Home ΔΙΕΘΝΗ Γιατί αυτά τα κουνούπια έχουν…αριθμούς σφραγισμένους πάνω τους;;; Ρωτήστε τον…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!!

Γιατί αυτά τα κουνούπια έχουν…αριθμούς σφραγισμένους πάνω τους;;; Ρωτήστε τον…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!!

by _
0 comment 244 views

Γιατί αυτά τα κουνούπια έχουν…αριθμούς σφραγισμένους πάνω τους;;; Ρωτήστε τον…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 26 OKT. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο θέμα το είχαμε πρωτο-καλύψει τον Μάρτιο φέτος στο άρθρο μας με τίτλο  Υπουργείο της Κυβέρνησης των ΗΠΑ δίνει το πράσινο φως για την απελευθέρωση εκατομμυρίων γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ!!! όπου είχαμε γράψει τα εξής…

Εκατομμύρια γενετικά τροποποιημένα κουνούπια θα μπορούσαν σύντομα να απελευθερωθούν στις πολιτείες των ΗΠΑ, Φλόριντα και Καλιφόρνια, ως μέρος ενός προγράμματος ελέγχου του πληθυσμού των εντόμων, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η βρετανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Oxitec, η οποία βρίσκεται πίσω από την πρωτοβουλία, δήλωσε ότι έλαβε έγκριση από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ για την απελευθέρωση των κουνουπιών στη φύση.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.

Αλλά τώρα έχουμε βίντεο για αυτό που επιβεβαιώνει 100 τοις 100 αυτό το ύπουλο σχέδιο εμβολιασμού του πληθυσμού μέσω κουνουπιών του….ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ διότι…ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ και ΟΧΙ «ελέγχου του πληθυσμού των εντόμων»!!!
__________________

Γιάννης Περσεύς

Γιατί αυτά τα κουνούπια έχουν αριθμούς σφραγισμένους πάνω τους;

Αναρωτιέμαι αν ο καλός Μπίλι είχε κάποια σχέση μαζί τους, καθώς όλοι γνωρίζουμε πόσο υπερ ήταν για την απελευθέρωση εκατομμυρίων ΓΤΟ κουνουπιών στο κοινό.



awakenedspecies

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr