Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Βίντεο-βόμβα γυναίκας που πρόβλεψε επακριβώς την ψευτο-πανδημία Covid το 2019. Προειδοποίησε για παγκόσμια τυραννία και εντολές εμβολίων συναινέσει της κυβερνήσεως ΤΡΑΜΠ που τα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΟΛΑ με προεδρικό διάταγμα!!!!

Βίντεο-βόμβα γυναίκας που πρόβλεψε επακριβώς την ψευτο-πανδημία Covid το 2019. Προειδοποίησε για παγκόσμια τυραννία και εντολές εμβολίων συναινέσει της κυβερνήσεως ΤΡΑΜΠ που τα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΟΛΑ με προεδρικό διάταγμα!!!!

by _
0 comment 402 views

Image Credit: Cabin Talk youtube screenshot

Βίντεο-βόμβα γυναίκας που πρόβλεψε επακριβώς την ψευτο-πανδημία Covid το 2019. Προειδοποίησε για παγκόσμια τυραννία και εντολές εμβολίων συναινέσει της κυβερνήσεως ΤΡΑΜΠ που τα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΟΛΑ με προεδρικό διάταγμα!!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 20 Οκτ. 2021, 20:21 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


«Αυτό θα συμβεί παγκοσμίως αν δεν ξυπνήσουμε», προέβλεψε με ακρίβεια η ακτιβίστρια του YouTube…

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ – ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ…ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ 100 ΤΟΙΣ 100. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΗΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΑΣ, ΤΩΡΑ, ΞΑΝΑΚΟΙΜΟΙΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΎ…

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο YouTube στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 γίνεται βίραλ παντού (έχει πάρει έκταση) αφού οι προβλέψεις που έγιναν στην ανάρτηση απέβησαν αληθινές τα επόμενα δύο χρόνια με..ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

Το βίντεο τραβήχτηκε σχεδόν τέσσερις μήνες πριν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοινώσει για πρώτη φορά ότι μια μυστηριώδης πνευμονία, που σχετίζεται με τον κορωνοϊό, βρέθηκε να εξαπλώνεται στη Γουχάν της Κίνας.

Αναρτήθηκε από το κανάλι του YouTube “Cabin Talk” με τον τίτλον «The next pandemic is just around the corner!», δηλαδή, «Η επόμενη πανδημία είναι προ των πυλών!», μια γυναίκα ονόματι Claudia είπε στους ακολούθους της: «Σχεδιάζουν μια πανδημία, είμαι τόσο σίγουρη γι’ αυτό».



«Πρώτα από όλα, ο Μπιλ Γκέιτς είπε ότι θα υπάρξει πανδημία και τουλάχιστον 38 εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν», πρόσθεσε.

Δείτε τώρα το εξής απόσπασμα που βγἄλαμε από το βίντεό της και δείτε την ημερομηνία δημοσιεύσεως καθώς και τον τίτλο για του λόγου το αληθές. Δείτε τα πριν τα κατεβάσουν!…

Δείτε τώρα το βίντεο και μετά συνεχίζουμε με το παρόν άρθρο. Το έχουμε σε δύο μορφές σε περίπτωση ανάγκης…

Συνεχίζοντας, η Claudia έκανε λόγο στους θεατές για ένα Εκτελεστικό Διάταγμα του Τραμπ του 2019, που υπέγραψε μήνες ΠΡΙΝ «ξεσπάσει» η ψευτο-πανδημία, με το οποίο ξεκίνησε μια ομάδα εργασίας που δεσμεύτηκε να παραγάγει γρήγορα εμβόλια σε περίπτωση «έκρηξης» θανατηφόρου ιού.



ΔΕΙΤΕ τώρα το σχετικό Εκτελεστικό Διάταγμα του Τράμπ και…ΦΡΙΞΤΕ…

Εδώ ο σύνδεσμος του ΕΔ >> https://www.govinfo.gov/content/pkg/FR-2019-09-24/pdf/2019-20804.pdf

Και διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά από το Ε.Δ. ΔΕΙΤΕ τη μεγάλη…ΣΠΟΥΔΗ -«όλως περιέργως»– που έδειξε ο ΤΡΑΜΠ για τη δημιουργία και δρομολόγηση ενός νέου σχεδίου ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ για όλες τις ΗΠΑ!!!…

Ομοσπονδιακό Μητρώο
Τομ. 84, αρ. 185
Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Τίτλος 3 — Εκτελεστικό διάταγμα 13887 της 19ης Σεπτεμβρίου 2019

 

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ – Εκσυγχρονισμός των εμβολίων κατά της γρίπης στις Ηνωμένες Πολιτείες για την προώθηση της Εθνικής Ασφάλειας και της Δημόσιας Υγείας

 

Από την εξουσία που μου ανατίθεται ως Πρόεδρος από το Σύνταγμα και τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, συμπεριλαμβανομένου του άρθρου 301 του τίτλου 3, Κώδικας Ηνωμένων Πολιτειών, διατάσσεται ως εξής:
 
Ενότητα 1. Ευρήματα. (α) Οι ιοί της γρίπης αλλάζουν συνεχώς καθώς κυκλοφορούν παγκοσμίως σε ανθρώπους και ζώα. Σχετικά μικρές αλλαγές σε αυτούς τους ιούς προκαλούν ετήσιες εστίες εποχικής γρίπης, που έχουν ως αποτέλεσμα εκατομμύρια ασθένειες, εκατοντάδες χιλιάδες νοσηλείες και δεκάδες χιλιάδες θανάτους κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
Περιοδικά, νέοι ιοί της γρίπης Α αναδύονται από ζώα, συμπεριλαμβανομένων πτηνών και χοίρων, που μπορούν να εξαπλωθούν αποτελεσματικά και να έχουν διαρκή μετάδοση μεταξύ των ανθρώπων. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται πανδημία γρίπης (πανδημία). Σε αντίθεση με την εποχική γρίπη, μια πανδημία έχει τη δυνατότητα να εξαπλωθεί γρήγορα σε όλο τον κόσμο, να μολύνει μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων και να προκαλέσει υψηλά ποσοστά ασθενειών και θανάτων σε πληθυσμούς που στερούνται προηγούμενης ανοσίας. Παρόλο που δεν είναι δυνατό να προβλεφθεί πότε ή πόσο συχνά μπορεί να εμφανιστεί μια πανδημία, υπήρξαν 4 πανδημίες τα τελευταία 100 χρόνια. Η πιο καταστροφική πανδημία συνέβη το 1918-1919 και εκτιμάται ότι σκότωσε περισσότερους από 50 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 675.000 Αμερικανών.
 
(β) Ο εμβολιασμός είναι η πιο αποτελεσματική άμυνα κατά της γρίπης. Παρά τις συστάσεις των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ότι σχεδόν κάθε Αμερικανός πρέπει να λαμβάνει το εμβόλιο κατά της γρίπης ετησίως, ωστόσο, τα επίπεδα εμβολιασμού κατά της εποχικής γρίπης στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν φτάσει επί του παρόντος μόνο περίπου το 45 τοις εκατό των στόχων του CDC.
 
(γ) Όλα τα εμβόλια γρίπης που χρησιμοποιούνται σήμερα έχουν αναπτυχθεί για κυκλοφορούντες ή αναμενόμενους ιούς γρίπης. Αυτά τα εμβόλια πρέπει να αναμορφωθούν για κάθε εποχή γρίπης καθώς και σε περίπτωση πανδημίας. Απαιτείται πρόσθετη έρευνα για την ανάπτυξη αντιγριπικών εμβολίων που παρέχουν αποτελεσματικότερη και μεγαλύτερης διάρκειας προστασία έναντι πολλών ή όλων των ιών της γρίπης.
 
(δ) Η τρέχουσα εγχώρια επιχείρηση κατασκευής εμβολίων γρίπης έχει κρίσιμες ελλείψεις. Τα περισσότερα εμβόλια κατά της γρίπης παρασκευάζονται σε αυγά κοτόπουλου, χρησιμοποιώντας μια διαδικασία 70 ετών που απαιτεί χρονοδιαγράμματα παραγωγής πολλών μηνών, περιορίζοντας τη χρησιμότητά τους για τον έλεγχο της πανδημίας· βασίζονται σε μια δυνητικά ευάλωτη αλυσίδα εφοδιασμού αυγών· απαιτούν τη χρήση ιών εμβολίου προσαρμοσμένων για την ανάπτυξη των αυγών, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεταλλάξεις του ιού του εμβολίου γρίπης που μπορεί να καταστήσει το τελικό προϊόν λιγότερο αποτελεσματικό· και είναι ακατάλληλα για αποδοτικές και επεκτάσιμες πλατφόρμες συνεχούς παραγωγής.
 
(ε) Η εποχική γρίπη αγορά εμβολίων ανταμείβει τους κατασκευαστές που παρέχουν τα εμβόλια στην ώρα για την εποχή της γρίπης, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ταχύτητα ή η κλίμακα των διαδικασιών παραγωγής αυτών των κατασκευαστών. Αυτή η προσέγγιση είναι ανεπαρκής για να καλύψει τις ανάγκες ανταπόκρισης σε περίπτωση πανδημίας, η οποία μπορεί να εμφανιστεί γρήγορα και με λίγες προειδοποιήσεις. Επειδή η αγορά δεν ανταμείβει επαρκώς την ταχύτητα και επειδή μια πανδημία έχει τη δυνατότητα να συντρίψει ή να θέσει σε κίνδυνο βασικές κυβερνητικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της άμυνας και της εθνικής ασφάλειας, η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει δράση για την προώθηση ταχύτερων και πιο κλιμακούμενων πλατφορμών παραγωγής.
 
Δευτ. 2. Πολιτική. Η πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών είναι να εκσυγχρονίσουν την εγχώρια επιχείρηση εμβολίων κατά της γρίπης ώστε να είναι εξαιρετικά ευαίσθητη, ευέλικτη, επεκτάσιμη και πιο αποτελεσματική στην πρόληψη της εξάπλωσης των ιών της γρίπης. Αυτή είναι μια προτεραιότητα δημόσιας υγείας και εθνικής ασφάλειας, καθώς η γρίπη έχει τη δυνατότητα να βλάψει σημαντικά τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα συμφέροντά μας, μεταξύ άλλων μέσω μεγάλης κλίμακας ασθένειας και θανάτου, διακοπής των στρατιωτικών επιχειρήσεων και ζημιών στην οικονομία. Αυτό το διάταγμα κατευθύνει τις δράσεις για τη μείωση της εξάρτησης των ΗΠΑ από την παραγωγή εμβολίων γρίπης με βάση τα αυγά· να επεκτείνει την εγχώρια ικανότητα εναλλακτικών μεθόδων που επιτρέπουν πιο ευέλικτες και ταχείες αντιδράσεις στους αναδυόμενους ιούς της γρίπης· να προωθήσει την ανάπτυξη νέων, ευρέως προστατευτικών υποψηφίων εμβολίων που παρέχουν πιο αποτελεσματικές και πιο μακροχρόνιες ανοσίες· και να υποστηρίξει την προώθηση της αύξησης του εμβολιασμού κατά της γρίπης στους συνιστώμενους πληθυσμούς.
 
Sec. 3. Εθνική ομάδα εργασίας εμβολίων γρίπης. (α) Με το παρόν ιδρύεται Εθνική Ομάδα Εμβολίων Γρίπης (Task Force). Η Ομάδα Εργασίας προσδιορίζει ενέργειες για την επίτευξη των στόχων που προσδιορίζονται στην παράγραφο 2 του παρόντος Διατάγματος και παρακολουθεί και αναφέρει την εφαρμογή και τα αποτελέσματα αυτών των δράσεων. Η ομάδα εργασίας συμπροεδρεύεται από τον Υπουργό Άμυνας και τον Υπουργό Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών ή τους διορισμένους τους.



ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΑ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ…ΟΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Αλλά αυτά που έγραψε για την για τη μείωση της εξάρτησης των ΗΠΑ από την παραγωγή εμβολίων γρίπης με βάση τα αυγά ήταν…ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ διότι, με λίγα λόγια, προετοίμασε την οδό για τη δημιουργία των εμβολίων…mRNA που τυχαίνει να…ΣΠΟΡΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ!!!

ΞΑΝΑΣΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ….ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ…«ΣΩΤΗΡΑ». ΜΑ…ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΤΟΝ…ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ;;; …

Αυτό το διάταγμα κατευθύνει τις δράσεις για τη μείωση της εξάρτησης των ΗΠΑ από την παραγωγή εμβολίων γρίπης με βάση τα αυγά· να επεκτείνει την εγχώρια ικανότητα εναλλακτικών μεθόδων που επιτρέπουν πιο ευέλικτες και ταχείες αντιδράσεις στους αναδυόμενους ιούς της γρίπης· να προωθήσει την ανάπτυξη νέων, ευρέως προστατευτικών υποψηφίων εμβολίων που παρέχουν πιο αποτελεσματικές και πιο μακροχρόνιες ανοσίες· και να υποστηρίξει την προώθηση της αύξησης του εμβολιασμού κατά της γρίπης στους συνιστώμενους πληθυσμούς.

Γι᾽αυτό σας βγάλαμε το πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ του Φάουτσι κατήντησε ο ΤΡΑΜΠ!!! Το FDA κι ο Φάουτσι του είπαν να μην βγάλει τόσο γρήγορα τα μπόλια και δεν τους άκουσε. Τώρα θρηνούμε ΕΚΑΤ. ΝΕΚΡΟΥΣ εξαιτίας του!!!, διότι…Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΑΟΥΤΣΙ ΤΟΝ…ΠΑΡΕΚΑΜΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ!!!  Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ…ΤΡΑΜΠ, ΗΘΕΛΕ Ο ΔΡ. ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΔΙΌΤΙ, ΣΥΝΗΘΩΣ, ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΕΡΙΟΥ 3 ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΛΛΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΙΕΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ (ΦΑΟΥΤΣΙ, CDC, FDA), ΚΤΛ., ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΘΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο…ΘΑΝΑΤΟΣ, ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ!!!

Συνεχίζουμε με την κα Claudia…



«Πόσο πιο ξεκάθαρο μπορεί να γίνει ότι έχουμε υποχρεωτικά εμβόλια ενηλίκων προ των πυλών;» ρώτησε η YouTuber. «Εδώ βρισκόμαστε σε αυτή τη χώρα και αν υπάρξει πανδημία οπουδήποτε, τα ΙΔΙΑ θα αρχίσουν να ισχύουν παγκοσμίως. Γιατί ξέρετε τι θα γίνει; Όλες οι χώρες θα πουν ότι πρέπει να συσπειρωθούμε γιατί με τα αεροπλάνα, οι ιοί μπορούν να ταξιδέψουν τόσο γρήγορα, και όλοι θα εφαρμόσουμε παγκοσμίως τους ίδιους καταραμένους νόμους που θα είναι υποχρεωτικά εμβόλια με τοξικά «σκατά» στο σώμα μας που δεν έχουν αποδειχθεί καθόλου αποτελεσματικά ή ασφαλή».

Σημειωτέον ότι η Καλιφόρνια είχε ήδη δώσει στους νομοθέτες της τον Σεπτ. του 2019 την εξουσία να εφαρμόσουν τον…Στρατιωτικό Νόμο εάν ένα ξέσπασμα οποιουδήποτε είδους θεωρηθεί αρκετό ως απειλή για να δικαιολογήσει μια τέτοια κίνηση.

«Αυτό θα συμβεί παγκοσμίως αν δεν ξυπνήσουμε», προειδοποίησε η Claudia. «Ειλικρινά θέλω να πω, τι άλλο πρέπει να μάθετε;»

Η οικοδεσπότισσα του Cabin Talk είπε στους ανθρώπους ότι οι μεγάλες φαρμακευτικές πλήρωναν ΗΔΗ μπόνους στους γιατρούς για να ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ παιδιά με υπερβολική ποσότητα δυνητικά επικίνδυνων εμβολίων και ότι αυτό θα γίνει και στο ΜΕΛΛΟΝ!!! HELLOOOOOOOOOO????!!!!  ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ;;;!!!

ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΟ…ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΝ…ΣΕΠΤ. ΤΟΥ 2019, ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ..ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ;;;

__________

-με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/viral-video-woman-predicted-covid-pandemic-in-2019-warned-of-global-tyranny-vax-mandates/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr