Home ΗΠΑ Δικαστής διατάζει στους Fauci, Ψάκη, ανώτατο στέλεχος του FBI να καταθέσουν στην υπόθεση λογοκρισίας Big Tech σχετικά με τις πληροφορίες Covid-19

Δικαστής διατάζει στους Fauci, Ψάκη, ανώτατο στέλεχος του FBI να καταθέσουν στην υπόθεση λογοκρισίας Big Tech σχετικά με τις πληροφορίες Covid-19

by _
0 comment 337 views

Δικαστής διατάζει στους Fauci, Ψάκη, ανώτατο στέλεχος του FBI να καταθέσουν στην υπόθεση λογοκρισίας Big Tech (των μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας) σχετικά με τις πληροφορίες Covid-19

Του Fabio Giuseppe Carlo Carisio – 23 Οκτωβρίου 2022


από τον Caden Pearson

που δημοσιεύθηκε αρχικά από τους TheEpoch Times – Όλοι οι σύνδεσμοι για τα άρθρα Gospa News έχουν προσθέσει συνέχεια


Ομοσπονδιακό δικαστήριο διέταξε την Παρασκευή στον Δρ Άντονι Φάουτσι και άλλους ανώτατους αξιωματούχους να καταθέσουν ενόρκως σε καταθέσεις σε μια υπόθεση που αποκάλυψε στοιχεία φερόμενης συμπαιγνίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας για να λογοκρίνουν τους χρήστες.

Οι γενικοί εισαγγελείς της Λουιζιάνα και του Μιζούρι και άλλοι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι ο Fauci, διευθυντής του NIAID και ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν, και άλλοι κατηγορούμενοι, συνεπλάκησαν και εξανάγκασαν εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να «καταστέλλουν δυσμενείς ομιλητές, απόψεις και περιεχόμενο» σχετικά με τον COVID-19. 

Judge Orders Fauci to Cough Up Emails with White House & Social Giants after the Concerns of Censoring Pandemic News

Ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Terry Doughty προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από μια προηγούμενη απόφαση που ανάγκαζε γραπτές μαρτυρίες και διέταξε τον Fauci και άλλους κατηγορούμενους να καταθέσουν ενόρκως στις καταθέσεις.

«Μετά την εύρεση τεκμηρίωσης για μια συμπαιγνιακή σχέση μεταξύ της κυβέρνησης Μπάιντεν και των εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης για λογοκρισία της ελευθερίας του λόγου, καταθέσαμε αμέσως αίτηση για να ζητήσουμε από αυτούς τους αξιωματούχους να καταθέσουν ενόρκως», δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας του Μιζούρι Έρικ Σμιτ.

«Είναι καιρός να ρίξουμε φως σε αυτή την επιχείρηση λογοκρισίας και να αναγκάσουμε αυτούς τους αξιωματούχους για να τα «ξεράσουν» όλα στον αμερικανικό λαό, και αυτή η απόφαση θα μας επιτρέψει να κάνουμε ακριβώς αυτό. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για την αλήθεια».



Η Νέα Συμμαχία Πολιτικών Ελευθεριών (New Civil Liberties Alliance, NCLA) ενετάχθησαν στη δίκη τον Αύγουστο, εκπροσωπώντας τους διάσημους επιδημιολόγους Dr. Οι Jayanta Bhattacharya και Martin Kulldorff, καθώς και τους Δρ. Aaron Kheriaty και Jill Hines.

Η δικηγόρος του NCLA Τζενίν Γιουνές είπε ότι ανυπομονεί να μάθει πόσο μακριά έφτασαν οι κατηγορούμενοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι για να προωθήσουν την «προοπτική» τους για τον COVID-19.

«Για πρώτη φορά, ο Δρ. Fauci και επτά άλλοι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι που είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία μιας παράνομης επιχείρησης λογοκρισίας θα πρέπει να απαντήσουν ενόρκως σε ερωτήσεις σχετικά με τη φύση και την έκταση της επικοινωνίας τους με εταιρείες τεχνολογίας», δήλωσε ο Younes σε δήλωση στους The Epoch Times.



WUHAN-GATES – 56. Deep Investigation on “Moderna’s Artificial human gene like SARS-Cov-2”. Huge Plot EU, China, US Darpa & Fauci


Ο δικαστής διέταξε επίσης τις καταθέσεις της πρώην γραμματέως Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki, Διευθυντή Ψηφιακής Στρατηγικής του Λευκού Οίκου, Rob Flaherty, Γενικού Χειρουργού, Vivek Murthy, Διευθυντή CISA, Jen Easterly και του FBI Supervisory Special Agent, Elvis Chan.

Οι γενικές αρνήσεις αυτοεξυπηρέτησης του Fauci

Στην απόφασή του, ο Doughty είπε ότι συμφώνησε με τους ενάγοντες ότι οι προηγούμενες «αυτοεξυπηρετούμενες γενικές αρνήσεις» του Fauci σχετικά με τον ρόλο του στη λογοκρισία απόψεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορούσαν να ληφθούν στην ονομαστική αξία.

«Οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι ακόμα κι αν ο Δρ Φάουτσι μπορεί να αποδείξει ότι δεν επικοινώνησε ποτέ με πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη λογοκρισία, υπάρχουν επιτακτικοί λόγοι που υποδηλώνουν ότι ο Δρ Φάουτσι ενήργησε μέσω μεσαζόντων, και ενήργησε για λογαριασμό τρίτων, επιδιώκοντας τη λογοκρισία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αξιόπιστων επιστημονικών απόψεων.

«Οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι ακόμη και αν ο Δρ. Fauci ενήργησε έμμεσα ή ως ενδιάμεσος για λογαριασμό άλλων, εξακολουθεί να είναι σχετικό με την προκαταρκτική αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των Εναγόντων. Το Δικαστήριο συμφωνεί.



«Τέλος, οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι η αξιοπιστία του Δρ. Fauci έχει αμφισβητηθεί σε θέματα που σχετίζονται με υποτιθέμενη «παραπληροφόρηση» για τον COVID-19 από το 2020. Συγκεκριμένα, οι ενάγοντες δηλώνουν ότι ο Δρ Fauci έχει κάνει δημόσιες δηλώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μασκών, το ποσοστό του πληθυσμού που απαιτείται για την ανοσία της αγέλης, τη χρηματοδότηση από το NIAID για έρευνα gain-of-function (αυξημένης λειτουργικότητος ή κέρδος-λειτουργίας) στη Γουχάν, τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής και πολλά άλλα.

«Οι ενάγοντες προτρέπουν τα σχόλιά του για αυτά τα σημαντικά ζητήματα να είναι σχετικά με το υπό εξέταση θέμα και να είναι επιπλέον λόγοι για τους οποίους ο Δρ Fauci θα πρέπει να διαταχθεί να καταθέσει.

Οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι δεν θα πρέπει να τους ζητηθεί να αποδεχτούν απλώς τις «αυτοεξυπηρετούμενες γενικές αρνήσεις» του Δρ. Fauci που εκδόθηκαν από κάποιον άλλο εκτός από τον ίδιο στην ονομαστική τους αξία. Το Δικαστήριο συμφωνεί», είπε ο Doughty στην απόφασή του.

Πατήστε ΕΔΩ για το έγγραφο σε μορφή pdf.

__________

από τον Caden Pearson – αρχικά δημοσιεύτηκε στους The Epoch Times

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ Epoch Times


Επίσης και σύμφωνα με τον κ. Aaron Kheriaty, έναν δικηγόρο του BrownStone Institute που συμμετέχει σε αυτήν αγωγή....

Έχω δημοσιεύσει στο παρελθόν σχετικά με την αγωγή Μιζούρι εναντίον Μπάιντεν, στην οποία οι πολιτείες του Μιζούρι και της Λουιζιάνα — μαζί με τέσσερις ιδιώτες ενάγοντες (Jay Bhattacharya, Martin Kulldorff, η οργάνωση υπεράσπισης Health Freedom Louisiana και η δική σας πραγματικά) που εκπροσωπούνται από το New Civil Liberties Alliance — μηνύουν την κυβέρνηση Μπάιντεν για φερόμενες παραβιάσεις της ελευθερίας του λόγου.

Τώρα έχουμε ισχυρές αποδείξεις ότι η εκτελεστική εξουσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης έχει συνεννοηθεί με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να λογοκρίνει περιεχόμενο σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης - συμπεριλαμβανομένων των Twitter, Google, LinkedIn, Facebook και Instagram - που αμφισβητεί ή έρχεται σε αντίθεση με τις πολιτικές της κυβέρνησης σχετικά με την πανδημία.

Αυτή την εβδομάδα, ο ομοσπονδιακός δικαστής της υπόθεσης δέχθηκε το αίτημά μας να λάβουμε κατάθεση κατάθεσης, ενόρκως, από τους ακόλουθους νυν ή πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους:

Διευθυντής του NIAID και Επικεφαλής Ιατρικός Σύμβουλος του Λευκού Οίκου Δρ. Anthony Fauci

Αναπληρωτής Βοηθός του Προέδρου και Διευθυντής Ψηφιακής Στρατηγικής του Λευκού Οίκου Rob Flaherty Ή πρώην ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου COVID-19 Andrew Slavitt

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζένιφερ Ψάκη

Ο ειδικός πράκτορας του FBI Elvis Chan

Διευθύντρια της CISA Jen Easterly Ή αξιωματούχος της CISA Lauren Protentis

Γενικός χειρουργός Vivek Murthy

Η επικεφαλής του τμήματος ψηφιακών μέσων του CDC Carol Crawford

Αναπληρωτής Συντονιστής της Παγκόσμιας Δέσμευσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Κέντρο Daniel Kimmage.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Fauci απάντησε στις ανακριτικές γραπτές ερωτήσεις του, αρνούμενος ότι είχε οποιαδήποτε επικοινωνία με πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά απάντησε επίσης με έναν δυνητικά ολισθηρό τρόπο—συγκεκριμένα, επέτρεψε στην υπασπιστή της Τζιλ Χάρπερ να υπογράψει τις απαντήσεις της NAIAD, παρόλο που οι γραπτές ερωτήσεις του απευθύνθηκαν από τους δικηγόρους μας. Ο δικαστής αρνήθηκε να θεωρήσει επαρκή τον γραπτό του λόγο με πληρεξούσιο, όπως περιγράφει η δικαστική απόφαση:

Πρώτον, οι Ενάγοντες ισχυρίζονται ότι ο Δρ Fauci αρνήθηκε να επαληθεύσει ενόρκως τις δικές του ανακριτικές απαντήσεις κατά παράβαση της Διάταξης αυτού του Δικαστηρίου. Αντίθετα, οι απαντήσεις του NIAID επαληθεύτηκαν από τη Δρ Jill Harper, η οποία δεν κατονομάστηκε στην καταγγελία. Ως εκ τούτου, ο Δρ. Fauci δεν έκανε δηλώσεις ενόρκως σχετικά με τις επικοινωνίες του με πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που παραβιάζει την Διάταξη αυτού του Δικαστηρίου σχετικά με την προδικαστική διαδικασία συλλογής πληροφοριών που ανέθεσαν στον Δρ Fauci να παράσχει ανακριτικές απαντήσεις. Το Δικαστήριο βλέπει τη σημασία του να κάνει ο Δρ Fauci δηλώσεις ενόρκως, καθώς σχετίζεται με τα ζητήματα αυτού του θέματος.

Στη συνέχεια, οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι ακόμα κι αν ο Δρ Fauci μπορεί να αποδείξει ότι δεν επικοινώνησε ποτέ με πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη λογοκρισία, υπάρχουν επιτακτικοί λόγοι που υποδηλώνουν ότι ο Δρ Fauci ενήργησε μέσω διαμεσολαβητών και ενήργησε για λογαριασμό άλλων για την εξασφάλιση της λογοκρισίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αξιόπιστων επιστημονικών απόψεων. Οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι ακόμη και αν ο Δρ. Fauci ενήργησε έμμεσα ή ως ενδιάμεσος για λογαριασμό άλλων, εξακολουθεί να είναι σχετικό με την προκαταρκτική αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των Εναγόντων. Το Δικαστήριο συμφωνεί.

Τέλος, οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι η αξιοπιστία του Δρ. Fauci έχει αμφισβητηθεί σε θέματα που σχετίζονται με υποτιθέμενη «παραπληροφόρηση» σχετικά με τον COVID-19 από το 2020. Συγκεκριμένα, οι ενάγοντες αναφέρουν ότι ο Δρ Fauci έχει κάνει δημόσιες δηλώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μασκών, το ποσοστό του πληθυσμού που απαιτούνται για την ανοσία της αγέλης, τη χρηματοδότηση από το NIAID για την έρευνα για τον ιό «κέρδους λειτουργίας» στη Γουχάν, τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής και πολλά άλλα. Οι ενάγοντες προτρέπουν ότι τα σχόλιά του για αυτά τα σημαντικά ζητήματα είναι σχετικά με το υπό εξέταση θέμα και αποτελούν επιπλέον λόγους για τους οποίους ο Δρ Fauci θα πρέπει να διαταχθεί να καταθέσει. Οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι δεν θα πρέπει να τους ζητηθεί να αποδεχτούν απλώς τις «αυτοεξυπηρετούμενες γενικές αρνήσεις» του Δρ. Fauci που εκδόθηκαν από κάποιον άλλο εκτός από τον ίδιο στην ονομαστική τους αξία. Το Δικαστήριο συμφωνεί.

Αφού εξέτασε τα επιχειρήματα των Εναγόντων και των Εναγόμενων, το Δικαστήριο διαπιστώνει ότι οι Ενάγοντες έχουν αποδείξει ότι ο Δρ. Fauci έχει προσωπικές γνώσεις σχετικά με το ζήτημα που αφορά τη λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς σχετίζεται με τον COVID-19 και παρεπόμενα ζητήματα του COVID-19. Το Δικαστήριο έκρινε ότι ο Δρ. Fauci είναι υψηλόβαθμος αξιωματούχος, ιδίως καθώς είναι Διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων και Επικεφαλής Ιατρικός Σύμβουλος του Προέδρου.

Τέλος, το Δικαστήριο γνωρίζει μια σειρά από ουσιαστικούς λόγους για τους οποίους ο Δρ Fauci πρέπει να διαταχθεί να καταθέσει

Το πρώτο είναι τα δημόσια διαθέσιμα email που αποδεικνύουν ότι ο Δρ. Fauci επικοινωνούσε και ενεργούσε ως ενδιάμεσος για άλλους προκειμένου να λογοκρίνει τις πληροφορίες ώστε να μην κοινοποιούνται σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το δεύτερο είναι ότι ο Δρ Fauci δεν έχει δώσει ακόμη δηλώσεις ενόρκως για αυτό το θέμα. Το τρίτο είναι ότι το Δικαστήριο δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο Δρ Fauci είχε επικοινωνίες με υψηλόβαθμους αξιωματούχους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για το υπό εξέταση θέμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://brownstone.org/articles/fauci-and-others-will-be-deposed/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr