Home ΗΠΑ Δυσοίωνη εξέλιξη: ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ οι αναμεταδότες των στρατιωτικών αεροσκαφών των ΗΠΑ εντός των ΗΠΑ!!! – Οι αμερικανικές δυνάμεις βρίσκονται τώρα στο έδαφος στην….Ουκρανία!!!

Δυσοίωνη εξέλιξη: ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ οι αναμεταδότες των στρατιωτικών αεροσκαφών των ΗΠΑ εντός των ΗΠΑ!!! – Οι αμερικανικές δυνάμεις βρίσκονται τώρα στο έδαφος στην….Ουκρανία!!!

by _
0 comment 316 views

Δυσοίωνη εξέλιξη: ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ οι αναμεταδότες των στρατιωτικών αεροσκαφών των ΗΠΑ εντός των ΗΠΑ!!!

Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν το 2003 κατά τη διάρκεια του δεύτερου πολέμου στο…Ιράκ!!!

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΛΕΟΝ: Οι αμερικανικές δυνάμεις βρίσκονται τώρα στο έδαφος στην…Ουκρανία!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 ΝΟΕΜ. 2022 | 10:01 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΛΕΟΝ: Οι αμερικανικές δυνάμεις βρίσκονται τώρα στο έδαφος στην….Ουκρανία!!! για έχουν αρχίσει να σοβαρεύονται τα πράγματα πάνω στο παγκόσμιο προσκήνιο!….

Τώρα και σύμφωνα με το πατριωτικό σάιτ του Αμερικανού δημοσιογράφου Hal Turner

HAL TURNER 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Ένα περίεργο πράγμα άρχισε να συμβαίνει νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Όλα τα στρατιωτικά αεροσκάφη των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν απενεργοποιήσει τους αναμεταδότες τους. Τα αεροπλάνα δεν μπορούν πλέον να παρακολουθούνται από πολιτικές οντότητες ή μέσω Διαδικτύου.

Ακόμη πιο δυσοίωνο, ακούγεται η είδηση από πολλά περιφερειακά αεροδρόμια στις ΗΠΑ, ειδικά σε αρκετά κοντά σε βάσεις πυρηνικών πυραύλων των ΗΠΑ, ότι μαχητικά και άλλα στρατιωτικά αεροσκάφη μεταφέρονται αθόρυβα σε αυτά τα περιφερειακά αεροδρόμια, χωρίς καμία εξήγηση.

Μια πιθανότητα είναι ότι οι ΗΠΑ μετακινούν τα αεροσκάφη για να τα απομακρύνουν από πιθανούς στόχους πυρηνικής επίθεσης, όπως αεροπορικές βάσεις. Αυτό -θεωρητικά- θα επέτρεπε σε μερικά από τα αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη να επιβιώσουν από πυρηνικό χτύπημα. Είναι σχεδόν το ίδιο όπως όταν ο στρατός μετακινεί αεροπλάνα ή πλοία για να αποφύγει έναν επερχόμενο τυφώνα.

Το περιφερειακό αεροδρόμιο Page στη Βόρεια Ντακότα είναι ένα τέτοιο εναέριο πεδίο όπου λέγεται ότι θα επανατοποθετηθούν στρατιωτικά αεροσκάφη. Το Page απέχει περίπου 219 μίλια από την αεροπορική βάση Minot, μια βάση πυρηνικών όπλων.



Η είδηση ήρθε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ότι ένας πολύ ασυνήθιστος και μεγάλος αριθμός στρατιωτικών αεροσκαφών εθεάθη να πετάει σε αυτό το αεροδρόμιο. Σε απόσταση 219 μιλίων από το Minot, τα αεροσκάφα που στάλθηκαν στο Page πιθανότατα θα επιζούσε από μια πυρηνική επίθεση εναντίον του ίδιου του Minot.

Ερωτήματα που εγείρονται σήμερα σχετικά με στρατιωτικά αεροπλάνα χωρίς αναμεταδότες, περιλαμβάνουν άτομα που ρωτούν, επανατοποθετούνται φυσικά τώρα όλα τα στρατιωτικά αεροπλάνα; Εάν ναι, γιατί;

Αναμένουν οι ΗΠΑ επερχόμενο πυρηνικό χτύπημα; Ή μήπως οι ΗΠΑ σχεδιάζουν ένα πρώτο πυρηνικό χτύπημα κατά της Ρωσίας και ως εκ τούτου μετακινούν τα αεροπλάνα τους εν αναμονή μιας επίθεσης ανταπόδοσης;

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.

Μεταβείτε τώρα στο ακόλουθο σάιτ για να δείτε μόνοι σας! >> https://www.flightradar24.com/51.5,-0.12/6

Δείτε το σχετικό βίντεο….

ΠΗΓΗ >> https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/ominous-all-u-s-military-aircraft-transponders-off

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr