Home ΔΙΕΘΝΗ Οι Εβραίοι διέταξαν παγκόσμιο μποϊκοτάζ διαφημιστών για να καταστρέψουν το Twitter του Ελόν Μάσκ επειδή δεν λογοκρίνει τον Κάνιε Ουέστ που εκθέτει τους Σιωνιστές! Στο κόλπο κι ο…ΜΠΟΥΡΛΑ!

Οι Εβραίοι διέταξαν παγκόσμιο μποϊκοτάζ διαφημιστών για να καταστρέψουν το Twitter του Ελόν Μάσκ επειδή δεν λογοκρίνει τον Κάνιε Ουέστ που εκθέτει τους Σιωνιστές! Στο κόλπο κι ο…ΜΠΟΥΡΛΑ!

by _
0 comment 333 views

Οι Εβραίοι διέταξαν παγκόσμιο μποϊκοτάζ διαφημιστών για να καταστρέψουν το Twitter του Ελόν Μάσκ επειδή δεν λογοκρίνει τον Κάνιε Ουέστ που εκθέτει τους Σιωνιστές! Στο κόλπο κι ο…ΜΠΟΥΡΛΑ!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 ΝΟΕΜ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ήδη εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε γράψει αρκετά για τον Μάσκ και πως κάτι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ–να πούμε το λιγότερο! Π.χ., διαβάστε επίσης ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Ο Ελον Μασκ θα μοντελοποιήσει το Twitter με τον μεγάλο κινεζικό αρπαχτή δεδομένων “We Chat” που συνδέεται με τη κοινωνική πιστωτική βαθμολογία!!!  και  Μάσκ: Βάζει τον λύκο για να φυλάει τα πρόβατα στο Twitter. Προσέλαβε την πιο εξτρεμιστική ΕΒΡΑΙΚΗ οργάνωση για να λογοκρίνει τους χρήστες και που συνεργάζεται με…ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!  και  Ο Έλον Μασκ φοράει στολή του μεγάλου ΔΑΙΜΟΝΑ…ΜΠΑΦΟΜΕΤ (Baphomet) σε πάρτι Halloween (Χάλογουιν) με ανεστραμμένο χριστιανικό σταυρό!!!

Αλλά, απ’ ο, τι φαίνεται, ΔΕΝ έχει κάνει αρκετά ο Μάσκ για να ευχαριστήσει τους Εβραίους αφεντάδες του, οι οποίοι είναι πάρα πολύ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ με τον Μάσκ λόγω….ΚΆΝΙΕ ΟΥΈΣΤ, ο οποίος συνεχίζει να εκθέτει τους…ΕΒΡΑΙΟΥΣ για αυτό που ΕΙΝΑΙ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!…


by Chris Menahan | Information Liberation


Η Anti-Defamation League (ADL, Συνασπισμός Κατά της Δυσφήμησης), η κορυφαία ομάδα Εβραίων λομπίστων υπέρ του Ισραήλ στην Αμερική, διέταξε παγκόσμιο μποϊκοτάζ διαφημιστών στο Twitter του Έλον Μασκ την Παρασκευή επειδή δεν έχει κάνει αρκετά για να λογοκρίνει τον Kanye “Ye” West και άλλους επικριτές της δύναμής τους.

Ξεκινάμε με τη σειρά από τουίτ που έχει αρχίσει να βγάζει για αυτό το θέμα η Anti-Defamation League (ADL, Συνασπισμός Κατά της Δυσφήμησης)…

 



Η Pfizer, της οποίας ο Διευθύνων Σύμβουλος Albert Bourla έχει τιτλοφορήσει την εκδήλωση ADL ως «Never Is Now» (Το Ποτέ Είναι Τώρα) στην πόλη της Νέας Υόρκης την επόμενη εβδομάδα – την οποία περιγράφουν ως τη «μεγαλύτερη ετήσια σύνοδο κορυφής στον κόσμο για τον αντισημιτισμό» – ήταν ένας από τους πρώτους που απέσυρε όλες τις διαφημίσεις από το Twitter στο Πέμπτη….ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ γιατί έχει να κάνουν με τη προώθηση του….ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΟΥ!!!

(Σημείωση, ο διεφθαρμένος διευθυντής του FBI Chris Wray θα είναι επίσης στην εκδήλωση.)



Η Pfizer έλαβε δισεκατομμύρια δολάρια των φορολογουμένων για τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς της και τώρα χρησιμοποιεί τα χρήματά μας για να καταργήσει την ελευθερία του λόγου.

Όπως ανέφερα προηγουμένως, το ADL έλαβε επίσης έως και 10 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια διάσωσης του Προγράμματος Προστασίας Μισθοδοσίας φορολογουμένων (taxpayer Paycheck Protection Program bailout funds) κατά τη διάρκεια του φόβου για τον κορωνοϊό – τα οποία χρησιμοποιούν για να καταργήσουν τα δικαιώματα μας για την ελεύθερη έκφραση βάσεις της Πρώτης Τροποποιήσεως του Συντάγματος των ΗΠΑ.

«Το Twitter είχε τεράστια πτώση στα έσοδα, λόγω των ομάδων ακτιβιστών που πιέζουν τους διαφημιστές, παρόλο που τίποτα δεν άλλαξε με τη συγκράτηση του περιεχομένου και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να κατευνάσουμε τους ακτιβιστές», δήλωσε ο Έλον Μασκ την Παρασκευή. «Αυτό δεν είναι σωστό! Προσπαθούν να καταστρέψουν την ελευθερία του λόγου στην Αμερική».



Παρεμπιπτόντως, αυτή ήταν μια από τις κορυφαίες απαντήσεις που είδαμε στο tweet του Μασκ:

Το ADL βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτου πανικού και συνεργάζεται με το FBI για να διαφημίσει ψευδείς απειλές εναντίον τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gab, Andrew Torba, προειδοποίησε την Πέμπτη ότι το ADL/FBI μπορεί σύντομα να οργανώσει μια ψευδή επίθεση για να ενισχυθεί το ψεύτο-αφήγημα ότι είναι «θύματα» αυτοί.

Με τις ενδιάμεσες εκλογές να πλησιάζουν στις 8 Νοεμβρίου, υπάρχει τεράστιο κίνητρο για τις ομοσπονδιακές αρχές να οργανώσουν μια επίθεση όπως ακριβώς έκαναν με το «συνωμοσία απαγωγής» της κυβερνήτη του Μίσιγκαν Γουίτμερ ακριβώς πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2020.

ΟΠΟΤΕ,…ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr