Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΕΓΓΡΑΦΟ-ΒΟΜΒΑ – Χρησιμοποίησε ο Φάουτσι την ύπουλη μέθοδο κέρδος λειτουργίας για τη δημιουργία όχι μόνο του κορωνοϊού αλλά και των…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ για τον κορωνοϊό!!!

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΒΟΜΒΑ – Χρησιμοποίησε ο Φάουτσι την ύπουλη μέθοδο κέρδος λειτουργίας για τη δημιουργία όχι μόνο του κορωνοϊού αλλά και των…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ για τον κορωνοϊό!!!

by _
0 comment 239 views

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΒΟΜΒΑ – Χρησιμοποίησε ο Φάουτσι την ύπουλη μέθοδο κέρδος λειτουργίας για τη δημιουργία όχι μόνο του κορωνοϊού αλλά και των…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ για τον κορωνοϊό!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 Οκτ. 2021, 11:38πμ, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΕΚΤΑΚΤΟ: Χρησιμοποιήθηκε επίσης η γνωστή ύπουλη μέθοδος της δημιουργίας των χημαιρικών κορωνοϊών, κέρδος λειτουργίας (στα εργαστήρια του Ουχάν της Κίνας, υπό την επίβλεψιν του Δρ. Φάουτσι, και των υφησταμένων του), για τη δημιουργία των…ΕΜΒΟΛΙΩΝ για τον κορωνοϊό;;;

Νέο έγγραφο δείχνει ότι ο Peter Dasak και η EcoHealth δεν προσπαθούσαν απλώς να δημιουργήσουν κέρδος λειτουργίας για τον Covid, αλλά δημιουργούσαν επίσης ταυτόχρονα κι ένα εμβόλιο. Είναι το ίδιο εμβόλιο που πέρασε αργότερα στη Moderna;;; ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!

Αυτό το θέμα σας το είχαμε ήδη αναδείξει στα παρακάτω άρθρα μας. Διαβάστε επίσης τα ακόλουθο…

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Φάουτσι χρηματοδότησε την κατασκευή «χιμαιρικών κοροναϊών» στη Γουχάν…ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

ΒΟΜΒΑ – Ο Δρ Φάουτσι είχε παραδεχτεί το 2012 ότι έφτιαξε έναν ιό του «Τέλους του Κόσμου»!!! 

Σύμφωνα με τον μεγάλο δημοσιογράφο Ben Swan



Ο λεγόμενος κορωνοϊός προήλθε από τα εργαστήρια της Γουχάν της Κίνας και χρηματοδοτήθηκε από τα εθνικά ινστιτούτα υγείας εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διεξήγαν έρευνας κέρδους λειτουργίας για να δημιουργήσουν κοροναϊούς που θα μπορούσαν να προσκολληθούν καλύτερα στους ανθρώπους.

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά με μια πρόταση επιχορήγησης του 2018 που συνέταξε ο Peter Daszak. Είναι ο άνθρωπος που διηύθυνε την Eco Health Alliance.

Η Eco Health Alliance ήταν η μέθοδος με την οποία τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας διοχέτευσαν πολλά εκατομμύρια δολάρια μέσω των Ηνωμένων Πολιτειών και στην Κίνα για αυτές τις έρευνες που λέγονται κέρδος της λειτουργίας.

Ο Δρ. Fauci χρηματοδότησε την Eco Health Alliance προκειμένου να το παρακάμψει και η Eco Health Alliance χρηματοδότησε στη συνέχεια τις έρευνες κέρδους λειτουργίας στην Κίνα.



Υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία για αυτό, αλλά τώρα έχουμε πρόσβαση σε ένα νέο έγγραφο, το οποίο είναι μια αίτηση επιχορήγησης του 2018 που υποβλήθηκε στη DARPA, ζητώντας 14 εκατομμύρια δολάρια για περαιτέρω χρηματοδότηση των ερευνών κέρδους λειτουργίας. Αλλά όχι μόνο αυτό, τα χρήματα αυτά χρησιμοποιήθηκαν για να γίνουν ταυτόχρονα έρευνες για τα εμβόλια!

Με λίγα λόγια, οι ίδιοι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτούς τους κοροναϊούς ήταν οι ίδιοι που δημιούργησαν και τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού!!! Και τα παρακάτω ἔγγραφα της Eco Health Alliance αποδεικνύουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!!….

Πρόσφατα, ο Αμερικανός γερουσιαστής Ραν Πολ ρώτησε τον Δρ Fauci για τη σύνδεση μεταξύ του καθηγητή του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας Ralph Baric και του εργαστηρίου Wuhan. Ο Rand Paul ρώτησε τον Δρ Fauci εάν τα εθνικά Ινστιτούτα Υγείας χρηματοδοτούν τον Δρ Baric και τις έρευνες κέρδους λειτουργίας. Ο Fauci είπε κατηγορηματικά όχι, δεν ισχύει.



Από το ίδιο έγγραφο, της ίδιας πρότασης επιχορήγησης του 2018, μαθαίνουμε ότι ο μόνος ρόλος, απ’ ‘ο,τι φαίνεται, του Ralph Baric σε αυτό το σκάνδαλο ήταν να δημιουργήσει την πλευρά του…εμβολίου. Το λέμε αυτό επειδή στην ίδια αίτηση επιχορήγησης από το 2018, αναφέρεται τόσο το ονόμα του Ralph Barric όσο και του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας ως υπεύθυνοι για το τμήμα….εμβολίου του έργου των ερευνών κέρδους λειτουργίας!

Δείτε τώρα το παρακάτω άρθρο που αποδεικνύει αυτό…

Η πρόταση επιχορήγησης είναι 75 σελίδων που όχι μόνο μιλούν για τη δημιουργία του κορωνοϊού μέσω ερευνών λειτουργίας, αλλά μελέτησαν επίσης πώς αυτοί οι κοροναϊοί θα μπορούσαν δυνητικά να προσκολληθούν σε νυχτερίδες και στη συνέχεια να μεταδοθούν στους ανθρώπους προσκολλόμενοι εύκολα και θανατηφόρα στα κύτταρά του! Δεν προσπαθούσαν να το κάνουν μόνο σε εργαστήριο αλλά και στην άγρια ​​φύση.

Όμως ένα τεράστιο μέρος αυτών των χρημάτων στάλθηκε στον Ralph Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας σε σχέση με αυτές τις επικίνδυνες έρευνες!

Από το περιεχόμενο του εγγράφου προκύπτει ότι το εμβόλιο που παρήγαγε η Baric μοιάζει ακριβώς με αυτό που θα παρήγαγε στη συνέχεια η Moderna για την πανδημία σε συνεργασία με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας με επικεφαλής τον Fauci! Μέχρι τότε η Moderna δεν είχε φάρμακα στην αγορά και τώρα, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, οι τρεις ιδρυτές της Modena είναι πλέον νέοι δισεκατομμυριούχοι!



Μη ξεχνάντε και τα όσα έχουμε αποκαλύψει εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) για τον ύπουλο ρόλο του Ντόναλντ Τράμπ στην προώθηση της Moderna! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Είπε ΑΠΑΤΗΛΑ ο Τράμπ ότι το μπόλι Moderna έχει «έγκριση» FDA! ΔΕΝ θα κάνει καμία ενισχυτική ένεση ενώ μας προτρέπει να εμβολιαστούμε όλοι!. Από το Δεκ. του 2020 και μετά, ο πρόεδρος Τράμπ έλεγε ότι το εμβόλιο της Moderna είναι «εγκεκριμένο» από το…FDA….ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Και παρ όλο που αυτό ήταν και ΕΙΝΑΙ ένα μεγάλο…ΨΕΜΑ, ο κος Τράμπ ΔΕΝ έχει μετανιώσει για αυτό!!!

Διαβάστε επίσης ΤΙ…ΑΛΛΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΜΠΟΛΙΩΝ. Διαβάστε >> Βίντεο-βόμβα γυναίκας που πρόβλεψε επακριβώς την ψευτο-πανδημία Covid το 2019. Προειδοποίησε για παγκόσμια τυραννία και εντολές εμβολίων συναινέσει της κυβερνήσεως ΤΡΑΜΠ που τα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΟΛΑ με προεδρικό διάταγμα!!!!

ΕΠΙΣΗΣ, μέχρι την έναρξη της ψεύτικης πανδημίας, δεν είχε κατασκευάσει ΠΟΤΕ εμβόλιο η Moderna!!! Και ξαφνικά, την εμπιστεύεται η κυβέρνηση ΤΡΑΜΠ για να μας φτιάξει ένα “εμβόλιο”…ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ!!!

Έτσι, στελέχη της Moderna έχουν πλουτίσει και ο Anthony Fauci παραμένει επικεφαλής της ομάδας αντιμετώπισης Covid της κυβέρνησης Μπάιτεν (ενώ έπρεπε να είχε διωχθεί επι ΤΡΑΜΠ!) παρόλο που συνεχίζει να λέει ψέματα για το κέρδος λειτουργίας, προσποιούμενος ότι δεν συνέβη ποτέ. Συνεχίζει να λέει ψέματα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν χρηματοδότησαν αυτήν τις έρευνες μέσω του NIH και του NIAID, κάτι που είναι αλήθεια. Και προφανώς λέει ψέματα για την πραγματική δημιουργία του εμβολίου κατά του κορωνοϊού! Το να τεκμηριώσετε που σας παρέχουμε μιλάει από μόνο του!

Δείτε τώρα το βίντεο του Ben Swan …

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr