Home ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΛΕΟΝ: Οι αμερικανικές δυνάμεις βρίσκονται τώρα στο έδαφος στην….Ουκρανία!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΛΕΟΝ: Οι αμερικανικές δυνάμεις βρίσκονται τώρα στο έδαφος στην….Ουκρανία!!!

by _
0 comment 287 views

Αμερικανός στρατιώτης δείχνει πώς χρησιμοποιείται το αντιαρματικό πυραυλικό σύστημα Javelin σε Ουκρανούς στρατιωτικούς αξιωματούχους. (Φωτογραφία Στρατού των ΗΠΑ από Φωτογραφία από τον 1ο Υπολοχαγό Kayla Christopher/Απελευθέρωση)

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΛΕΟΝ: Οι αμερικανικές δυνάμεις βρίσκονται τώρα στο έδαφος στην….Ουκρανία!!!

NOVEMBER 01, 2022 

Στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ βρίσκεται τώρα στο έδαφος στην Ουκρανία, παρακολουθώντας και επιθεωρώντας τα όπλα που έχουν στείλει οι ΗΠΑ στις ουκρανικές δυνάμεις, ανακοίνωσε ανώτερος αμυντικός αξιωματούχος κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Πενταγώνου τη Δευτέρα. Αυτό το προσωπικό των ΗΠΑ είναι μερικά από τα πρώτα που το Πεντάγωνο αναγνώρισε ότι εισήλθαν στην Ουκρανία από τότε που η Ρωσία ξεκίνησε τη μεγάλης κλίμακας εισβολή της στη χώρα τον Φεβρουάριο.

Ο ανώτερος αξιωματούχος της άμυνας που μίλησε στο περιθώριο κατά τη διάρκεια επίσημης εκδήλωσης του Πενταγώνου, είπε: «Το προσωπικό των ΗΠΑ πρόσφατα επανέλαβε επιτόπιες επιθεωρήσεις για να αξιολογήσει τα αποθέματα όπλων στη χώρα όποτε και όπου το επιτρέπουν οι συνθήκες ασφαλείας». Ο αξιωματούχος είπε ότι «η επιστροφή του αμυντικού μας ακόλουθου και του προσωπικού του Γραφείου Αμυντικής Συνεργασίας στη χώρα μας επέτρεψε να συνεχίσουμε αυτή τη κρίσιμη λειτουργία».

Ο αμυντικός ακόλουθος των ΗΠΑ για την Ουκρανία είναι ο Ταξίαρχος του Στρατού των ΗΠΑ. Στρατηγός Garrick Harmon.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν διέταξε να αποχωρήσουν τα αμερικανικά στρατεύματα από την Ουκρανία τον Φεβρουάριο, λίγες μέρες πριν η Ρωσία ξεκινήσει την εισβολή της. Το Associated Press ανέφερε ότι η κυβέρνηση όντως επέστρεψε ορισμένα στρατεύματα για την παροχή ασφάλειας στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο νωρίτερα αυτό το έτος.

Αυτή η επίσημη παραδοχή ότι το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ επιστρέφει στην Ουκρανία έρχεται ως το τελευταίο σημάδι για την υποστήριξη των ΗΠΑ στον στρατό της Ουκρανίας. Οι ΗΠΑ έχουν στείλει πολλές αποστολές όπλων στην Ουκρανία και, ορισμένα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι πληροφορίες των ΗΠΑ βοήθησαν τις ουκρανικές δυνάμεις να στοχεύσουν και να επιτεθούν σε συγκεκριμένους ρωσικούς στόχους υψηλής αξίας, συμπεριλαμβανομένων ευάλωτων πολεμικών πλοίων και στρατηγών.

Ο αξιωματούχος του Υπουργείου Αμύνης είπε ότι «υπήρξαν αρκετές από αυτές τις επιθεωρήσεις», αλλά δεν διευκρίνισε πότε ξεκίνησαν. Τα σχόλια του αξιωματούχου άμυνας έρχονται αφότου το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ένα σχέδιο για να αποτρέψει τα όπλα που παρέχονται από τις ΗΠΑ και τη Δύση να καταλήξουν στη μαύρη αγορά ή να κατασχεθούν από φιλορωσικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν για «ανάπτυξη αντιμέτρων, προπαγάνδας ή επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας (false-flag)».

Ο αξιωματούχος του Υπουργείου Αμύνης είπε ότι «η πρεσβεία των ΗΠΑ έχει διαπιστώσει ότι οι Ουκρανοί είναι πολύ διαφανείς και ικανοί να υποστηρίξουν τις επιθεωρήσεις» μέχρι στιγμής.



Όταν ρωτήθηκε τι θα μπορούσε να κάνει το προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ εντός της Ουκρανίας, ο αξιωματούχος της άμυνας είπε ότι το προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας αξιολογεί διάφορες ανάγκες εξοπλισμού, αλλά «διαφορετικά, ο ρόλος μας είναι να υποστηρίξουμε τους ομολόγους μας από την πολιτική υπηρεσία εάν ζητήσουν τη βοήθειά μας, όπως υποστηρίζουν τους Ουκρανούς .»

Όταν ρωτήθηκε πόσο κοντά έχει φτάσει το αμερικανικό προσωπικό στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια αυτών των επιθεωρήσεων, ο αξιωματούχος της άμυνας είπε «Δεν πρόκειται να μπω σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις τοποθεσίες όπου πραγματοποιήθηκαν αυτές οι επιθεωρήσεις».

ΠΗΓΗ >> https://americanmilitarynews.com/2022/11/us-forces-now-on-the-ground-in-ukraine/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr