Home Greek News Η ένωση των ιατροδικαστών ζητά με επίσημο έγγραφο το γονιδίωμα του «ιού» και…ΔΕΝ το δίνουν και…ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ…!!!

Η ένωση των ιατροδικαστών ζητά με επίσημο έγγραφο το γονιδίωμα του «ιού» και…ΔΕΝ το δίνουν και…ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ…!!!

by _
0 comment 257 views

Σχολιάζει τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com): ΕΜΕΙΣ είμασταν το πρώτο σάιτ ελληνικό σε όλο τον κόσμο που από τη πρώτη μέρα κιόλας αυτής της ψευτο-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού σας αποκαλύπταμε το ΓΕΓΟΝΟΣ πως μόνο «κορωνοϊός» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλά ένα ύπουλο σχέδιο για σημαντική…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΜΕ ΤΑ…ΕΜΒΟΛΙΑ!!! Π.χ,., διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Έπεσαν οι μάσκες: Ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας του Καναδά παραδέχεται πως ο «κορωνοϊός»…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…!!!…


-Γιάννης Παπαβασιλείου

Η ένωση των ιατροδικαστών ζητά με επίσημο έγγραφο το γονιδίωμα του ιού και δεν το δίνουν…

Μεταξύ άλλων αναφέρουν στην τοποθέτησή τους, η οποία αλλάζει τα δεδομένα, καθώς, ενδεχομένως, ακυρώνει πολλές εκ των περιπτώσεων διάγνωσης με covid:

«Κατά την διάρκεια της Ιατροδικαστικής Διερεύνησης των περιστατικών με θετικό τεστ PCR (νοσηλευόμενα και μη) πρέπει να γνωρίζουμε ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ με Επιστημονικό κριτήριο. Σημειώνεται δε ότι το τεστ PCR από μόνο του δεν αποτελεί διάγνωση, απλά ανιχνεύει, και πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κατασκευαστή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> Ιδού ο μυστηριώδης θάνατος του πιο αξιοσημείωτου επικριτή του Δρ. Φάουτσι κι εφευρέτη του τέστ…PCR. To COVID = COV(A)ID(S) – Μέρος Β’

Με λίγα λόγια εν κατακλείδι ο κάθε ιός έχει γονιδίωμα, χωρίς γονιδίωμα και χωρίς εικόνα ηλεκτρονικού μικροσκοπίου και χωρίς την αναγκαία και ικανή συνθήκη τηρησής των τεσσάρων (4) κριτηρίων του Koch, δεν καθίσταται δυνατή τεκμηρίωση νόσου.

Είναι σαφές από το ανωτέρω εδάφιο ότι με Επιστημονικό κριτήριο de lege artis δεν καθίσταται δυνατή η Ιατροδικαστική τεκμηρίωση μηχανισμού θανάτου – αιτιώδους συνάφειας – αιτίας θανάτου COVID-19. Συνεπώς μέχρι και σήμερα, μετά την πάροδο Έτους και πλέον, δεν έχουν προσδιοριστεί αρμοδίως από τους κατά Νόμον Υπευθύνους, τα ανωτέρω ερωτήματα». 



Δείτε τώρα το σχετικό έγγραφο…

Δείτε τώρα την αρχική ανάρτηση αυτών των πληροφοριών και διαβάστε και τα σχόλιά της… 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr