Home ΗΠΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Φάουτσι χρηματοδότησε την κατασκευή «χιμαιρικών κοροναϊών» στη Γουχάν…ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Φάουτσι χρηματοδότησε την κατασκευή «χιμαιρικών κοροναϊών» στη Γουχάν…ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

by _
0 comment 335 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Φάουτσι χρηματοδότησε την κατασκευή «χιμαιρικών κοροναϊών» στη Γουχάν…ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

Ο γερουσιαστής Ραντ Πολ είχε δίκιο για τον Φάουτσι…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 07  Σεπτ. 20201, 19:43, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το Zero Hedge… 

Όταν ο γιατρός Anthony Fauci ούρλιαξε με σιγουριά στον γερουσιαστή Rand Paul (R-KY) τον Ιούλιο -αποκαλώντας τον ψεύτη επειδή τον κατηγόρησε ότι χρηματοδότησε τη λεγόμενη έρευνα “Gain-of-Function” (GoF) (του κέρδους της λειτουργίας ή κέρδους αυξημένης λειτουργικότητος) στο Wuhan της Κίνας για τη δημιουργία κορωνοϊών πιο μεταδοτικών για τους ανθρώπους– το επιχείρημα τελικά “έσβησε” λόγω του αστήρικτου ισχυρισμού του Fauci ότι η έρευνα δεν ταιριάζει τεχνικά με τον ορισμό του GoF. 

Τώρα, χάρη στα υλικά (εδώ και εδώ) που δημοσιεύθηκαν μέσω αγωγής για την Ελευθερία της Πληροφορίας (Freedom of Information Act, FOIA) από την “The Intercept” κατά των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, γνωρίζουμε τώρα ότι η χρηματοδοτούμενη από τον Fauci EcoHealth Alliance, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα τη Νέα Υόρκη με επικεφαλής τον Peter Daszak, ήταν ασχολήθηκαν με την αύξηση της λειτουργίας τους για τη δημιουργία χιμαιρικών κορονοϊών που βασίζονται σε SARS, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι θα μπορούσαν να μολύνουν ανθρώπινα κύτταρα.

Ενώ τα στοιχεία αυτής της έρευνας έχουν επισημανθεί σε δημοσιευμένες μελέτες, η έκδοση της FOIA παρέχει ένα βασικό κομμάτι στο παζλ που ρίχνει νέο φως σε αυτό που συνέβαινε.



“Αυτός είναι ένας χάρτης πορείας για την έρευνα υψηλού κινδύνου που θα μπορούσε να οδηγήσει στην τρέχουσα πανδημία”, δήλωσε ο Gary Ruskin, εκτελεστικός διευθυντής του “US Right To Know”, μιας ομάδας που ερευνά την προέλευση του Covid-19 (μέσω The Intercept)

Και όπως σημειώνει ο καθηγητής χημείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Rutgers Richard H. Ebright, «Τα έγγραφα καθιστούν σαφές ότι οι ισχυρισμοί του Διευθυντή του NIH (National Institutes of Health), Francis Collins και του Διευθυντή NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) Anthony Fauci (Άντονι Φάουτσι), ότι το NIH δεν υποστήριξε την έρευνα κέρδους λειτουργίας (gain-of-function) ή την πιθανή ενίσχυση πανδημικών παθογόνων στο WIV (Wuhan Institute of Virology) είναι αναληθής ».

Εν ολίγοις, ο Fauci είπε ψέματα στο Κογκρέσο όταν αρνήθηκε τη χρηματοδότηση της έρευνας Gain-of-Function (GoF).



Ο Έμπραϊτ συνόψισε τις αναφορές του The Intercept σε νήμα στο Twitter τη Δευτέρα το βράδυ:



Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ >> https://www.infowars.com/posts/foia-release-fauci-funded-construction-of-chimeric-coronaviruses-in-wuhan/

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΧΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ..ΧΙΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΝΟΣ «ΕΜΒΟΛΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΑΓΟΥΝ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ-ΑΚΊΔΕΣ ΠΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ…ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΌΣΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΈΚΑΝΑΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ…ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-COVID-19!!!

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ σας έχουμε ήδη αποκαλύψει όλα αυτά στο άρθρο μας με τίτλο Αποκάλυψη-βόμβα: Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝ Δρ. Φάουτσι έδωσε πολλά εκατ. για τη δημιουργία πολλών επικίνδυνων κορωνοϊών για τα…ΕΜΒΟΛΙΑ!!!.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr