Home ΔΙΕΘΝΗ Μάσκ: Βάζει τον λύκο για να φυλάει τα πρόβατα στο Twitter. Προσέλαβε την πιο εξτρεμιστική ΕΒΡΑΙΚΗ οργάνωση για να λογοκρίνει τους χρήστες και που συνεργάζεται με…ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Μάσκ: Βάζει τον λύκο για να φυλάει τα πρόβατα στο Twitter. Προσέλαβε την πιο εξτρεμιστική ΕΒΡΑΙΚΗ οργάνωση για να λογοκρίνει τους χρήστες και που συνεργάζεται με…ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

by _
0 comment 309 views

Ελον Μάσκ: Βάζει τον λύκο για να φυλάει τα πρόβατα στο Twitter. Προσλαμβάνει την πιο εξτρεμιστική εβραϊκή οργάνωση για να λογοκρίνει τους χρήστες!!!

ΕΔΙΩΞΕ ο Μάσκ από το Twitter πολλά στελέχη, πλήν των…ΕΒΡΑΪΚΩΝ!!!

Στις τάξεις των λογοκρινόντων των ΕΒΡΑΙΩΝ Μάσκ στο Twitter ακόμη και…ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Η εξαγορά του Twitter από τον Μάσκ συμπίπτει με την επιστροφή στην εξουσία στο Ισραήλ του μεγάλπου ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ (που ήταν πίσω από το Χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001)…ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ. ΤΥΧΑΙΟ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 ΝΟΕΜ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο Έλον Μασκ έχει υποσχεθεί να καταστείλει πιο σκληρά από τους προκατόχους του τη λεγόμενη «ρητορική μίσους» και θα εφαρμόσει μια πολιτική «μηδενικής ανοχής» σε περιεχόμενο που θεωρείται προσβλητικό από μια επιλεγμένη ομάδα συντονιστών.

Την Τρίτη, ο Μασκ αποκάλυψε ότι σε μια μικρή ομάδα ακροαριστερών «ηγετών της κοινωνίας των πολιτών», συμπεριλαμβανομένου της ακραίας σιωνιστικής οργανώσεως ADL (Anti-Defamation League, Συνασπισμός Κατά της Δυσφημίσεως), θα δοθούν εργαλεία για την απαγόρευση των χρηστών και τη διαγραφή περιεχομένου που θεωρούν «μισητικό».

Το ακόλουθο τουίτ του μεγάλου ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ στέλεχους (βλέπετε, έδιωξε τα μεγάλα στελέχη του Twitter, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ βέβαια) του Twitter…

Μετάφραση – Γιόελ Ροθ (Yoel Roth): Παραμένουμε σε επαγρύπνηση έναντι των προσπαθειών χειραγώγησης των συνομιλιών σχετικά με τις ενδιάμεσες εκλογές του 2022 στις ΗΠΑ. Διαβάστε παρακάτω για ανεξάρτητη ανάλυση του έργου των ομάδων μας

Ο Μασκ αρνήθηκε επίσης την υπόσχεσή του να καταργήσει την απαγόρευση αμφιλεγόμενων χρηστών όπως ο Άλεξ Τζόουνς, ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι, και είπε ότι δεν πιστεύει πλέον ότι τα άτομα που αποπλατφορμίστηκαν (που διώχθηκαν από το Twitter) για παραβίαση των κανόνων του Twitter θα πρέπει να επιστρέψουν εκεί έως ότου επανεξετάσει την υπόθεσή τους η περιβόητη…. ADL.



Ένας από τους ανώτερους υπαλλήλους του Μασκ που έχει επιφορτιστεί με την επίβλεψη της εποπτείας στο Twitter, ο Γιόελ Ροθ, έχει ιστορικό να αποκαλεί τους Ρεπουμπλικάνους «Ναζί» και να δημοσιεύει περιεχόμενο κατά του Τραμπ στην πλατφόρμα:

Το Teslarati.com αναφέρει: Ο (ελληνικής καταγωγής) Jason Calacanis (Τζέισον Καλακάνης), ένας οικοδεσπότης του All-In podcast, συνεργάζεται με τη νέα ηγετική ομάδα του Twitter για να βοηθήσει τον Elon Musk να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στην πλατφόρμα. Ο Calacanis μοιράστηκε ένα tweet από τον επικεφαλής του τμήματος ασφάλειας και ακεραιότητας του Twitter, Yoel Roth, και είπε ότι το συντονισμένο κύμα συμπεριφοράς μίσους αποτράπηκε γρήγορα.

Σύμφωνα με το σάιτ Ellines.com:



Ο Τζέισον Καλακάνης είναι πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας του Διαδικτύου, angel investor, συγγραφέας και μπλόγκερ που έχει επενδύσει σε μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες, πριν καν τις ανακαλύψει το ευρύ κοινό. Έχει βρεθεί στη 10η θέση της λίστας με τις σημαντικότερες διασημότητες του Ιντερνετ, που δημοσιοποιεί κάθε χρόνο το «Forbes», και έχει κερδίσει το προσωνύμιο «κατά συρροή επιχειρηματίας του Ιντερνετ» εξαιτίας των πολλών και διαφορετικών δραστηριοτήτων με τις οποίες καταπιάνεται.

 

Γεννήθηκε στην περιοχή Bay Ridge του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, στις 28 Νοεμβρίου 1970, από Έλληνα πατέρα και Ιρλανδή μητέρα. Αποφοίτησε από το Xaverian High School, το 1988, και στη συνέχεια έλαβε B.A. στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Fordham.

 

«Το Twitter έχει κάνει κάποια βήματα για την αντιμετώπιση αυτού του μίσους τα τελευταία χρόνια», έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Τζόναθαν Γκρίνμπλατ, τη Δευτέρα. «Επομένως, ενώ θέλουμε να είμαστε προσεκτικά αισιόδοξοι για το πώς ο @ElonMusk θα τρέξει την πλατφόρμα, δεν έχει δείξει καμία εστίαση σε αυτά τα ζητήματα μέχρι σήμερα. Ανησυχούμε ότι θα μπορούσε να παει τα πράγματα σε πολύ διαφορετική κατεύθυνση».

Κι όμως, έχει αφοσιωθεί πλήρως τώρα στην ύπουλη αντζέντα της ADL για το Twitter ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΑΣΚ!!

Ο ΜΑΣΚ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ…ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΡΟΔΟΤΕΣ) ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ Twitter ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!!!

Την είδηση της συνεργασίας του Μάσκ με την ADL την έχουν επιβεβαιώσει όλα τα μεγάλα εβραϊκά ΜΜΕ, όπως η timesofisrael.com που έγραψε τα εξής τον Απρίλιο φέτος…

Ωστόσο, ορισμένοι Εβραίοι χρήστες και υποστηρικτές ελπίζουν ότι μια αλλαγή στην ηγεσία στο Twitter θα μπορούσε να κλονίσει τη δυναμική που πολλοί έχουν αποδοκιμάσει – ή τουλάχιστον να μην ανακόψει τις προσπάθειες που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη για την αντιμετώπιση αυτής της δυναμικής.

 

Ο επικεφαλής της Anti-Defamation League (ADL), η οποία πίεσε δημόσια το Twitter να εντοπίσει και να εξαλείψει τον αντισημιτισμό στην πλατφόρμα, σήμανε συναγερμό σε ένα νήμα tweet λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης.



Άαααα….και κάτι ΑΚΟΜΗ!….

Η ADL ιδρύθηκε στη μνήμη ενός Εβραίου…ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ που το 1912 βίασε και δολοφόνησε ένα ανήλικο λευκό κορίτσι! Δείτε τώρα το σχετικό ντοκυμαντέρ για αυτό!….

Για περισσότερα για το ADL, διαβάστε επίσης ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Στο πλευρό των Νεοναζί του Ζελένσκι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ των ΗΠΑ: «Αυτοί δεν κάνουν επιθέσεις σε Εβραίους»

Περισσότερα ΕΔΩ από τη πηγή  >> https://newspunch.com/elon-musk-vows-to-crackdown-even-harder-on-hate-speech-the-adl-will-moderate-twitter/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr