που συνδέεται με τον…ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ!!!

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο MEGA ΒΟΜΒΑ: Πίσω από την εισβολή στην Ουκρανία η Eυρασιατική Εβραϊκή Σύγκλητος με έδρα το…ΚΙΕΒΟ και που προωθεί μια Παν-ευρασιατική Ένωση συναινέσει του…ΠΟΥΤΙΝ!!! για περισσότερα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr